House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάρε και πετονιές και βελόνες Τζακ(που τους ράβει)
Ερωτώ τους ιδιαίτερα απογοητευμένους...τι θα θέλατε να ήταν το Νησί αφού δε σας αρέσει πως εκτυλίσσεται η ιστορία ; Το γεγονός πάντως ότι απο-θεο-ποιήθηκαν οι Jacob-MiB το θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο !
θα θελα να ταν κατι σαν το τριγωνο των βερμουδων
η να ταν κατι σαν τη κολαση
δεν μ αρεσε οτι αποθεοποιηθηκαν
πιο πολυ ποσταρω γιατι κοντεψε να χαθει το θρεντ στον πάτο...
πολυ ησυχια επεσε...
εμ, αφου δεν εχουμε και τιποτα να πουμε...ολο νεα προσωπα, νεες καταστασεις, 2 στροφες πριν το φιναλε...
αυριο λοιπον το νεο...
Νυαρ, περιμενουμε ονλαιν ανταποκριση στις 4 τα ξημερωματα!!!!
δεν είναι όλοι νεκροί;
ο Ρίτσαρντ δεν είπε ότι τους είδε όλους να πεθαίνουν;
εγώ θέλω να επιστρέψει η μιλφάρα η Τζούλιετ!
Λοιπόν λοιπόν...πήραμε διάφορες απαντήσεις...κάπως μπαλώθηκε, ακόμα και σε σχέση με το Across The Sea. Έχω ένα προαίσθημα ότι την ανατροπή θα την κάνει ο Ben !
Παρ΄όλα αυτά χωρίς να μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα μου λείπει η αίσθηση-μένω μαλάκας όταν πχ ο Sayid έπιασε το επαναλαμβανόμενο μήνυμα για 16 χρόνια ή όταν εμφανίζονται για πρώτη φορά οι Others ή όταν είδαμε για πρώτη φορά το πόδι του αγάλματος κτλ κτλ
Επίσης φαίνεται να συνδεέται αρκετά εύστοχα το παράλληλο σύμπαν...άντε δείτε να το συζητήσουμε !
Στο μάτι βρε κουτό
λοστ ειναι δεν ειναι καλλιστεια
είσαι ζαβή και μιλάς στη ζαβή ?xaaaaaaaaaaxaaaa καλά ας βγάζανε τον σόγιερ απο την προηγούμενη σεζόν, εκεί να σε έβλεπα
πονηρος..!!! Μ'αρεσεις...!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ,δες το σύμβολο μετά,απλά θα τους πούμε ότι μόλις τα καταπιούν όλα θα ζήσουν αιώνια,όπως στο Lost που βλέπαμε και σου άρεσε μωρό μου
μα δεν μπορώ αγανάχτησα να τη λέει στους άλλους ενώ τα ίδια κάνει και τούτηείσαι ζαβή και μιλάς στη ζαβή ?
μα δεν μπορώ αγανάχτησα να τη λέει στους άλλους ενώ τα ίδια κάνει και τούτη
Μαριάνα θες να γίνεις αθάνατη?πονηρος..!!! Μ'αρεσεις...!!!
προσωπικα 8α η8ελα να ειναι αυτο που δεν ξερω, που δεν μπορω να σκεφτω/φανταστω....αλλα να με 'παει' μεχρις εκει ενα σεναριο συκροτημενο, αλη8οφανες, 'δουλεμενο'
οτι ακριβως δεν ειναι η Season 6
δλδ ο Jacob εξηγει σε ολους ενα απο τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ, αν οχι το κορυφαιο, ερωτηματα σε 10 δευτερα;;;
...και τοσα αλλα.....
σε πνίγει το δίκιο πουτανάκι ε ??
μα δεν μπορώ αγανάχτησα να τη λέει στους άλλους ενώ τα ίδια κάνει και τούτη
Ποια θέλει να ζήσει αιώνια?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ,δες το σύμβολο μετά,απλά θα τους πούμε ότι μόλις τα καταπιούν όλα θα ζήσουν αιώνια,όπως στο Lost που βλέπαμε και σου άρεσε μωρό μου