δηλαδη μετα απο 6 χρονια καρφωμενος, θα δω ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ????
Ασφαλως και σεβομαι τους προβληματισμους και τις προβλεψεις σας, κι εντελει κι εγω καποια τετοια σπεκουλα κανω, ΑΛΛΑ το βρισκω χαζο...Δηλαδη οτι ατελεια και φαντασια ειχε το σεναριο, απλα θα μου το ριξουν σε παραλληλους κοσμους??
Παντως ΔΕΝ τιθεται θεμα να επεσε ή οχι το αεροπλάνο..δεν δειχνει κατι τετοιο. Γιατι ο κοσμος τους ειναι διαφορετικος απο οτι ηταν πριν την πτηση (παιδι ο τζακ, καθηγητης ο μπεν, τα ειπαν ο σινμπαρ και η τσουρεκια πριν)..το αεροπλανο επεσε και με καποιον τροπο αλλαξε ο ρους της ιστοριας τους...σωστα?
αντε, δυο μερες ως την Πεμπτη, να δουμε το επομενο επισοδειο....
Παντως, δεν θυμαμαι που, αλλα καπου στο ιντερνετ ειχα διαβασει εναν τυπο που "τα εβαλε κατω" με χρονους κλπ, και βρηκε πολλες ανακριβειες και στρεβλωσεις...αυτα..
Την καλημερα μου σε ολους σας
Στουε προηγούμενους 5 κύκλους τίθεται πάντα το ερώτημα αν μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον ή ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν ανεξάρτητα το αν θα κάνουμε κάτι το ανατρεπτικό (προβλέπω ανάλογη συζήητηση για τους flashforwardάδες).
Στα φλας που βλέπουμε όπου ΔΕΝ έχει πέσει το αεροπλάνο και το νησί κάνει παρέα στα μπαρμπούνια βλέπουμε ότι σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει και γνωρίζεται, κάνουν πράγματα μαζί κτλ...σημειώστε αυτό συμβαίνει το 2004.
Στην κανονική ροή (τρέχει το 2007) γίνεται ότι γίνεται και σιγά σιγα αρχίζουμε να βγάζουμε άκρη (ναι καλά). Πιστεύω ότι και τα 2 συμπαντα θα συναντηθούν στην ίδια κατάληξη αφού όλα είναι μοίρα...ότι και να κάνουμε. Το οποίο για μένα θα είναι εξαιρετικό φινάλε απλά θα γούσταρα ανατροπές σε σχέση με τους χαρακτήρες (βλέπε το προηγούμενο post μου για τον Abramovic...εεε Jacob).
Βρίσκω ευφυές πάντως το ότι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο κακός της υποθέσεως και τον καραψαρωμένο Ben του 6ου κύκλου !
Ίδωμεν στη συνέχεια...