Ξαναείδα το "Across The Sea"...τελικά δεν είναι τόσο κακό, απλά μας ξενερώνει το γεγονός ότι δε λαμβάνουμε κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις συν το ότι ίσως το κουράζουν με το μαγικό...από την άλλη αν μας έβγαιναν θεούλης-διαβολούλης θα μας άρεσε ;
Κάνω μια σκέψη-πρόβλεψη...η Μητέρα έχει πέσει κι αυτή στο φως, ήταν κι αυτή καπνός-τέρας...ας μη ξεχνάμε ότι λατρεύοταν ως θεότητα από τους Αιγυπτίους όπου σίγουρα ήταν πριν απο αυτήν στο νησί, το παιχνίδι που αφήνει στην παραλία για τα πιτσιρίκια έχει επάνω ιερογλυφικά. Νομίζω ότι ο αληθινός προστάτης του νησιού είναι το τέρας, πέφτοντας όμως στο φωτοσπήλαιο χάνεις το σώμα σου και η ψυχή σου παγιδεύεται ως καπνός. Η ύπαρξη του Jacob ή του κάθε λογής ομόλογου του σ'εμποδίζει να φύγεις...κάπου εκεί είναι το παιχνίδι...μένουν περίπου 2,5 ώρες καθαρού τηλεοπτικού χρόνου να δωθούν απαντήσεις (δε χρειάζεται να δωθούν ΟΛΕΣ, η γοητεία θα είναι να μείνει κάποιο μυστήριο να πλανάται, όπως οι ταινίες του Lynch) και να γίνει η ανατροπή. Πιστεύω ότι 2,5 ώρες είναι κάτι παραπανω από αρκετές, επίσης προβλέπω ρόλο κλειδί στον Alpert ο οποίος ήπιε κι αυτός όπως είδαμε...
Μάλλον είμαι τόσο κολλημένος με τη σειρά που δε θέλω να με ξενερώσει και συνεχίζω να ελπίζω...είναι εξαιρετικό πάντως το ότι τελικά Jacob,MiB και ο αγαπημένος μου Locke είναι ιδιαίτερα "τραγικές" μορφες, στεναχωριέσαι με το πως έχουν μπλέξει...βασικά όλοι oi Losties είναι λίγο πολύ, άρα και αυτό τους συνδέει...ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!