mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στο πωπουδακο σου :-*
στο πωπουδακο σου :-*
κι ουτε θα παρειςΗ βαλίτσα πήγε πολύ μακρια, 5 χρόνια και ακόμα απαντήσεις δεν έχω πάρει και στα πιο βασικά.
κανεις πλακα!!!!
ειδικα οι νοικοκυρες επειδη τις παρακολουθω ειναι εντελως τραγικες!
στην αρχη ηταν καλο, αλλα μετα εγινε εντελως σαπουνοπερα!
αμνησιες, φωτιες και του κοοοοσμου οι μαλακιες!
εμενα το λοστ δεν μου αρεσε(στην αρχη ηταν οκ αλλα μετα...)
εγω προσωπικα θελω να κατσω να δω κατι να γελασω και να χαλαρωσω(νοικοκυρες)
η κατι να ψαχτω να βρω λυσεις σε φονους(bones,csi) οχι να πονοκεφαλιασω.
καλος ο σογιερ αλλα δεν θα κανω ενα κεφαλι [size=14pt]ΝΑ[/size] για να τον δω κιολας. ;)
δεν νομιζω το λοστ να χει κανει αυτη τη τρελη επιτυχια λογω Σογιερ
ναι οκ καταλαβαινω οτι δεν σου αρεσει το λοστ απλα η διαφωνια μου ηταν για τις νοικοκυρες οι οποιες εχουν καταντησει τραγικα γελοιες!
περι ορεξεως... ;)
οι νοικοκυρες με εχουν κουρασει. Ολο νεοι γειτονες, νεα μυστικα, σκοτεινο παρελθον και τα ιδια. Το βλεπω για χαρη της συζυγου και μονο
Το Λοστ το βλεπω μανιωδως...Στο Νοβα, 6οκυκλο. Αλλα μου φαινεται θα μεινω με ΟΛΕΣ τις αποριες. Τα χιλιαδες ερωτηματα που εχω, αντι να απαντιουνται, προσθετονται και αλλα, και αλλα...Τωρα βλεπω τον καπνο, εναν Τζων ΛΟκ διπλο, νεους Αλλους με τον κινεζο, ξανα οπτασιες/οραματα/προσωπα που εξαφανιζονται....αμαν. Ακομα να μας απαντησουν αυτα που γινοταν στην 1η σεζον.
ενδιαφεροντα πραγματα...και σεβαστα...εντελει τι ειναι ο καπνος? τι ειναι το τερας? φυσικως και βιολογικως εννοω...ο τζεικομπ τι σχεση εχει με δαυτους και προς τι η επιλογη τους? ειλικρινα αν εχεις αποψη με χαρα να σε διαβασω.ο διπλος Τζον ειναι ξεκαθαρος
ο ενας ειναι σε αλλη πραγματικοτητα και ο αλλος δν ειναι ο Τζον αλλα ο καπνος
ενδιαφεροντα πραγματα...και σεβαστα...εντελει τι ειναι ο καπνος? τι ειναι το τερας? φυσικως και βιολογικως εννοω...ο τζεικομπ τι σχεση εχει με δαυτους και προς τι η επιλογη τους? ειλικρινα αν εχεις αποψη με χαρα να σε διαβασω.
και κατι ακομα....τον γιο του Τζακ τον εχουν ξαναναφερει? νομιζω οχι...ειχε χωρισει με εκεινη που γιατρεψε....αυτα εννοω, αντι να παμε μπρος, βαζουμε και αλλα πισω! με εκτιμηση
...εντελει τι ειναι ο καπνος? τι ειναι το τερας? φυσικως και βιολογικως εννοω...ο τζεικομπ τι σχεση εχει με δαυτους και προς τι η επιλογη τους? ειλικρινα αν εχεις αποψη με χαρα να σε διαβασω.
και κατι ακομα....τον γιο του Τζακ τον εχουν ξαναναφερει? νομιζω οχι...ειχε χωρισει με εκεινη που γιατρεψε....αυτα εννοω, αντι να παμε μπρος, βαζουμε και αλλα πισω! με εκτιμηση