Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Τζακ θα νικήσει απλά το κακό θα χάσει μια μάχη σημαντική, κατά τας γραφάς δηλαδή,τας εβραικάς-χριστιανικάς βεβαίως

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:grin: :grin: :grin: :grin:

θα τον φαει η μαλακια τον τζακ στο νησι,μονος κι ερημος χωρις γκομενα
έτσι,αφού για καλόγερος το πήγαινε ο μαλάκας,παλιά γαμούσε και κανά tatoo girl,απ΄όταν τον κεράτωσε η κέιτ είπε να μονάσει.Δεν είδες με τι προθυμία δέχτηκε να μείνει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το καλύτερο είναι όταν ράβει(ακόμα να του τελειώσουν αυτές οι γαμημένες οι κλωστές?Ούτε μοδίστρα να ήταν.έφερε κι άλλες που είχε καβάτζα στο LA?) την Καιτούλα κι αυτή θυμάται τα σχιστομάτικα,έριξα κάτι γέλια... :2funny:

Επισκέπτης
λιγο κουφο μου φανηκε που η κειτ απορριφθηκε επειδη εγινε μανα

ασε που δεν ηταν και δικο της παιδι

επισης κουφο οτι ο γουιντμορ πειστηκε απ'τον τζεικομπ να ερθει στο νησι,απλοικο μου φανηκε,προτιμουσα να ειχε ερθει για δικους του λογους,να κανει δικο του το νησι...ο τζεικομπ,αν και νεκρος,ταξιδεψε across the sea για να μιλησει με γουιντμορ :zombie:

τεσπα,ενα επεισοδιο εμεινε για να τελειωσει η παραφιλολογια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο τζακ θα ήταν δικαιωματικά ο ποιμένας, οι υπόλοιποι με σοβαρές ή όχι δικαιολογίες θα απορριπτόταν
Καλά που δεν ήταν η Κλαιρ δε λες?
Πότε μίλησε ο Τζέικομπ με τον Γουίντμορ?Το έχασα αυτό

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ψιλομούφα επεισόδιο! :headbang: :headbang: :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όχι ρε καλό ήταν,το τρέιλερ από το φάιναλ σας άρεσε?

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Alpert για μένα απλά έφαγε μια σέντρα και τίποτα άλλο, δεν πεθαίνει λέμε...τον Desmond προφανώς τον βοήθησε η Claire ή ο Miles ή ο Alpert. Τώρα για το φινάλε ο θεός και η ψυχή τους, πάντως το γεγονός ότι έχουν ετοιμάσει και 3 εναλλακτικά σημαίνει ότι θέλουν να ικανοποιήσουν άπαντες. Πάντως να κερδίσει ο καλούλης και να πάρει τον πέουλο ο κακούλης παραείναι προβλέψιμο...

Όπως και να τελειώσει πάντως θέλω απαντήσεις στο...τι είναι το φως, τι ρόλο βαράνε οι Others,Dharma,Αιγύπτιοι αναφορά στην Οδύσσεια στον αργαλειό, και πως ακριβώς εννοήθηκε η loophole. Με μια δόση μυστηρίου και απαντήσεις στα βασικά θα ειμαστε κομπλέ...

Τσιμπήστε και ένα sneak peek...όποιος γίνεται Γιακουμής (το παραδέχτηκε ότι ήταν Λάκης...αααχ) μαθαίνει διάφορα (τα κάνει download από το νησί).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
στο ενδεκατο λεπτο του επεισοδιου εννοουσα,ε?  :grin: :grin:
Οκ το είδα που το λέει ο Γουίντμορ,νόμιζα πως το έδειξε να συναντιούνται
Πάντως πέρα από τον "λΟΚ" και τον Τζέικομπ οι υπόλοιποι τα αρχίδια τους ξέρουν στο τι παίζει στο νησί,εκτός κι αν ο Γουίντμορ ήξερε.Αλλά είναι πια νεκρός

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
καλή η επιστροφή του Βενιαμίν στν παλιο κακό εαυτό του, όπως τον γουστάρουμε δηλαδής αλλά κατά τα άλλα οι μέχρι τώρα απαντήσεις είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ωραίο είναι να αφήσουν ένα-δύο μυστήρια να πλανώνται, αλλά αυτοί εδώ το έχουν παρακάνει, απορρώ τι θα προλάβουν να εξηγήσουν στις τελευταίες 2.5 ώρες της σειράς....

Εκεί που ο Κάρολος ήταν στην ντουλάπα πίστεψα ότι θα πεχτεί κάτι με την πύλη που του είχε δείξει ο Βενιαμίν αλλά παπάρια μάντολες, ψιθύρισε δύο φωνίεντα στο αυτί του ΦΛοκ, τσίμπησε μια σφαίρα και τέλος. Ο Γιατρός βαφτήστηκε και επίσημα Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη επισφραγίζοντας το deal με ποταμίσιο σφηνάκι με ξόρκια. Ο brotha Ντες κάνει τα δικά του και παίζει μπαλίτσα με τον αέρα του γαμιά της γειτονιάς. Πολύ το πάω αυτό το ατομάκι...

τεσπά, Κυριακή κοντή γιορτή και μετά μπορούμε να κράξουμε, να γουστάρουμε και να τσακωθούμε όσο θέλουμε. Όπως και να έχει, ακόμα και με την προβλέψιμη κατάληξη καλού-κακού που με ξενερώνει τα μάλα, θα μου λείψουν οι μπάσταρδοι losties
>:(

LOST-θρησκεία-ντου στα φαρμακεία.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ωραίο το επεισόδιο.
Γιατί κλαίγεστε τώρα που παίρνουμε απαντήσεις ;
Σα να ακούω τη μαζόχα να λέει "χτύπα με καλέ, μη με χαϊδεύεις" !

Πότε ακριβώς είναι το φινάλε ; Τρίτη ;

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τί δουλειά κάνει το νησί, γιατί υπάρχει.

Άρα αφού δε ξέρω δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλό ή κακό να το καταστρέψει ο Λοκ.
Άρα ακόμα δε ξέρω ποιός είναι ο καλός και ποιός ο κακός.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γιατί κλαίγεστε τώρα που παίρνουμε απαντήσεις ;

η ποιοτητα των απαντησεων μεχρι τουδε, ειναι επιπεδου σχολικου μονοπρακτου Δημοτικου

write as you go....ενδεια σε ολα τα επιπεδα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:grin: :grin: :grin: :grin:

θα τον φαει η μαλακια τον τζακ στο νησι,μονος κι ερημος χωρις γκομενα
Πλακα, πλακα,
αμα μπορεις να εισαι Τζεικομπ και να φερνεις κοσμο στο νησι, οποιον γουσταρεις, ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

εγω θα εφερνα καμια δεκαρια πρνοσταρς, καμια κατοσταδα μοντελα, οτι παιζει στο εσκορτνιους, την Τζουλια, την Ντουβλη και τετοιου ειδους κοσμο...

Και μετα να σας ακουγα περι μαλακιας!!!

:2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Όπως και να τελειώσει πάντως θέλω απαντήσεις στο...τι είναι το φως
ΕΕΕΕεε, δεν προσεχεις!!!
Ακουσε με λοιπον...
Στο κεντρο του νησιου ειναι το φως..
Και γυρω απο το φως ειναι το νησι!!!

τι δεν καταλαβαινεις??? αμαν πια!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτώ τους ιδιαίτερα απογοητευμένους...τι θα θέλατε να ήταν το Νησί αφού δε σας αρέσει πως εκτυλίσσεται η ιστορία ; Το γεγονός πάντως ότι απο-θεο-ποιήθηκαν οι Jacob-MiB το θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom