You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν βαριεσαι ρε;εγω τον μονο μαραθωνιο που εχω αντεξει ειναι married with childrens και simspons.
αντιστροφη μετρηση λεμε! αντε να τελειωσουν οι γιορτες να εχω χρονο να κανω ενα μαραθωνιο lost να τα θυμηθω ολα.
κι οποιος πει ρεεε get a life να παει να γαμηθει προκαταβολικα
Επισκέπτης
με το smallville τι γινεται ρε παιδια.
μη χαλας το θρεντ με το αριστουργημα για να μας πεις για το μικροχωρι.
(δεν εχω ιδεα!)
καλα σου αρεσει το get lost και δεν ξερεις το smallville!!!!σε λιγο θα μου πεις οτι δεν γνωριζεις ουτε το supernatural!!μη χαλας το θρεντ με το αριστουργημα για να μας πεις για το μικροχωρι.
(δεν εχω ιδεα!)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εχει φτασει 38 κυκλο...ο σουπερμαν θα παρει συνταξη σε λιγο..με το smallville τι γινεται ρε παιδια.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
σαν το κολλημα που'χα φαει με το πριζον δε εχει..
αντιστροφη μετρηση λεμε! αντε να τελειωσουν οι γιορτες να εχω χρονο να κανω ενα μαραθωνιο lost να τα θυμηθω ολα.
Επισκέπτης
δεν βαριεσαι ρε;εγω τον μονο μαραθωνιο που εχω αντεξει ειναι married with childrens και simspons.
ειμαι junkie (και) με τις σειρες! εχω καψει αμεεετρητα σκ να βλεπω csi las vegas!
καλα σου αρεσει το get lost και δεν ξερεις το smallville!!!!σε λιγο θα μου πεις οτι δεν γνωριζεις ουτε το supernatural!!
προσεχε τα λογια σου, θα σκοτωθουμε!! το ξερω ρε το μικροχωρι απλα δε μ'αρεσει! το ξερω και το supernatural αλλα δεν το βλεπω.
οχι ρε νομιζω ειναι στο 8 η στο 9 seson.οταν εφτασε στα 33 εγινε σουπερμαν αν θυμαμαι καλα.τωρα λογικα θα ειναι 26-27.εχει φτασει 38 κυκλο...ο σουπερμαν θα παρει συνταξη σε λιγο..
Επισκέπτης
σαν το κολλημα που'χα φαει με το πριζον δε εχει..
α και με αυτο ειχα πορωθει. δεν ειχα και γκομενο τοτε και ειχα με το μαναρι
ειδα ολη την πρωτη σεζον μονοκοπανια και μετα ξεροσταλιαζα στο btjunkie να ανεβασουν το επομενο. ειδα και την 2η σεζον και μετα ξενερωσα. την τριτη δεν την ειδα καθολου.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
1 σεζον νιπ τακ σε ενα σ/κπροσεχε τα λογια σου, θα σκοτωθουμε!! το ξερω ρε το μικροχωρι απλα δε μ'αρεσει! το ξερω και το supernatural αλλα δεν το βλεπω.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
α και με αυτο ειχα πορωθει. δεν ειχα και γκομενο τοτε και ειχα με το μαναρι
ειδα ολη την πρωτη σεζον μονοκοπανια και μετα ξεροσταλιαζα στο btjunkie να ανεβασουν το επομενο. ειδα και την 2η σεζον και μετα ξενερωσα. την τριτη δεν την ειδα καθολου.
Επισκέπτης
1 σεζον νιπ τακ σε ενα σ/κ
αχ και με αυτον τον κωλογιατρο ημουν ερωτευμενη
απο τοτε που επαιζε στο the charmed
το weeds το εχει δει κανεις? 1η 2η σεζον απιιιστευτο χιουμορ! η 3η μαλακιστηκε, αλλα η 4η τα σπασε παλι!
Επισκέπτης
ε αδικο ειχα? ασε που εμαθα οτι παχυνε και το μωρο, οποτε ουτε καν γι αυτο δεν αξιζε να το δω!
δεν μου λες εσυ εχεις ερωτευθει ολους τους πρωταγωνισται των σειρωνε;αχ και με αυτον τον κωλογιατρο ημουν ερωτευμενη
απο τοτε που επαιζε στο the charmed
το weeds το εχει δει κανεις? 1η 2η σεζον απιιιστευτο χιουμορ! η 3η μαλακιστηκε, αλλα η 4η τα σπασε παλι!
Επισκέπτης
δεν μου λες εσυ εχεις ερωτευθει ολους τους πρωταγωνισται των σειρωνε;
α ναι δεν το κρυβω!! σε καθε σειρα εβρισκα κι εναν! χαχαχα
ο πρωτος μου ερωτας ηταν ο μωλντερ
μετα ακολουθησαν πολλοι! εχω μεγαλη καρδια
…
Πόσο δίκιο έχεις ...
1 σεζον νιπ τακ σε ενα σ/κ
2 Lost seasons σε 2 σαββατοκύριακα
ο αλ μπαντυ;ηταν και αυτος;α ναι δεν το κρυβω!! σε καθε σειρα εβρισκα κι εναν! χαχαχα
ο πρωτος μου ερωτας ηταν ο μωλντερ
μετα ακολουθησαν πολλοι! εχω μεγαλη καρδια
Επισκέπτης
2 Lost seasons σε 2 σαββατοκύριακα
α ειμαι περηφανη γι αυτο! ανακαλυψα το λοστ απο την αρχη! απο τοτε που διαφημιζαν το πιλοτικο επεισοδιο και το ειχα δει στη νοβα. να ναι καλα ο μπαμπας που μου τα εγραφε και τα εστελνε οταν δεν ειχα ιντερνετ.. αχ.. LOST..
Επισκέπτης
ο αλ μπαντυ;ηταν και αυτος;
οταν το πρωτοεδειξε ημουν μικρη και θυμομουν που το εβλεπε ο dad. το ειδα πολυ αργοτερα. δεν νομιζω να επαιξε ρολο οτι ειναι σα μπαρμπας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις