Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Επισκέπτης
Έχω βαρεθεί να γράφομαι δεξιά και αριστερά στα διάφορα site.....αλλά γράφτηκα σε αυτό που μου είπες και τώρα κατεβάζω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Στο συγκεκριμένο site το χθεσινό επεισόδιο ανέβηκε 17 λεπτά απο την ώρα που τέλειωσε η προβολή στην Αμερική! Σας το είπα είναι το καλύτερο site με διαφορά στον κόσμο! :cool2:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Mαγκες το ειδατε το 5ο?????
ΜΙΛΑΤΕ αδελφια !!!
τρελαθηκα!!!!!

πειτε την Γνωμη σας για το τελος!!!!!
οι νεοι χαρακτηρες ΓΑΜΑΝΕ???
ο Φαραντει σουπερ???

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
                      ==========SPOILER===========

[size=30pt]Οι θεωριες για το time travel τελικα ΙΣΧΥΟΥΝ![/size]
Το 5ο επεισοδιο ειναι μακραν το καλυτερο της φετινης σεζον! :rockon:
Η σειρα επιτελους δινει απαντησεις για το νησι μετα απο 4!!!!! σεζον!!!! :headbang:
Μεγαλο σημειο του επεισοδιου η στιγμη που ανεφερθει οτι ο τσαρλυ ΜΙΛΗΣΕ με την γκομενα του Ντεσμοντ!?! :think:
Τα επομενα επεισοδια αναμενονται να σπασουν ρεκορ τηλεθεασης! :rockon:
Τi πριζον μπρεηκ και μαλακιες.. :jerking: :jerking:
Tελικα δεν ειναι μονο το σεναριο και οι δημιουργοι που κανουν τη σειρα να γαμαει..
Ειναι το γαματο casting που εγινε στους ηθοποιους!
Ο ντεσμοντ παιζει εναν απο τους πιο πειστικους ρολους της σειρας και σε πειθει κυριολεκτικα!
Η συνεχεια πλεον εχει να διαδεχθει πολλα περισσοτερα σεναρια αναλογιζομενοι τα flashforwards που εχουμε δει.
Το σιγουρο ειναι πως ο Σωγερ πρεπει  :knockinb: τη λιλλυ γιατι τα φαν κλαμπ το απαιτουν!
Λιγο περισσοτερο γυμνο  :humpleg: :knockinb: :sperm: :bounce-glasses:να εδειχνε απο την evangeline η σειρα θα εφτανε στο ανωτατο σημειο της υπερπορωσης πλεον  :bigdick: ,
αλλα ας μη γινομαστε απληστοι  >:cheesy:μεχρι τωρα καλα ηταν..
Αλλα 3 εμειναν για το φιναλε δυστυχως..  :new_shocked:

Επισκέπτης
Bλέποντας το επεισόδιο για 3η φορά μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν το καλύτερο της 4ης σεζον μέχρι στιγμής και ένα απο τα καλύτερα της σειρά γενικά, απο την μία μου έχει σπάσει τα νευρα αυτή η σειρά λόγο ερωτημάτων που πέφτουν βροχή σε σχέση με τις πολλές λίγες απαντήσεις αλλά είμαι ψιλομαζόχα μου φαίνεται γιατί αυτό είναι που γουστάρω πιο πολύ στην σειρά!
Μόλις τελειώσει να δούμε τι θα βλέπουμε! :headbang:

bensteamtn0.png

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Bλέποντας το επεισόδιο για 3η φορά μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν το καλύτερο της 4ης σεζον μέχρι στιγμής και ένα απο τα καλύτερα της σειρά γενικά, απο την μία μου έχει σπάσει τα νευρα αυτή η σειρά λόγο ερωτημάτων που πέφτουν βροχή σε σχέση με τις πολλές λίγες απαντήσεις αλλά είμαι ψιλομαζόχα μου φαίνεται γιατί αυτό είναι που γουστάρω πιο πολύ στην σειρά!
Μόλις τελειώσει να δούμε τι θα βλέπουμε! :headbang:

bensteamtn0.png
Ειναι το Καλυτερο επεισοδιο της Περιοδου και απο τα καλυτερα της σειρας γενικα!!
για πολλους λογους!!(Σκηνοθεσια-φωτισμος-εφε-διαλογοι)
δεν σου εδινε την εντυπωση του απεραντου Οκεανου σε αντιθεση με τα προηγουμενα που ηταν πολυ "κλεστα" επεισοδια....

Επισκέπτης
Ειναι το Καλυτερο επεισοδιο της Περιοδου και απο τα καλυτερα της σειρας γενικα!!
για πολλους λογους!!(Σκηνοθεσια-φωτισμος-εφε-διαλογοι)
δεν σου εδινε την εντυπωση του απεραντου Οκεανου σε αντιθεση με τα προηγουμενα που ηταν πολυ "κλεστα" επεισοδια....
Ναι μπράβο αυτό ακριβως! :thumbsup:

Και έχουμε τον παπαρα τον doriti να βρίζει το Lost!
Ποιός ο doritis που βλέπει νοικοκυρές σε απόγνωση και το sex&the city :headbang:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καπου πριν καποιος δεν εχει δει τον 3ο κυκλο. Ο Σωγιερ με την Kate ξεσκιζοντουσαν σε ολον τον 3ο κυκλο, ο Charlie μιλησε με την Penny στα τελευταια του ιδιου κυκλου, ενω εκτενης αναφορα και στα 2 συμβαντα γινεται στην ζαλιστικη περιληψη των 3 πρωτων κυκλων, στο season 4 episode 0. Επισης προς το παρον δεν εχει αλλαξει η προβλεψη για 13 τουλαχιστον επεισοδια στον 4ο κυκλο.

Αν και δεν ενθουσιαζομαι με ενα επεισοδιο που λεει κατι ουσιαστικο για το μυστηριο υστερα απο 3 χρονια!!!! 9 το πρωί καθε Παρασκευης το επεισοδιο ειναι κατεβασμενο!

Επισκέπτης
Καπου πριν καποιος δεν εχει δει τον 3ο κυκλο. Ο Σωγιερ με την Kate ξεσκιζοντουσαν σε ολον τον 3ο κυκλο, ο Charlie μιλησε με την Penny στα τελευταια του ιδιου κυκλου, ενω εκτενης αναφορα και στα 2 συμβαντα γινεται στην ζαλιστικη περιληψη των 3 πρωτων κυκλων, στο season 4 episode 0. Επισης προς το παρον δεν εχει αλλαξει η προβλεψη για 13 τουλαχιστον επεισοδια στον 4ο κυκλο.

Αν και δεν ενθουσιαζομαι με ενα επεισοδιο που λεει κατι ουσιαστικο για το μυστηριο υστερα απο 3 χρονια!!!! 9 το πρωί καθε Παρασκευης το επεισοδιο ειναι κατεβασμενο!
Μέσα στο κλουβί την πήρε ο Σωγιερ! :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εμένα τώρα γιατί με βάζει σε ακόμα παρισσότερο προβληματισμό, αντί να μου λύνει αποριές το τελευταίο επεισόδιο??
ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟ

Επίσης, το έχω ξαναγράψει νομίζω, πότε θα μας δώσουν κι άλλες πληροφορίες για τις σχέσεις που είχαν/έχουν οι ταξιδιώτες μεταξύ τους??
Δυο φορές ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μεγαλο σημειο του επεισοδιου η στιγμη που ανεφερθει οτι ο τσαρλυ ΜΙΛΗΣΕ με την γκομενα του Ντεσμοντ!?! :think:

Πιθανότατα απλώς αναφέρεται στην "τηλεδιάσκεψη" μεταξύ τους, στο φινάλε της 3ης σαιζόν, λίγο πριν πνιγεί ο μακαρίτης.

