Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εγώ πρωί το είδα,δεν κρατιόμουν

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συμφωνω...
οποιος δεν το χει δει, ας μην μπει στο θρεντ..
Και το λεω εγω, που μεχρι προτινος το εβλεπα στο Νοβα Πεμπτες....αλλα δε με χαλουσε καθολου το τι γραφοταν εδω...αν δεν ηθελα, ας μην εμπαινα!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
λοιπον...
ενα πραγμα καταλαβα...οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα!!!
δλδ δυο στροφες πριν το φιναλε και ολα ειναι φλου!!!
>εκει που επρεπε να ειναι ολοι μαζι για καποιο λογο που δεν ξερουμε, ξαφνικα οι μισοι πανε...
>εκει που ο Γουιντμορ ταχαμού οργανωνει αμυνα γαμάτη, αυτη ειναι ζουφια και καταρρεει πανευκολα...
>εκει που ο καπνο-λοκ σκοτωνει ανετα τους παντες διχως να χαλαει ουτε το τι-σερτ του, πανε στο υπβρυχιο με τα πιστολακια τους!!!
Δεν σπεκουλαρω τιποτα!!! Θα εβαζα ανετα στοιχημα 1000 ευρω οτι ο Λοκ ειναι ο καλος....αλλα θα εβαζα και αλλα χιλια στο να ειναι κακος!!! δεν ειναι αστειο...χαθηκα!!!! :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
τραγικο επεισοδιο.....η9οποιια της αρπαχτης

οι τρυπες στο σεναριο, πλεον, 8υμιζουν Ελβετικο delicacy

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μα θα συμφωνησω!!!
Τραγικο!!!
Το υποβρυχιο με την εκρηξη θα επρεπε να ανοιξει σαν τριανταφυλλο!!!!
Και ο καμικαζι πια? σχεδιο ηταν αυτο?
Δεν ξερω πως σωζεται στο τελος η σειρα...απλα αυτο δεν βλεπεται

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
απογοήτευση κυριαρχεί.
δυστυχώς επεισόδιο κατώτερο των προσδοκιών.
6 σεζόν για να πεθάνει έτσι απλά ο Σαγίντ,χαρακτήρας βασικός των βασικών;
κουκούλωμα βιαστικό κι όποιον πάρει ο χάρος.
το σίγουρο είναι ότι ο φλοκ τους ήθελε όλους μαζί για να τους ξεκάνει(όπως νομίζει ότι και ο Ντεσμοντ είναι νεκρός) γιατί φαίνεται ότι μόνο αν μείνει το νησί χωρίς αντικαταστάτη μπορεί να φύγει.
το κλειδί βρίσκεται στο Ντέσμοντ.
(ο Ρίτσαρντ κι ο Μπεν που χάθηκαν;αυτοί φαίνεται βάλανε τα εκρηκτικά στο αεροπλάνο όπως είχαν σχεδιάσει κι απο κει τα βρήκε ο Φλοκ).

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μα θα συμφωνησω!!!
Τραγικο!!!
Το υποβρυχιο με την εκρηξη θα επρεπε να ανοιξει σαν τριανταφυλλο!!!!
Και ο καμικαζι πια? σχεδιο ηταν αυτο?
Δεν ξερω πως σωζεται στο τελος η σειρα...απλα αυτο δεν βλεπεται

διαλογοι επιπεδου Δημοτικου, εντελως προβλεψιμο σεναριο (επεισοδιου)

πλεον γινεται αυτοσκοπος η...ενδονοσοκομειακη διασυνδεση με κα8ε κοστος

Η σειρα αν ξεκινουσε ετσι, δεν 8α ολοκληρωνε ουτε τα pilot επεισοδια

edit: διαλογος Jack - Bernard.....' σε 8υμαμαι....φλερταρες την γυναικα μου...'  :2funny: :2funny: :2funny: αν δεν ηταν 8λιβερο το επιπεδο....8α ηταν για γελια

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
απογοήτευση κυριαρχεί.
δυστυχώς επεισόδιο κατώτερο των προσδοκιών.
6 σεζόν για να πεθάνει έτσι απλά ο Σαγίντ,χαρακτήρας βασικός των βασικών;
κουκούλωμα βιαστικό κι όποιον πάρει ο χάρος.
το σίγουρο είναι ότι ο φλοκ τους ήθελε όλους μαζί για να τους ξεκάνει(όπως νομίζει ότι και ο Ντεσμοντ είναι νεκρός) γιατί φαίνεται ότι μόνο αν μείνει το νησί χωρίς αντικαταστάτη μπορεί να φύγει.
το κλειδί βρίσκεται στο Ντέσμοντ.
(ο Ρίτσαρντ κι ο Μπεν που χάθηκαν;αυτοί φαίνεται βάλανε τα εκρηκτικά στο αεροπλάνο όπως είχαν σχεδιάσει κι απο κει τα βρήκε ο Φλοκ).

εγω ξερω οτι στην προηγουμενη σεζον, ΕΠΡΕΠΕ ολοι να γυρισουν στο νησι (καηκαμε, ειπε η Ελοιζ , αν δεν γινει), για καποιο λογο!!!

σε αυτην την σεζον, τοσα επεισοδια, προσπαθει να τους μαζεψει ολους ο ΛΟΚ...οκ ως εδω...Αλλά, αφου του σκοτωνονται οι σχιστοματες και ο ιρακης, απο την ανικανοτητα του να τους βαλει στο σαμπ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, σαν να μην τρεχει τιποτα, παει να ξεκανει τους υπολοιπους!!!!!

Ε που σκ..α πηγε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ??? και τι σκ..α εξυπηρετουσε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ως τωρα που τωρα απλα δεν γαμ..ται!!!
Και γιατι δεν τους ξεκανε εναν-εναν τοσα επεισοδια στην ζουγκλα κλπ και επρεπε να τους παει ταχαμου κρουαζιερα στο Υδρα....?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και κατι ακομα....
περι μπασμενου σεναριου...
το σαμπμαριν ειναι στου διαολου την μανα, και αυτος ΞΕΡΕΙ το οτι βυθιστηκε!!! το οτι εγινε η εκρηξη!!! Το οτι σκοτωθηκαν καποιοι!!! αλλα και το οτι ΔΕΝ σκοτωθηκαν ολοι!!!! το ξερει!!! Θεος ειναι οτι θελει ξερει...
Τωρα ας μου εξηγησει καποιος...ΠΩΣ ειναι δυνατον να ΜΗΝ ξερει οτι ο Ντες ζει στο πηγαδι????? :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και για να πω και κατι ουσιωδες,,,
θεωρω οτι
οι ηρωες ΜΑΖΙ ισως αποτελουν συνδυασμενα ενα ειδος κλειδιου σε καποιο μηχανημα ή σε καποιο ενεργειακο πεδιο, που να εξυπηρετει ΤΟΣΟ τους σκπους του ΛΟΚ, ΟΣΟ και του Γουιντμορ...
αλλιως δεν εξηγω το γιατι να ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και για τον εναν και για τον αλλον...

Εξαλλου, εχω ξαναπει, οτι το μεγα γεγονος στο ΛΟΣΤ, που σιγουρα δεν εχουμε δει ακομα, ειναι αυτο ακριβως:
ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!????

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ς μου εξηγησει καποιος...ΠΩΣ ειναι δυνατον να ΜΗΝ ξερει οτι ο Ντες ζει στο πηγαδι????? :think:

+

και τοσα αλλα που, πλεον κοιτωντας την σειρα προς τα πισω...οχι μονο δεν εχουν νοημα αλλα αποτελουν και ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Επισκέπτης
ειναι αληθεια οτι το τελευταιο επεισοδιο εφαγε λιγο κραξιμο ως "poorly written"

ο θανατος του σαγιντ,ενος απ'τα σημαντικοτερα προσωπα,δοθηκε πολυ απλα ενω ο τσαρλι π.χ. ειχε το δικο του dramatic moment

αυτο που δεν μου αρεσε παντως ειναι η απουσια του γουιντμορ τοσο απ'τα sonar fences οσο κι απ'το υποβρυχιο...που διαολο πηγε και κρυφτηκε?Αφου το υποβρυχιο ειναι η μοναδικη του διαφυγη απ'το νησι

επισης σωστη η παρατηρηση του gfe για το οτι ο smockelocke δεν αντιληφθηκε ως θεος το μη θανατο του ντεσμοντ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα μου άρεσε mib και Jacob να είναι ένα πρόσωπο, όπως στο fight club αν θυμάστε

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ανναμαρια που χαθηκες?
η μονη που δεν σχολιασες... :think:

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
το επισοδειο ηταν απο τα καλυτερα :rockon: tomcat00 εισαι αστοχος στα σχολια σου :idiot:.κριμα για τους ιαπωνες :(,ωραιο φιναλε για σαγιντ :'((που αφηνει να εννοηθει πως ο τζακ ειναι μοναδικος υποψηφιος και ο ντες ζωντανος).οι ριτσαρντ/μπεν/μαιλς μαλλον θα εμφανιστουν στο μεθεπομενο επισοδειο για να κανουν την ανατροπη :o αφου το επομενο ειναι ολο για τον γιακουμη και τον μουσια(αναμενεται να ειναι επικο :rockon:).ο λυπιριδης να πεθανε αραγε?η και αυτος θα φανει στο 6.16 σαν απο μηχανης πιλοτος/θεος?οσο για την κοντρα εξακολουθω να ειμαι με τον μουσια ελπιζω να δικαιωθω.

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
μαλακιστικε ο σογιερ,μαλλον δεν θα εσκαγε η βομβα αν την αφηναν ειχε δικιο ο τζακ.ακομα βλεπω πως η κειτ αργα η γρηγορα θα κανει παρεα με τους αλλους,και πολυ εζησε μαλλον.παλι μου εκανε εντυπωση πως γερασε και εσπασε τοσο η κειτ σαγκαλ,που παλια επαιζε στο παντρεμενοι με  παιδια και τωρα ειναι η ελλεν η φιλη του λοκ.παιρνανε τα χρονια γαμωτο.να επαιζε και ο εντ ο νιλ(αλ μπαντυ) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα τα ειχα δει ολα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να μαι κι εγω
συμφωνω οτι ηταν μεγαλη μαλακια το επεισοδιο
περα απ το σεναριο πολυ κακη σκηνοθεσια
ποτε αποδεκατιστηκε ολος ο λοχος του Λοκ? ποτε αυτος με τον Σαγιντ και τον Τζακ την εκαναν για Υδρα? στην αρχη τους κλεινουν στα κλουβια και με τα πρωτα πλανα νομιζεις τους εχουν σε διαφορετικα και μετα φαινεται να ναι ολοι στο ιδιο!
σχετικα με την απορια που εκφραστηκε γιατι ο καπνος δεν ξεκινησε να τους σκοτωνει απο πριν εναν εναν, γιατι απλα δεν του επιτρεπεται
ουτε τωρα τους σκοτωσε, ο Σωγιερ εκανε τη μαλακια και τραβηξε το καλωδιο
αλλα οντως πως δεν ξερει για τον Ντεσμοντ?
και ο Σαγιντ ενω ηταν ζομπι πως εγινε ξαφνικα ηρωας?
μεγαλη απογοητευση  :headbang: :headbang: :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
να μαι κι εγω
συμφωνω οτι ηταν μεγαλη μαλακια το επεισοδιο
περα απ το σεναριο πολυ κακη σκηνοθεσια
ποτε αποδεκατιστηκε ολος ο λοχος του Λοκ? ποτε αυτος με τον Σαγιντ και τον Τζακ την εκαναν για Υδρα? στην αρχη τους κλεινουν στα κλουβια και με τα πρωτα πλανα νομιζεις τους εχουν σε διαφορετικα και μετα φαινεται να ναι ολοι στο ιδιο!
σχετικα με την απορια που εκφραστηκε γιατι ο καπνος δεν ξεκινησε να τους σκοτωνει απο πριν εναν εναν, γιατι απλα δεν του επιτρεπεται
ουτε τωρα τους σκοτωσε, ο Σωγιερ εκανε τη μαλακια και τραβηξε το καλωδιο
αλλα οντως πως δεν ξερει για τον Ντεσμοντ?
και ο Σαγιντ ενω ηταν ζομπι πως εγινε ξαφνικα ηρωας?
μεγαλη απογοητευση  :headbang: :headbang: :headbang:

ώχ η ζαβή που λέει και ο τσιριτζιμπόμπης :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom