Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τραγικο επεισοδιο.....η9οποιια της αρπαχτης

οι τρυπες στο σεναριο, πλεον, 8υμιζουν Ελβετικο delicacy

Περίμενε το τέλος για να κρίνεις.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί και όχι.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ο Σόγιερ ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ένα χαζοχαρούμενο, ηλίθιο, ανώριμο παιδαρέλι.
Ο Τζακ ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης των Losties.

Το ότι κάποιοι πέθαναν στο νησί δεν σημαίνει ότι στην άλλη ζωή δεν υπάρχουν ή ότι δεν είχε ρόλο και σημασία ο θάνατός τους.

Η σειρά διατηρεί στη κορυφή το ενδιαφέρον ακόμα.

Την επόμενη τρίτη είναι τα δύο τελικά επεισόδια ;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εχω και αλλα δυο ερωτηματα: γιατι ο φλοκ δεν εγινε καπνος για να σκοτωσει τους φρουρους του υποβρυχιου και βαραγανε με τα καρυοφυλλια( χαθηκε ενα οπλο της προκοπης σε αυτο το νησι ολα ειναι απο τον πρωτο παγκοσμιο), με αποτελεσμα να τραυματιστει και η κεητ, και γιατι ο σαγιντ πηρε την βομβα και αρχισε να τρεχει και δεν την σουταρε μακρια?
Τωρα που το σκεφτομαι ομως ο σαγιντ μπορει να μην σκοτωθηκε με την εκρηξη γιατι το νησι τον χρειαζεται ή κατι τετοιο και να εμφανιστει παλι
ο φλοκ πιστευω οτι ξερει οτι ο ντεσ ειναι ζωντανος
ο φλοκ δεν μπορουσε να τους σκοτωσει στην ζουγκλα και πουθενα, για αυτο και η βομβα εξεραγη οταν την χειριστηκε ο σωγερ ενω αν δεν εκαναν τιποτα η βομβα δεν θα σκαγε

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αντε άλλες Δυο εβδομάδες για το τέλος. Δεν ξέρω αν το διαβάσατε , αλλά το Φινάλε θα είναι μεγαλύτερο κατά μισή ώρα . Μάλλον έχουν πολλά να μας πουν!!! Για αυτό μου αρέσουν πιο πολύ οι σειρές , γιατί αναπτύσουν τόσο πολύ τις καταστάσεις και τους  χαρακτήρες που πραγματικά δένεσαι μαζί τους. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ τακτικά διάφορες καλές σειρές , πραγματικά δυσκολεύομαι να δω ταινίες αφού τις θεωρώ πολύ ρηχές πλέον. Ρε παιδιά πότε πέρασαν εξι χρόνια ;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντε άλλες Δυο εβδομάδες για το τέλος. Δεν ξέρω αν το διαβάσατε , αλλά το Φινάλε θα είναι μεγαλύτερο κατά μισή ώρα . Μάλλον έχουν πολλά να μας πουν!!! Για αυτό μου αρέσουν πιο πολύ οι σειρές , γιατί αναπτύσουν τόσο πολύ τις καταστάσεις και τους  χαρακτήρες που πραγματικά δένεσαι μαζί τους. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ τακτικά διάφορες καλές σειρές , πραγματικά δυσκολεύομαι να δω ταινίες αφού τις θεωρώ πολύ ρηχές πλέον. Ρε παιδιά πότε πέρασαν εξι χρόνια ;
Στην ιδια φαση ειμαι εχεις να προτεινεις κατι καλο? Εχω δει 24, heroes, prison break, sopranos και το λοστ φυσικα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω εχω αλλη απορια..
Τον Φλοκ τον βαρουσαν σφαιρες (οι φρουροι του Αεροπλανου) και αυτος ηταν Σένιος....δεν καταλαβε Χριστο!
Το μπλουζακι ομως!!! γιατι δεν τρυπησε??? :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω εχω αλλη απορια..
Τον Φλοκ τον βαρουσαν σφαιρες (οι φρουροι του Αεροπλανου) και αυτος ηταν Σένιος....δεν καταλαβε Χριστο!
Το μπλουζακι ομως!!! γιατι δεν τρυπησε??? :2funny: :2funny:
ααα οχι εχω απαντηση σ αυτο: γιατι επεφταν πριν τον πλησιασουν, elementary...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Στην ιδια φαση ειμαι εχεις να προτεινεις κατι καλο? Εχω δει 24, heroes, prison break, sopranos και το λοστ φυσικα...
Λοιπόν σειρές που μου άρεσαν και τις βλέπω/΄βλεπα φανατικά είναι
- true blood : Καλά αυτή η σειρά τα σπάει , είναι πολύ φοβερή . Αν και δεν μου αρέσουν οι βρυκόλακες σαν κόνσεπτ , η σειρά είναι καταπληκτική και θα κολλήσεις
- Spartacus : Blood and Sand - Αν σου αρέσουν οι 300 και είχες αποθημένο να δεις τα Βυζάκια της XENA , πασπαλισμένο με πολλά άλλα μουνάκια , αυτή είναι η σειρά σου !!! Εκτός από τα δύο πρώτα επισόδεια τα οποία είναι πολύ μέτρια , η σειρά είναι πολύ καλή και χτίζει ενδιαφέρον και  μέχρι το φινάλε της , στο οποίο το άιμα τρέχει ποτάμι.
- Dexter , ο πιο καταπληκτικός  serial killer , θα τον αγαπήσεις θανασιμα ειδικά τις πρώτες δύο σεζόν
- Αν έστω σου άρεσε η sword and sorcery φαντασία και έχεις παίξει ποτέ RPG  το legend of the seeker θα σε κερδίσει. Σε όποιον το πρότεινα και το είδε κόλλησε
- Τέλος υπάρχει και το  Merlin , μια διαφορετική ματιά στον μύθο του βασιλιά αρθουρου , που αν ξεπεράσεις μερικά σημεία  πραγματικά θα σε ανταμοίψει
- Τέλος υπάρχουν και τα πλακατζίδικα , Big Bang Theory και How i met your mother που έχουν πολύ γέλιο

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν σειρές που μου άρεσαν και τις βλέπω/΄βλεπα φανατικά είναι
- true blood : Καλά αυτή η σειρά τα σπάει , είναι πολύ φοβερή . Αν και δεν μου αρέσουν οι βρυκόλακες σαν κόνσεπτ , η σειρά είναι καταπληκτική και θα κολλήσεις
- Spartacus : Blood and Sand - Αν σου αρέσουν οι 300 και είχες αποθημένο να δεις τα Βυζάκια της XENA , πασπαλισμένο με πολλά άλλα μουνάκια , αυτή είναι η σειρά σου !!! Εκτός από τα δύο πρώτα επισόδεια τα οποία είναι πολύ μέτρια , η σειρά είναι πολύ καλή και χτίζει ενδιαφέρον και  μέχρι το φινάλε της , στο οποίο το άιμα τρέχει ποτάμι.
- Dexter , ο πιο καταπληκτικός  serial killer , θα τον αγαπήσεις θανασιμα ειδικά τις πρώτες δύο σεζόν
- Αν έστω σου άρεσε η sword and sorcery φαντασία και έχεις παίξει ποτέ RPG  το legend of the seeker θα σε κερδίσει. Σε όποιον το πρότεινα και το είδε κόλλησε
- Τέλος υπάρχει και το  Merlin , μια διαφορετική ματιά στον μύθο του βασιλιά αρθουρου , που αν ξεπεράσεις μερικά σημεία  πραγματικά θα σε ανταμοίψει
- Τέλος υπάρχουν και τα πλακατζίδικα , Big Bang Theory και How i met your mother που έχουν πολύ γέλιο
Με καλυψες για τα επομενα 2 χρονια, ευχαριστω!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχω και αλλα δυο ερωτηματα: γιατι ο φλοκ δεν εγινε καπνος για να σκοτωσει τους φρουρους του υποβρυχιου και βαραγανε με τα καρυοφυλλια( χαθηκε ενα οπλο της προκοπης σε αυτο το νησι ολα ειναι απο τον πρωτο παγκοσμιο), με αποτελεσμα να τραυματιστει και η κεητ, και γιατι ο σαγιντ πηρε την βομβα και αρχισε να τρεχει και δεν την σουταρε μακρια?
Τωρα που το σκεφτομαι ομως ο σαγιντ μπορει να μην σκοτωθηκε με την εκρηξη γιατι το νησι τον χρειαζεται ή κατι τετοιο και να εμφανιστει παλι
ο φλοκ πιστευω οτι ξερει οτι ο ντεσ ειναι ζωντανος
ο φλοκ δεν μπορουσε να τους σκοτωσει στην ζουγκλα και πουθενα, για αυτο και η βομβα εξεραγη οταν την χειριστηκε ο σωγερ ενω αν δεν εκαναν τιποτα η βομβα δεν θα σκαγε

δεν μπορει ο Φλοκ να γινει καπνος εντος νερου
τα οπλα σου φταινε που τραυματιστηκε η Κειτ? εκεινη σημαδευαν αρα πολυ καλα εκαναν τη δουλεια τους
πως να τη σουταρει μακρυα μωρε αφου ηταν κατω απ το νερο? ν ανοιξει ενα παραθηρακι και να τη πεταξει και να πλυμμηρισουν? χρησιμοποιησε το σωμα του για ν αποροφησει ενεργεια απ τη βομβα και εννοειται πως ειναι νεκρος
προφανως και η βομβα εξεραγη οταν εκανε τη μαλακια ο σωγιερ

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θυμηθητε μια λεπτομέρεια: ο "Λοκ" δεν μπορεί να σκοτώσει απ'ευθείας κάποιον από τους lost....
Και επανέρχομαι στη θεωρία μου περί καλού και κακού:είναι επιλογή των ανθρώπων να σκοτώνονται και δεν τους φταίει κανεις διάβολος...οι δε κορεάτες που "πνίγηκαν" δεν πέθαναν,(είδαμε λίγο αργότερα φευγαλέα στο νοσοκομείο το κορεάτη),  ούτε ο ιρακινός που θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους....(η αγάπη νικά τον θάνατο....μόνος ο κακός Λοκ-διάβολος, δεν μπορεί να σκοτώσει κανένα !!!)....
οι lost πέρασαν και αυτή τη δοκιμασία !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θυμηθητε μια λεπτομέρεια: ο "Λοκ" δεν μπορεί να σκοτώσει απ'ευθείας κάποιον από τους lost....
Και επανέρχομαι στη θεωρία μου περί καλού και κακού:είναι επιλογή των ανθρώπων να σκοτώνονται και δεν τους φταίει κανεις διάβολος...οι δε κορεάτες που "πνίγηκαν" δεν πέθαναν,(είδαμε λίγο αργότερα φευγαλέα στο νοσοκομείο το κορεάτη),  ούτε ο ιρακινός που θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους....(η αγάπη νικά τον θάνατο....μόνος ο κακός Λοκ-διάβολος, δεν μπορεί να σκοτώσει κανένα !!!)....

:headbang: :headbang: :headbang:
τι λες μωρε?
δεν πεθαναν οι Κορεατες στη μια πραγματικοτητα! που μπορει μετα να πεθανουν και σ'αυτη δεν ξερεις. οι losties δεν τη περασαν τη δοκιμασια χωρις απωλιες. και ναι ειναι πασιφανες οτι ο Λοκ δεν μπορει να σκοτωσει κανεναν δικη σου θεωρια ειναι αυτη?  :P αφου το πε και ο Τζακ αλλα και τα παιδακια που εμφανιστηκαν στον Λοκ  :P
μπορει ομως αυτος να τους βαλει σπιουνιες ωστε να σκοτωθουν μεταξυ τους
να δουμε τωρα πως "θα τελειωσει αυτο που ξεκινησε"

παντως ενα πραγμα ευχαριστηθηκα στο τελευταιο επεισοδιο
οτι θα κανουν μοκο οσοι λενε οτι θα ερθει η ανατροπη με τον Φλοκ να ναι τελικα καλος και Ο Τζεικομπ κακος

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
οι δε κορεάτες που "πνίγηκαν" δεν πέθαναν,(είδαμε λίγο αργότερα φευγαλέα στο νοσοκομείο το κορεάτη),  ούτε ο ιρακινός που θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους...
εγω δλδ λαθος καταλαβα? γιατι εγω ΚΑΙ τους Κορεατες θεωρω πνιγμενους ΚΑΙ τον Ιρακινο...
που ακριβως τους ειδες σε νοσοκομειο??? :think: :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
χρησιμοποιησε το σωμα του για ν αποροφησει ενεργεια απ τη βομβα και εννοειται πως ειναι νεκρος
τωρα εδω, ειναι υπο συζητηση το θεμα...
σε ενα κλειστο χωρο με δεδομενη πιεση p, αμα απελευθερωσεις μια ενεργεια-δύναμη F,  το submarine θα επρεπε να ανοιξει σαν γαρυφαλο!!!

Η Πίεση συμβολίζεται δια του λατινικού γράμματος Ρ και είναι P=F/S (όπου F=δύναμις και S=επιφάνεια)[/i]....ειναι αρα επιστημονικα τεκμηριωμενο, οτι η δυναμη μιας εκρηξης αυξανει αυτοματα και αμεσα την εσωτερικη πιεση του υποβρυχιου...ασχετα εντελως αν εβαλε ή δεν εβαλε το σωμα του...!!! Η δυναμη αυτη θα πρεπει να απελευθερωθει!!

Νομιζω οτι εδω το επεισοδιο μοιαζει με παιδικο θιασο....ερασιτεχνικο!!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τωρα εδω, ειναι υπο συζητηση το θεμα...
σε ενα κλειστο χωρο με δεδομενη πιεση p, αμα απελευθερωσεις μια ενεργεια-δύναμη F,  το submarine θα επρεπε να ανοιξει σαν γαρυφαλο!!!

Η Πίεση συμβολίζεται δια του λατινικού γράμματος Ρ και είναι P=F/S (όπου F=δύναμις και S=επιφάνεια)....ειναι αρα επιστημονικα τεκμηριωμενο, οτι η δυναμη μιας εκρηξης αυξανει αυτοματα και αμεσα την εσωτερικη πιεση του υποβρυχιου...ασχετα εντελως αν εβαλε ή δεν εβαλε το σωμα του...!!! Η δυναμη αυτη θα πρεπει να απελευθερωθει!!
Νομιζω οτι εδω το θεμα μοιαζει με παιδικη παρασταση!!!

φανταζομαι κατι ξερεις δεν το αμφισβητω παντα ημουν σκραπας στη φυσικη  :P

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Φαντασου μια ΧΥΤΡΑ, στην οποια υπαρχει μια εκρηκτικη υλη που σκαει...δεν εχει σημασια αν η χυτρα εχει και δυο πατατες μεσα (σωμα σαιντ)...ολη η ενεργεια της εκρηξης, θα απελευθερωθει σε ολο το εσωτερικο της χυτρας, θα αυξηση την πιεση της σε τεραστιο βαθμο, και αναγκαστικα θα σκασει...οπως επρεπε να γινει και στο σαμπ...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φαντασου μια ΧΥΤΡΑ, στην οποια υπαρχει μια εκρηκτικη υλη που σκαει...δεν εχει σημασια αν η χυτρα εχει και δυο πατατες μεσα (σωμα σαιντ)...ολη η ενεργεια της εκρηξης, θα απελευθερωθει σε ολο το εσωτερικο της χυτρας, θα αυξηση την πιεση της σε τεραστιο βαθμο, και αναγκαστικα θα σκασει...οπως επρεπε να γινει και στο σαμπ...

Got it thanks  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom