Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αν εξαιρεσεις τη νταρμα για την οποια ειναι αγνωστα πολλα στοιχεια,οι υπολοιποι ηρθαν για να παιξουν ενα συγκεκριμενο ρολο

η μανα του τζεικομπ για να γεννησει τον τζεικομπ,ο ντεσμοντ για να πληκτρολογει τους αριθμους,οι υποψηφιοι για να δοκιμαστουν ως αντικαταστατες,η ρουσω για να γεννησει την κορη του μπεν κτλ.
δλδ ηρθαν βασει σχεδιου? η μανα του Τζ ειναι ανεξηγητο πως ηρθε, ο ντες ηρθε με το ιστ/κο, οι λοστιες με αεροπλανο, η ρουσω με καραβι...δεν εχω καταλαβει να εχουν ερθει με το μαγικο αγγιγμα κανενος ....εκτος κι αν δε θυμαμαι πολλα... :think:

Επισκέπτης
δλδ ηρθαν βασει σχεδιου? η μανα του Τζ ειναι ανεξηγητο πως ηρθε, ο ντες ηρθε με το ιστ/κο, οι λοστιες με αεροπλανο, η ρουσω με καραβι...δεν εχω καταλαβει να εχουν ερθει με το μαγικο αγγιγμα κανενος ....εκτος κι αν δε θυμαμαι πολλα... :think:
οι πιο πολλοι απ'τους λοστιες τους αγγιξε ο τζεικομπ σε καποια φαση της ζωης τους...συγκεκριμενα στο τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον

η μανα του τζεικομπ αφου γεννησε ολοκληρο αντικαταστατη,μονο σαν ατυχημα δεν εφτασε στο νησι

το μπλακ ροκ το'φερε ο τζεικομπ,αυτο φαινεται στο διαλογο με τον mib στην παραλια

κατι αντιστοιχο θα εγινε με ντεσμοντ-ρουσο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πιο πολυ ποσταρω γιατι κοντεψε να χαθει το θρεντ στον πάτο...
πολυ ησυχια επεσε...
εμ, αφου δεν εχουμε και τιποτα να πουμε...ολο νεα προσωπα, νεες καταστασεις, 2 στροφες πριν το φιναλε...
αυριο λοιπον το νεο...
Νυαρ, περιμενουμε ονλαιν ανταποκριση στις 4 τα ξημερωματα!!!!

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πιο πολυ ποσταρω γιατι κοντεψε να χαθει το θρεντ στον πάτο...
πολυ ησυχια επεσε...
εμ, αφου δεν εχουμε και τιποτα να πουμε...ολο νεα προσωπα, νεες καταστασεις, 2 στροφες πριν το φιναλε...
αυριο λοιπον το νεο...
Νυαρ, περιμενουμε ονλαιν ανταποκριση στις 4 τα ξημερωματα!!!!

Μην άγχεστε...θα είμαι συνεπής με τα μη spoiler μου...Προσδοκώ χατ τρικ από το MiB...είναι πασιφανές ότι ο κόσμος έχει ξενερώσει με τη Γιακουmiss !

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν τελειώσει έτσι η σειρά εγώ θα γουστάρω κάργα... :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα εχει ωραιο φιναλε...
θα ερθει ο μαγεμενος πηγασος, θα τους κατεβασει μεσα απο το φως...Εκει ειναι η Χωρα των Θαυματων...θα τους καλωσορισει η Αλικη, και θα τους δωσει το διαμαντενιο ραβδι...με αυτο θα σκοτωσουν το κακο που τους δυναστευει, το μαυρο καπνοτερας!!!! και στο τελος θα γιορτασουν ολοι μαζι τρωγοντας το γουρουνοπουλο που σκοτωσαν και fade out τον Κακοφωνιξ δεμενο στο δεντρο!!!!
μια χαρα... :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξαναείδα το "Across The Sea"...τελικά δεν είναι τόσο κακό, απλά μας ξενερώνει το γεγονός ότι δε λαμβάνουμε κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις συν το ότι ίσως το κουράζουν με το μαγικό...από την άλλη αν μας έβγαιναν θεούλης-διαβολούλης θα μας άρεσε ;
Κάνω μια σκέψη-πρόβλεψη...η Μητέρα έχει πέσει κι αυτή στο φως, ήταν κι αυτή καπνός-τέρας...ας μη ξεχνάμε ότι λατρεύοταν ως θεότητα από τους Αιγυπτίους όπου σίγουρα ήταν πριν απο αυτήν στο νησί, το παιχνίδι που αφήνει στην παραλία για τα πιτσιρίκια έχει επάνω ιερογλυφικά. Νομίζω ότι ο αληθινός προστάτης του νησιού είναι το τέρας, πέφτοντας όμως στο φωτοσπήλαιο χάνεις το σώμα σου και η ψυχή σου παγιδεύεται ως καπνός. Η ύπαρξη του Jacob ή του κάθε λογής ομόλογου του σ'εμποδίζει να φύγεις...κάπου εκεί είναι το παιχνίδι...μένουν περίπου 2,5 ώρες καθαρού τηλεοπτικού χρόνου να δωθούν απαντήσεις (δε χρειάζεται να δωθούν ΟΛΕΣ, η γοητεία θα είναι να μείνει κάποιο μυστήριο να πλανάται, όπως οι ταινίες του Lynch) και να γίνει η ανατροπή. Πιστεύω ότι 2,5 ώρες είναι κάτι παραπανω από αρκετές, επίσης προβλέπω ρόλο κλειδί στον Alpert ο οποίος ήπιε κι αυτός όπως είδαμε...

Μάλλον είμαι τόσο κολλημένος με τη σειρά που δε θέλω να με ξενερώσει και συνεχίζω να ελπίζω...είναι εξαιρετικό πάντως το ότι τελικά Jacob,MiB και ο αγαπημένος μου Locke είναι ιδιαίτερα "τραγικές" μορφες, στεναχωριέσαι με το πως έχουν μπλέξει...βασικά όλοι oi Losties είναι λίγο πολύ, άρα και αυτό τους συνδέει...ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

Επισκέπτης
τραβηγμενο το θεωρω για τη fake mother αν και ειναι περιεργο πως μια γυναικα αφανισε ενα ολοκληρο χωριο...

ο καπνος συμφωνω οτι ειναι το διαχρονικο συστημα προστασιας του νησιου...τον ειδαμε να απεικονιζεται στις τοιχογραφιες των αιγυπτιων καιο δουλος απ'το μπλακ ροκ αναφωνησε"το νησι φυλαγεται απ'το διαβολο"...ισως σε τετοιες λεπτομερειες να κρυβονται απαντησεις

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μην άγχεστε...θα είμαι συνεπής με τα μη spoiler μου...Προσδοκώ χατ τρικ από το MiB...είναι πασιφανές ότι ο κόσμος έχει ξενερώσει με τη Γιακουmiss !
Φιλε Νυαρ,
δεν σου ζητησε κανεις να ΜΗΝ σποιλεριασεις το επεισοδιο..
Ισα-ισα, καντο κανονικα...κι οποιος δεν αντεχει απεχει απο το θρεντ για 1-2 μερες!!!

Αυριο στις 8 το πρωι, θα πινω φραπεδιά διαβαζοντας ανταποκριση.... :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φιλε Νυαρ,
δεν σου ζητησε κανεις να ΜΗΝ σποιλεριασεις το επεισοδιο..
Ισα-ισα, καντο κανονικα...κι οποιος δεν εντεχει απεχει απο το θρεντ για 1-2 μερες!!!

Αυριο στις 8 το πρωι, θα πινω φραπεδιά διαβαζοντας ανταποκριση.... :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στη Facebook fan page οι παραγωγοί μας ρωτάνε...ποιος θέλετε να επιστρέψει από τους νεκρούς ;;;;

John Locke να γίνει η ανατροπή απαντώ με τάξη και κλιτότητα εγώ !

Εσείς ποιον θέλετε ;

επίσης...πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα ;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
δεν είναι όλοι νεκροί;
ο Ρίτσαρντ δεν είπε ότι τους είδε όλους να πεθαίνουν;
εγώ θέλω να επιστρέψει η μιλφάρα η Τζούλιετ! :tits:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κυρίες μουουουουουου...δε σας μιλάει ο Μάριος ο bla o bla o bla κουκουουουουού αλλά ο τρισμέγιστος Νύαρ(λαθοτεπ) ! Σε 8 λεπτά της ώρας αρχίζει το τελευταίο επεισόδιο του Lost πριν το μεγάλο φινάλε της Κυριακής (κλαψ,λυγμ,οδύρμ)...Προς το παρόν βλέπουμε αμερικάνους wannabe stars να τραγουδάνε Χαλελούϊα !Η κατάνυξη είναι μεγάλη...σε 7 λεπτά πλέον αρχίζει η περιπλάνηση στα τελευταία μονοπάτια της αγαπημένης μας σειράς (λυσσάνε οι τσαούσες του american idol)...

6 λεπτά απομένουν...ο MiB έχει φορέσει τα νέα adidas predator και ετοιμάζεται να ζωγραφίσει στο γήπεδο, για να δούμε αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες ! Ο λαός αγωνιά...θα μάθουμε απόψε το όνομά του, θα επιστρέψει κανείς από τους νεκρούς, άραγε όταν γύρισε ο τροχός...γάμησε κι ο φτωχός κι αν ξαναγυρίσει θα ξαναματαγαμήσει ;;

4 λεπτά...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκίνημα με οικογενειακές στιγμές...η Κέιτ παροτρύνει το φόνο του Flocke...ο Jack o βοσκός είπε οτι τον σκοτώνει !

Είναι απίστευτο το πόσο πολύ διαφημίζουν τα φασταφουντα στο Αμέρικα...και πεινάω ωσάν τρελός (γαμημένη διατροφή...) !

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι τις έφαγε ο Linus...έχουμε και συνάντηση κορυφής στο Dharmaville ! Μια χαρά ξεκίνησε το επεισόδιο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom