tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
εννοουσα οτι τους φερνει στο νησι χωρις τη θεληση τους
και τους επιλεγει βασει....;
εννοουσα οτι τους φερνει στο νησι χωρις τη θεληση τους
πες το ντε...!!!
εγω εχω χαθει αδελφε...
στο θρεντ αυτο ξαναβρηκα την αυτοπεποιθηση μου για να συνεχισω να βλεπω Λοστ...
Πες λοιπον...κατι εχεις διαβασει, κατι εχεις στο νου
όλοι έχουμε "χαθεί"
λόστ είναι αυτό άλλωστε,αυτό σημαίνει
αποχρωσεις το γκρι... ;)
εσυ, ο redrocket, η αναμαρια και μερικοι ακομη (τα νικς των οποιων μου διαφευγουν αυτην την στιγμη) εχετε 'συνδεσει' καλυτερα επιμερους στοιχεια....
εγω, απ την αλλη, ειμαι βαρκα στον γιαλο
αποχρωσεις το γκρι... ;)
εσυ, ο redrocket, η αναμαρια και μερικοι ακομη (τα νικς των οποιων μου διαφευγουν αυτην την στιγμη) εχετε 'συνδεσει' καλυτερα επιμερους στοιχεια....
εγω, απ την αλλη, ειμαι βαρκα στον γιαλο
πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου, πολλα χρονια τωρα ζαβή μου..κι εγω εντελως χαμενη ειμαι τι να λεμε?
τελικα, εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα ως προς την...επιλογη/κριτηριων πανω στα οποια βασιζεται ο Jacob?