Αν και η "εμφάνιση" του Charlie στον Hurley αφήνει περιθώριο για διαφορετική ερμηνεία...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ελπίζω να είδατε το νεο επεισόδιο και να ανυπομονείτε για τις απαντήσεις που θα πάρουμε στο επόμενο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το εκτο επεισοδιο ηταν μετριο σε σχεση με ολα τα αλλα.
Η πιο γαματη σκηνη ηταν με το Σωγερ και τον Χουγκο που εμειναν
μαλακες οταν ειδαν τον Μπεν να περναει απο μπροστα τους.
Αν εδειχναν και ποιος ειναι πανω στο πλοιο θα γαμουσε παλι..

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
5-6 ήταν φοβερά...και αρχίσει και γίνεται ωραίο πάλι γιατί είχε κάνει μια μικρή κοιλιά...
Περίμένουμε πως και πως το 7 που λένε είναι κορυφαίο

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ποιος ειναι πανω στο πλοιο?
Οι περισσοτεροι ασπαζονται τον Μαυρο(μαικλ)που ειχε φυγει με το γιο
του σε βαρκα.
Βαζω και εγω μια θεωρια που αν αποδειχθει τοτε..
Παιζει να ειναι το phonesex που εκανε ο λοκ και τον γειωσε τελικα,
παιζει να αναγνωρισει τη φωνη της οταν θα επικοινωνησει ο Μπεν μαζι της,στο πλοιο.

Επισκέπτης
Βρέθηκε ο 5ος απο τους oceanic 6!
Γνωρίσαμε τον καπετάνιο του πλοίου. Μας επιβεβαίωσε το στημένο αεροπορικό δυστύχημα και γιατί ψάχνουν τον Ben.
Το καλύτερο είναι ότι μάθαμε ποιός είναι τελικά ο κατάσκοπος!
όσοι δεν είναι στους Oceanic Six, "πέθαναν" για τον υπόλοιπο κόσμο στις 22/9 όταν έπεσε το αεροπλάνο.
Νέo βασικό ερώτημα. Τι έγινε με τον Jin??? :huh:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το επεισοδιο αυτο ειχε και ff και fb.
Σκοπος ηταν να μπερδευτει ο τηλεθεατης περισσοτερο γιατι εδειχνα τα flash ανακατεμενα.
2 περιπτωσεις παιζουν γιατι δε μπορει να βγει καθαρο συμπερασμα..
Η πεθανε ο Τζιν οντως και θα δουμε στη συνεχεια το ΠΩΣ
Η δεν εχει πεθανει,ειναι ακομα στο νησι,οποτε ο ταφος ειναι απλα ενας τροπος επικοινωνιας μαζι του.

Οπως και να εχει ο Μαικλ ηταν ενας απο τους πολλους υποψηφιους του πληροφοριοδοτη.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εγινε με το γιο του,που εχει μεγαλωσει κατα πολυ σωματικα απο την
τελευταια φορα που τον εδειξε σε επεισοδιο.

Θαυμαζω παντως την ψυχραιμια του Τζιν οταν εμαθε απο οτι ειναι κερατας,ουτε ενα μπουνοκλωτσιδι,ουτε
μια χριστοπαναγια..
Τι πειθαρχια τελικα εχει αυτη η φυλη! :grin:

Πιστευω οτι ο Τζιν ειναι ακομα στο νησι ζωντανος,
1)οταν γεννουσε η κινεζα παραληρουσε και τον φωναζε ενω υποτιθεται εχει πεθανει..
2)οταν ο χαρλι την επισκεφτηκε οντας χηρα της ειπε "γιατι περιμενες καναν αλλο?"
Επισης κατι παιζει με τους 6 και μαλλον δεν αποκαλυπτουν για τους υπολοιπους στο νησι στο ευρυ κοινο.
Ισως ειναι επιθυμια των οσων εμειναν πισω να μη μαθευτει,
ισως ειναι αναγκασμενοι να λενε οτι πεθαναν για να τους προστατεψουν..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Εξτρα ενημερωση μετα το επειδοδιο της Πεμπτης-παρασκευης..
Για 1 μηνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ λοστ!
:headbang: :headbang:

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ξέρει κανένας περίπου πότε θα είναι δυνατόν να κατεβάσουμε από το νετ ολόκληρο τον 4[sup]ο[/sup] κύκλο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom