Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Εχεις ακομα κανα 2μηνο να τελειωσει η σεζον.
Ρε φιλε εδω παρακαλαμε να μην τελειωσει ποτε το λοστ και εσυ το σκεφτεσαι να το συνεχισεις?Για όποιον έχει δει τα επισόδια του τετάρτου κύκλου που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα είναι αυτή η ερώτηση:
Αξίζει να τον δώ;;;
Η αλήθεια είναι ότι έχω φρικάρει λίγο με τα αμέτρητα ερωτιματικά και θέλω απαντησεις. Αν είναι να μην πάρω καμία απάντηση και να έχω κι άλλες απορίες τότε θα τους κάνω μήνυση για ψυχική οδίνη.
Και οπως καθε χρονο θα γινει ειδικη προβολη και σε σινεμα της Αθηνας για τους πολυ hardcore lost funs!Οπως βλέπετε το finale θα είναι 3ΩΡΟ!!!!
Ρε φιλε εδω παρακαλαμε να μην τελειωσει ποτε το λοστ και εσυ το σκεφτεσαι να το συνεχισεις?
Ξερω πως μερικοι ειναι ανυπομονοι και οντως το λοστ εκανε 4+ σεζον να σου δωσει απαντησεις
αλλα σκεψου τι θα υπαρξει μετα απο αυτη τη σειρα.
Η μετριοτητα του πριζον μπρεηκ?
Στις μεγαλες σειρες οπως το λοστ (friends,arrested development,la femme nikita,married with children,frasier και αλλες ακομη)
που κρατησαν μερικες και 10 σεζον
εγινε λαικη επανασταση οταν ανακοινωθηκαν τα τελευταια επεισοδια.
Προσωπικα και 10 σεζον να κραταγε δε με χαλαγε καθολου,αρκει να κραταγε το σασπενς που στο τελος καθε επεισοδιου σε κανει να λες "πω ρε αλλες 7 μερες ακομα..".
Παντως απο το 4χ06 και μετα θα ξερεις ΣΙΓΟΥΡΑ αν αξιζει να τη συνεχισεις η οχι..
Και οπως καθε χρονο θα γινει ειδικη προβολη και σε σινεμα της Αθηνας για τους πολυ hardcore lost funs!
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.
Όμως το Lost θα κατοχυρωθεί όντως ως κορυφαία σειρά αν όλα τα ερωτηματικά έχουν κάποια λογική ή έστω λογικοφανή εξήγηση.
Γιατί αν οι απαντήσεις είναι του τύπου εξωγήινοι και άλλες μεταφυσικές μαλακίες ο περισσότερος κόσμος θα ξενερώσει.