Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πες το ντε...!!! :huh:
:2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω εχω χαθει αδελφε...
στο θρεντ αυτο ξαναβρηκα την αυτοπεποιθηση μου για να συνεχισω να βλεπω Λοστ... :2funny: :2funny:

Πες λοιπον...κατι εχεις διαβασει, κατι εχεις στο νου

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εγω εχω χαθει αδελφε...
στο θρεντ αυτο ξαναβρηκα την αυτοπεποιθηση μου για να συνεχισω να βλεπω Λοστ... :2funny: :2funny:

Πες λοιπον...κατι εχεις διαβασει, κατι εχεις στο νου

εχω χα8ει/μπερδευτει και γω....

συμφωνω, να ναι καλα, το lostpedia και, το παρον νημα...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
όλοι έχουμε "χαθεί"
λόστ είναι αυτό άλλωστε,αυτό σημαίνει :cheesy:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
όλοι έχουμε "χαθεί"
λόστ είναι αυτό άλλωστε,αυτό σημαίνει :cheesy:

αποχρωσεις το γκρι... ;)

εσυ, ο redrocket, η αναμαρια και μερικοι ακομη (τα νικς των οποιων μου διαφευγουν αυτην την στιγμη) εχετε 'συνδεσει' καλυτερα επιμερους στοιχεια....

εγω, απ την αλλη, ειμαι βαρκα στον γιαλο  :2funny: :2funny: :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
αποχρωσεις το γκρι... ;)

εσυ, ο redrocket, η αναμαρια και μερικοι ακομη (τα νικς των οποιων μου διαφευγουν αυτην την στιγμη) εχετε 'συνδεσει' καλυτερα επιμερους στοιχεια....

:2funny: :2funny:
μπα κι εγώ μη νομίζεις
οι άλλοι που λες το'χουν πιάσει περισσότερο!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δικιο εχει ο τομκατ...
εδω καποιοι  θυμουνται πραματα και θαματα...
Λεπτομερεια της λεπτομερειας....
Εγω νιωθω σαν να εχω Αλτσχαιμερ.... :think:

λετε να εχω???? :2funny: :2funny:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
αποχρωσεις το γκρι... ;)

δεν ξέρω για τους άλλους φίλτατους συνδαιτυμόνες, αλλά μιλώντας προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι και κεφαλοκλείδωμα να του κάνω, πάλι θα μου ξεγλιστρήσει

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κι εγω εντελως χαμενη ειμαι τι να λεμε?  :P
μετα το φιναλε φανταζομαι αν το ξαναδουμε (που εγω θα το κανω σιγουρα) πιστευω θα παρατηρησουμε πραγματα που δεν ειχαν περασει καν απ το μυαλο μας!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κι εγω εντελως χαμενη ειμαι τι να λεμε?  :P
πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
τελικα, εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα ως προς την...επιλογη/κριτηριων πανω στα οποια βασιζεται ο Jacob?

Επισκέπτης
:cum: :cum:

eve_gif_02.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom