Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Επισκέπτης
:knockinb: :knockinb:

28le8f6.jpg

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τελικα, εχει να προτεινει κανεις καμια ιδεα ως προς την...επιλογη/κριτηριων πανω στα οποια βασιζεται ο Jacob?
Νομίζω οτι ακουμπας το very core του ολου στορυ!!!
Νομιζω οτι τα κριτηρια επιλογης των ηρωων, μαζι με τις ζωες τους, τωρα, πριν, ή "αλλιως" ειναι ολο το ΛΟΣΤ!!

Οχι...δεν παει πουθενα ο νους μου! :cheesy:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ ερωτώ...η πτήση 815 έπεσε επειδή το ήθελε ο Jacob ή επειδή ξεχάστηκε ο Desmond να πληκτρολογήσει τη νικήτρια στήλη του Λόττο ;
Μήπως ο Γιακουμής είπε...να τα μας ξαναγέμισε κόσμο το νησί ας βγούμε κι εμείς στη σύνταξη και άρχισε τα ορνιθοσκαλίσματα στις σπηλιές (αλήθεια το τραπέζι και τη ζυγαριά πώς τα μετέφερε στα κατσάβραχα ; ) ;

Από την άλλη όμως τους παρακολουθούσε μέσω του φάρου...μπερδεύτηκα...άκυρη η προηγούμενη σκέψη...τους είχε επισκεφθεί στο παρελθόν ως άλλος Abramovic (το γιατρό τον επισκέφθηκε ; -δε θυμάμαι) άρα μάλλον το ήθελε...αλλά αφού είναι καλός και αγαθός γιατί να το γκρεμίσει το πετούμενο και να πεθάνουν και αθώες ψυχες (υπέρτατο κακό σου λέει μετά ο MiB) ;

:humpleg: -----) γαμώ το σπίτι του Jacob !

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Από την άλλη όμως τους παρακολουθούσε μέσω του φάρου...
Πω Πωωωωω....!!! Να παρακολουθεις την Κειτ και στις προσωπικες της στιγμες, και να εισαι μονος στα κατσαβραχα, ειναι ΒΑΡΥ!!!!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κι εγώ ερωτώ...η πτήση 815 έπεσε επειδή το ήθελε ο Jacob ή επειδή ξεχάστηκε ο Desmond να πληκτρολογήσει τη νικήτρια στήλη του Λόττο ;
και τα 2 πιστευω...το λαθος του ντεσμοντ ηταν ενα κομματι απ'τη δουλεια που εχει να κανει στο νησι...ισως ολα ειναι προδιαγεγραμμενα και ο τζεικομπ ηξερε οτι ο ντεσμοντ δεν θα προλαβει να πληκτρολογησει εγκαιρα και να ριξει το αεροπλανο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Μήπως ο Γιακουμής είπε...να τα μας ξαναγέμισε κόσμο το νησί ας βγούμε κι εμείς στη σύνταξη και άρχισε τα ορνιθοσκαλίσματα στις σπηλιές (αλήθεια το τραπέζι και τη ζυγαριά πώς τα μετέφερε στα κατσάβραχα ; ) ;

Από την άλλη όμως τους παρακολουθούσε μέσω του φάρου...μπερδεύτηκα...άκυρη η προηγούμενη σκέψη...τους είχε επισκεφθεί στο παρελθόν ως άλλος Abramovic [glow=red,2,300](το γιατρό τον επισκέφθηκε ; -δε θυμάμαι)[/glow] άρα μάλλον το ήθελε...αλλά αφού είναι καλός και αγαθός γιατί να το γκρεμίσει το πετούμενο και να πεθάνουν και αθώες ψυχες (υπέρτατο κακό σου λέει μετά ο MiB) ;

:humpleg: -----) γαμώ το σπίτι του Jacob !
ναι και τον Τζακ τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση που είχε κάνει και είχε τσακωθεί με τον πατέρα του.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αντε...παλι την φαγαμε την βδομαδα...
εις αυριο τα σπουδαια!!!