Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
κοιτα εδω που το λες ειναι ενα προβλημα αυτο
πρεπει να οργανωθουμε και να δουμε ολες τις σεζον απ την αρχη μου φαινεται γιατι σιγουρα μας διαφευγουν πολλα (ειμαι καμμενη και μ'αρεσει! lost junkie  :cheesy:)

u crazy?!?

go out, get some fresh air  :rockon: :rockon:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα εδω που το λες ειναι ενα προβλημα αυτο
πρεπει να οργανωθουμε και να δουμε ολες τις σεζον απ την αρχη μου φαινεται γιατι σιγουρα μας διαφευγουν πολλα (ειμαι καμμενη και μ'αρεσει! lost junkie  :cheesy:)

Συμφωνώ και επαυξάνω...εγω είδα 5 σεζόν και 4 επεισόδια από την 6η μέσα σε 2 εβδομάδες.

ένας Βούλγαρος συγγαμένος (δεν πλένονται εκεί, ούτε τους έβαζαν ταλκ όταν ήταν μωρά) έκανε αυτό το σχήμα που κάπου μπάζει αλλά κάτι πάει να πιάσει πιστεύω...

URL]]

Επισκέπτης
σωσε το και δες το
δεν καταλαβαινω γιατι στη 1η γραμμη εχει πρωτα το "black rock crashes" και μετα "jacob is born"  :S :S :S
ειναι απλα μια απ'τις δεκαδες θεωριες που κυκλοφορουν για το λοστ

επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω συνεχεια υποθεσεις στο lostpedia και αλλου,δεν ξανασχολουμαι γιατι με πιανει πονοκεφαλος  :grin:

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο ο Φάραντει θα μας εξηγεί τί έγινε.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο ο Φάραντει θα μας εξηγεί τί έγινε.

αυτος ισως μπορεσει να μας εξηγησει πιο επιστημονικα τα περι μεταφορας στο χρονο, ηλεκτρομαγνητικης ενεργειας κλπ
την ιστορια και τα μυστικα του νησιου δν νομιζω να τα ξερει

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Νυαρ, λινκ δεν εχει ο πινακας αυτος? να το δουμε απο κει?

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Άφησα 10 άτομα να περιμένουν σε meeting , ήρθα σπίτι έκλεισα πόρτες, παράθυρα, κινητό, skype, msn, έστριψα ένα μυρωδικό τύπου orange mist δώρο φίλου και είδα το τελευταίο Lost.

Η επανασύνδεση των χαρακτήρων που θυμούνται ο ένας τον άλλον εξελίσσεται ταχύτατα, ανάλογα με το timeline του νησιού και πάμε ολοταχώς για το παράλληλο τέλος. Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο φίλος
σιγουρα ο λοκ θα παει στον μονοδικο νοσοκομειο της πολης θα τον αναλαβει ο τζακ και θα ξαναπερπατησει?ετσι θα θυμιθουν και οι 2?
Ωραία η εκδοχή του φίλου αλλά θα είχε περισσότερη πλάκα να θυμηθεί ο Λοκ την δολοφονία του από τον φίλο του τον Βενιαμίν.

Ο Ντεζ ο παλαβός σκοτσέζος είναι man on a mission και δεν μασάει ούτε από καπνούς ούτε από Κάρολο. Σα να τα είδε όλα “καθαρά” όταν ο Κάρολος του τηγάνισε το είναι στην καλύβα με τα πηνία.

Γουστάρω απίστευτα τη φάση με τα hippie-πιτσιρίκια που κάνουν τον ΦΛοκ να του φεύγουν τα τσίσα. Πάντως τον καταλαβαίνω τον ΦΛοκ και εμένα με φρικαρε το τσογλάνι που κοιτούσε λες και έβλεπε το “στιγμιαίο λάθος” τον Πασχάλη.

Αντίστοιχη ανατριχίλα με την επιστροφή του Μιχαλάκη στον οποίο κάποιος έπρεπε να πει "don’t do the crime if you can’t do the time φιλαράκι". Στοίχειωσε το αλάνι στο νησί και το κουλό που με κόλλησε άσχημα είναι ότι έκανε σαν παλαβός για τον δυναμίτη και το αεροπλάνο αλλά ως άλλος Αρτεμης Μάτσας έδειξε ατάραχος στον Hugo τον δρόμο για τον ΦΛοκ.

"Κολαση" ειναι εκει δλδ? 

Όχι η κόλαση δεν είναι εκεί. Εξάλλου ο Hugo έβλεπε μακαρίτες και αφού είχε επιστρέψει άρα “παγιδευμένες ψυχές” υπάρχουν παντού. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Ζαν Πολ Σαρτρ “κόλαση είναι οι άλλοι”

Μου κόλλησε κάπως στραβά που εκφωνητής στο event για τον Hugo ήταν ο Κινέζος της Dharma, πατέρας του Miles. Πιο μεγάλος σε ηλικία δεν θα έπρεπε να είναι?

Αυτά για την ώρα over and out

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Όχι η κόλαση δεν είναι εκεί. Εξάλλου ο Hugo έβλεπε μακαρίτες και αφού είχε επιστρέψει άρα “παγιδευμένες ψυχές” υπάρχουν παντού.
Ουτε εγω ξερω αν ειναι η κολαση εκει...ΑΠΛΑ πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον παιρνουμε απαντησεις, χωρις πολλα-πολλα, ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ...ειναι τοσα τα θεματα που θα τα κλεινουν ανα επεισοδιο με ελαχιστες διαδικασιες..πλεον δεν θα εχει αναιρεσεις...μονο θα δινουν!
ο Μαικλ ειπε οτι εκει μενουν "οσοι δεν μπορουν να προχωρησουν"
Τωρα τι εννοουσε, ο Θεος και η ψυχη του :think:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Ουτε εγω ξερω αν ειναι η κολαση εκει...ΑΠΛΑ πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον παιρνουμε απαντησεις, χωρις πολλα-πολλα, ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ...ειναι τοσα τα θεματα που θα τα κλεινουν ανα επεισοδιο με ελαχιστες διαδικασιες..πλεον δεν θα εχει αναιρεσεις...μονο θα δινουν!
ο Μαικλ ειπε οτι εκει μενουν "οσοι δεν μπορουν να προχωρησουν"
Τωρα τι εννοουσε, ο Θεος και η ψυχη του :think:

Και ο Γιατρός καθόλου τυχαία είπε ότι "πρέπει να προχωρήσει". Έχεις δίκιο πάντως για τον τρόπο που παίρνουμε τις απαντήσεις.

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σωστη παρατηρηση

Κάνει υγιεινή ζωή, δεν πίνει, δεν καπνίζει (νομίζω δεν έχουμε δει σκηνή με τσιγάρο σε όλην τη σειρά-εύγε-όπως δεν έχουμε δει σκηνή με βρισιές), αθλείται και είναι και Γιαπωνέζος...στο Lost the return το 2021 θα είναι με μακριά λευκά μαλλιά και μουστάκι 40 εκατοστών που θα κρέμεται από τις άκρες των χείλων και θα είναι ο σεβάσμιος Χαν.

Σοβαρά τώρα...αν ψάξετε στο youtube...στο sneak peak του 6Χ13 ο Flocke μας λέει ότι παίρνει τη μορφή μόνο όσων έχουν πεθάνει και το σώμα τους είναι στο νησί.
Τρελή σκέψη...έστω ότι ο Locke θυμηθεί και γίνει συμπαντική χορδή όπως ο Desmond, λέτε να έχουμε ανάσταση ή...manipulation του Flocke ; Αυτό κι αν θα είναι spin off...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom