Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
καλό το επισόδειο, αρχίζουν σιγά σιγά οι απαντήσεις...προβλέπω όλοι οι γνωστοί να μένουν στο νησί και να παθαίνει πλάκα ο καπνός-Lock !!!
Μήπως ο jEIKOP πήρε τη μορφή του ντέσμοντ...?

Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. Καια υτό γιατί ο Ντέσμοντ όντως άλλαξε πολύ.
Ομοιότητες: Πηγαίνει και τους βρίσκει όλους όπως είχε κάνει ο Τζέικομπ. Φαίνεται να ξέρει το τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει, όπως ήξερε και ο Τζέικομπ. Δεν μπορεί να τον σκοτώσει ο Λοκ, όπως δεν μπορούσε να σκοτώσει και τον Τζέικομπ, τότε έβαλε τον Μπεν, τώρα έβαλε το Σαγίντ.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. Καια υτό γιατί ο Ντέσμοντ όντως άλλαξε πολύ.
Ομοιότητες: Πηγαίνει και τους βρίσκει όλους όπως είχε κάνει ο Τζέικομπ. Φαίνεται να ξέρει το τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει, όπως ήξερε και ο Τζέικομπ. Δεν μπορεί να τον σκοτώσει ο Λοκ, όπως δεν μπορούσε να σκοτώσει και τον Τζέικομπ, τότε έβαλε τον Μπεν, τώρα έβαλε το Σαγίντ.
Ωπα...
Ντες νησιου: αφου τον φερανε δεμενο στο νησι, αρα ειναι αυτος...αμα ειναι ο Τζεικομπ, τοτε ο Ντες που ηρθε που ειναι?
Ντες Πόλης: Μα αφου μας δειξανε κοτζαμ επεισοδιο το πως πειστηκε, και αφυπνηστηκε...αρα ειναι αυτος που ειδε το φως και τωρα πραττει!

σε καθε περιπτωση...αν ο Ντες ειναι ο Τζ, τοτε που ειναι ο Ντες :think: :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω πάλι γιατι πιστευω οτι ο Τζεικομπ εχει οντως παρελθει ανεπιστρεπτι???
αφου τον ειδαμε να πεθαινει...
εκτός κι αν καηκε κι εγινε "καπνος" (κι αυτος)...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ξερουμε αν τελικα ο Ντεσμοντ σωθηκε οντως?  :think:
σατανικη σκεψη:
Ο Ντες σκοτωθηκε στο πηγαδι απο τον Λοκ, αρα παπαλα ειναι καντιντειτ...
Ο Φλοκ στελνει τον Σαιντ να τον σκοτωσει για να τον τεσταρει τι καπνο φουμαρει.
Ο Φλοκ παιρνει πλεον την μορφη του Ντες στο πηγαδι (οντας νεκρος ο ντες, μπορει να παρει την μορφη του)
Κι οταν ο Σαιντ του λεει "διαταγη εξετελεσθη, αν θες πανε να ελεγξεις", ο αλλος τον γραφει κανονικα γιατι ΞΕΡΕΙ οτι ειπε μπουρδες!!!

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Υπάρχει καμμιά σκηνή στο youtube που να έχει την ανεκπαίδευτη στα εκρηκτικά γελάδα να το λέει ;

edit...το βρήκα !
σε ποιο επεισοδιο ειπωθηκε αυτο?
τα εχω σωσμενα, να το δω

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
5x07 νομίζω...

Κουλή σκέψη !

...έστω ότι ο καπνός δεν μπορεί να περάσει το νερό και ο Locke ξυπνάει κουστουμάτος στο Hydra Island μετά την πτήση της Ajira και ξέρει ποιοι ήταν στην πτήση...λέτε να έχουμε την απόλυτη ανατροπή ή εγώ είμαι κολλημένος με τον Locke ???

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
τελικα ειχα δικιο σε παλιοτερο post.ολοι θα συναντηθουν στο νοσοκομειο του τζακ.        1- ο λοκ ειναι εκει.2- η σαν και ο τζιν ειναι εκει3-ο μπεν θα ειναι εκει με τον τραυματια λοκ και θα πανε να του παρουν καταθεση ο σογιερ με τον κινεζο4-ο σογιερ πηγενοντας εκει ισως παρει και την κεητ μαζι του!5-η κλερ πρεπει να γενησει,που να παει στο μντερα/λητω του l.a τωρα στου τζακ να παει!!ας την παει εκει η ιλανα!!6-ο σαγιντ γα ζητησει να δει τον αδερφο του που νοσιλευεται στο γνωστο μερος!7- και ο τσαρλυ εκει δεν ειναι?κατι θα γινει και με τον χερλυ(βαριστομαχια?)και την λιμπι(την πλακωσε ο χοντρος κατα την πραξη?)και θα πανε και αυτοι!!! θα τους βρει ολους εκει ο ντες(μπορει να τον εχει πεταξει εκει η πινελοπη η ο φαραντει) και να τους τα εξηγισει ολα.τι εγραψα παλι ο πουστης!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εισαι ΑΨΟΓΟΣ αδελφε!!!! :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κοιτα...πλακα στην πλακα, κι εγω περιπου εγω προβλεψει ενα φιναλε αλα-ελληνικης ταινιας του 60', οπου ολοι οι ηρωες ειναι συγκεντρωμενοι σε ενα μερος και δινονται οι εξηγησεις, λυνονται οι παρεξηγησεις κλπ...

αυτα που εγραψες, ειναι οντως μεχρι στιγμης στην σωστη κατευθυνση!!!!ολοι εκει ειναι...
αντε να δουμε!!!

το θρεντ εχει αναγκη απο υγιεις σκεψεις για να αντεξει 2 εβδομαδες αποχη :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τελικα ειχα δικιο σε παλιοτερο post.ολοι θα συναντηθουν στο νοσοκομειο του τζακ.        1- ο λοκ ειναι εκει.2- η σαν και ο τζιν ειναι εκει3-ο μπεν θα ειναι εκει με τον τραυματια λοκ και θα πανε να του παρουν καταθεση ο σογιερ με τον κινεζο4-ο σογιερ πηγενοντας εκει ισως παρει και την κεητ μαζι του!5-η κλερ πρεπει να γενησει,που να παει στο μντερα/λητω του l.a τωρα στου τζακ να παει!!ας την παει εκει η ιλανα!!6-ο σαγιντ γα ζητησει να δει τον αδερφο του που νοσιλευεται στο γνωστο μερος!7- και ο τσαρλυ εκει δεν ειναι?κατι θα γινει και με τον χερλυ(βαριστομαχια?)και την λιμπι(την πλακωσε ο χοντρος κατα την πραξη?)και θα πανε και αυτοι!!! θα τους βρει ολους εκει ο ντες(μπορει να τον εχει πεταξει εκει η πινελοπη η ο φαραντει) και να τους τα εξηγισει ολα.τι εγραψα παλι ο πουστης!!!
καλα ρε ο λοκ με την κλαιρ δεν ειχαν πεθανει?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αχ κι εγω το ψιλιαστηκα οτι θα γινει καμια μεγαλη μαζωξη στο νοσοκομειο και πολυ ξενερωσα  :-
θελω κατι πιο original, πιο πρωτοτυπο, εχω βαρεθει παντου και παντα σε ολες τις σειρες να παιζει ενα νοσοκομειο!!!
δεν ειναι grey's anatomy αυτο! ελπιζω η συναντηση ολων,αφυπνιση η οτιδηποτε να ναι πιο εντυπωσιακη και ισως σημαδιακη!
και ο Τσαρλι νομιζω ειχε βγει απ το νοσοκομειο, αφου τον πηρε ο Ντεσ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα...πλακα στην πλακα, κι εγω περιπου εγω προβλεψει ενα φιναλε αλα-ελληνικης ταινιας του 60', οπου ολοι οι ηρωες ειναι συγκεντρωμενοι σε ενα μερος και δινονται οι εξηγησεις, λυνονται οι παρεξηγησεις
ασχετο αλλα ετσι για την ιστορια, αυτο το στυλ το καθιερωσε η αγκαθα κριστι

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καλά ρε παλιόπαιδα, όλοι εδώ είστε ; Κανένας δε κοιμάτε ρε ;
Δηλαδή μετά το τελευταίο επεισόδιο τί θα γίνει ; Μέρα νύχτα θα το συζητάμε και θα μαζεύουμε υπογραφές να γίνει και 7ος κύκλος ;
Ντροπή μας παλιόπαιδα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλά ρε παλιόπαιδα, όλοι εδώ είστε ; Κανένας δε κοιμάτε ρε ;
Δηλαδή μετά το τελευταίο επεισόδιο τί θα γίνει ; Μέρα νύχτα θα το συζητάμε και θα μαζεύουμε υπογραφές να γίνει και 7ος κύκλος ;
Ντροπή μας παλιόπαιδα!
Ωωω...αδελφε, εγω 2 και 28 πηγα για υπνο!!! εγω, καλο παιδι!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ειστε ξενυχτηδες!!!!
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom