Στο βιντεακι ειναι σκηνες απο το προηγουμενο κυκλο η απο τον νεο που περιμενουμε;
Από τον προηγούμενο, και με σχολιασμούς του δημιουργού του τρέιλερ (ιδιώτης).
Ουσιαστικα είναι μία από τις προτάσεις του κοινού.
Στο βιντεακι ειναι σκηνες απο το προηγουμενο κυκλο η απο τον νεο που περιμενουμε;
τελικα 02/02??
μεχρι τοτε βλεπουμεναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
σεξ και μαλακιες! αρχιζει το λοστ σε 2 βδομαδες ρεεεεεεεεεεεε
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
σεξ και μαλακιες! αρχιζει το λοστ σε 2 βδομαδες ρεεεεεεεεεεεε
μεχρι τοτε βλεπουμε
εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι τελειωσε και οτι το ειχα δει ολο ? παντος εγω παντα αφηνω να μαζευτουν 4-5 επεισοδεια και μετα τα βλεπω !!! να βλεπεις ενα καθε βδομαδα δεν το πολυ γουσταρω!
στις 3/2 (τοτε που θα το δουμε εμεις) ακολουθει καψιμο. πρωτα βλεπουμε το επεισοδιο και μετα αναλυση στο greektvsubs. δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηδονη!
(ναι εχω πορωθει λιγο τωρα! )
σε πολλες σειρες το κανω αυτο, για το λοστ δεν μπορω!
ειναι οντος καψιμο !!! αλλα αξιζει να περιμενεις για μερικα επεισοδια να τα δεις μαζεμενα !!! μπορει να σου ρθει και κανας πολαπλος μιας και μιλας για ηδονη !!!
εγω τα κατεβαζω hd και τα βλεπω παντα στην τβ !! στο πσ τα εβλεπα μονο οταν ημουν φοιτιτακος... καλες παλιες εποχες !!!
τι σταση περνεις στο πσ ?
τηλεοραση πφφφφφφφφφφεγω εχω μεινει σε κεινες τις παλιες καλες εποχες ακομα και τα βλεπω στο λαπτοπ!
τηλεοραση πφφφφφφφφφφ
εγω εχω μεινει σε κεινες τις παλιες καλες εποχες ακομα και τα βλεπω στο λαπτοπ!
εισαι φοιτητρια βελβυ?
μαλλον δεν εχεις ιδεα του πως να συνδεσεις την τβ με το πσ !!!
γκουχου-γκουχου1) οχι. αν και σημερα με εκαναν για 19χρονη!!
2)ναι!
1) οχι. αν και σημερα με εκαναν για 19χρονη!!
2)ναι!
γκουχου-γκουχου
1-2,ακουομαι??
Η μαγικη λεξη λεγεται καλωδιο HDMI..Φυσικα απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις τηλεοραση που να'ναι fullHD,h HD-ready..
1)χμμ πιστευω πρεπει να σου εφτιαξε την μερα αυτος !!!
2)αν θες παντος καποια συμβουλη περι συνδεσμολογιας πες μου !!! οχι οτι ειμαι τιποτα ειδικος αλλα προσφερομαι για την ανεση σου !!!!
3) ποσο εισαι ? αν θες απαντας !
δυσκολο γκομενακι ομως...ειμαι ευκολος ανθρωπος!
δυσκολο γκομενακι ομως...
πορτα του'ριξες του προθυμου συνανθρωπου..
φιλε δεν ειμαστε ολοι γκατζετακηδες πλουσιοι....γκουχου-γκουχου
1-2,ακουομαι??
Η μαγικη λεξη λεγεται καλωδιο HDMI..Φυσικα απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις τηλεοραση που να'ναι fullHD,h HD-ready..