Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλα αυτο σας πειραζει? το οτι ο σαγιντ απο ζομπι εγινε ξαφνικα μαρτυρας δεν σας κανει καμια εντυπωση?????????  :S
Εγω παντως δεν τον ειχα για ζομπι, ειχε και αναλαμπες απο τοτε που τον αναστησε ο φλοκ. Ισως η συμπεριφορα του ηταν ψυχρη γιατι ηξερε οτι κανει κακο για να παρει πισω την γυναικα του

μηπως η μολυνση που λεμε για τον σαγιντ και την κλαιρ ειναι οτι υπεκυψαν στο κακο γιατι ειχαν προσωπικο οφελος?

επισης νομιζω οτι ο σωγερ εκανε την μαλακια με την βομβα για να δικαιολογηθει στην σειρα κατα καποιο τροπο ο τζακ που εξαιτιας του πεθανε το σουπερ μιλφ, η γιατρος. Και αυτο λιγο σεναριακο κλισε παντως...

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Εγω παντως δεν τον ειχα για ζομπι, ειχε και αναλαμπες απο τοτε που τον αναστησε ο φλοκ. Ισως η συμπεριφορα του ηταν ψυχρη γιατι ηξερε οτι κανει κακο για να παρει πισω την γυναικα του

μηπως η μολυνση που λεμε για τον σαγιντ και την κλαιρ ειναι οτι υπεκυψαν στο κακο γιατι ειχαν προσωπικο οφελος?

επισης νομιζω οτι ο σωγερ εκανε την μαλακια με την βομβα για να δικαιολογηθει στην σειρα κατα καποιο τροπο ο τζακ που εξαιτιας του πεθανε το σουπερ μιλφ, η γιατρος. Και αυτο λιγο σεναριακο κλισε παντως...

+1

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

πως δικαιολογειται ετσι ο Τζακ? δεν εφταιγε ο Τζακ για την Τζουλιετ και γιατι εχετε λυσσαξει ολοι με τον Σωγιερ και την βομβα? δεν εκανε κατι κακο!!! ειναι εντελως ανθρωπινο να μην μπορεις ν'αφεθεις στη πιστη οτι δεν θα γινει τπτ οταν το χρονομετρο μετραει αντιστροφα για τον θανατο σου και να θες να κανεις κατι οποτε αυτα τα περι τι μαλακας και ανωριμος ο Σωγιερ ειναι μαλακιες! επραξε πολυ φυσιολογικα!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πως δικαιολογειται ετσι ο Τζακ? δεν εφταιγε ο Τζακ για την Τζουλιετ και γιατι εχετε λυσσαξει ολοι με τον Σωγιερ και την βομβα? δεν εκανε κατι κακο!!! ειναι εντελως ανθρωπινο να μην μπορεις ν'αφεθεις στη πιστη οτι δεν θα γινει τπτ οταν το χρονομετρο μετραει αντιστροφα για τον θανατο σου και να θες να κανεις κατι οποτε αυτα τα περι τι μαλακας και ανωριμος ο Σωγιερ ειναι μαλακιες! επραξε πολυ φυσιολογικα!
Kαλη μου κοπελα σιγα! ο σωγερ ειναι στην σειρα ο δικος μου ανθρωπος! Λεω οτι οι σεναριογραφοι
εφτιαξαν αυτο με την βομβα και τον σωγερ για να φερουν ισοροπια αναφορικα με την πραξη του τζακ και την γιατρο. Και οι δυο εκαναν κατι που πιστευαν σωστο αλλα χαθηκαν ζωες εξαιτιας της πραξης τους... Αν αφαιρεσεις το σκηνικο και των δυο το σκεπτικο ηταν παρομοιο. Οι σεναριογραφοι εφτιαξαν την κατασταση ετσι ωστε να καταλαβει και ισως να συγχωρησει ο σωγερ (και ισως καποιοι απο εμας)τον τζακ. Αυτο ειναι λιγο κλισε κατα την γνωμη μου

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kαλη μου κοπελα σιγα! ο σωγερ ειναι στην σειρα ο δικος μου ανθρωπος! Λεω οτι οι σεναριογραφοι
εφτιαξαν αυτο με την βομβα και τον σωγερ για να φερουν ισοροπια αναφορικα με την πραξη του τζακ και την γιατρο. Και οι δυο εκαναν κατι που πιστευαν σωστο αλλα χαθηκαν ζωες εξαιτιας της πραξης τους... Αν αφαιρεσεις το σκηνικο και των δυο το σκεπτικο ηταν παρομοιο. Οι σεναριογραφοι εφτιαξαν την κατασταση ετσι ωστε να καταλαβει και ισως να συγχωρησει ο σωγερ (και ισως καποιοι απο εμας)τον τζακ. Αυτο ειναι λιγο κλισε κατα την γνωμη μου

ναι ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο. αλλα δεν απευθυνομουν μονο σ εσενα οταν μιλουσα για κοσμο που κατηγορει τον Σωγιερ
και εδω καποιος ειπε οτι για αλλη μια φορα ο Σωγιερ αποδειχθηκε μαλακας αλλα και σε ξενα φορουμ και απευθυνομουν πιο πολυ σ αυτους  :P

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Λεω οτι οι σεναριογραφοι
εφτιαξαν αυτο με την βομβα και τον σωγερ για να φερουν ισοροπια αναφορικα με την πραξη του τζακ και την γιατρο
ναι...συμφωνω κι εγω...κι εντελως συνειρμικα, αυτο μου ηρθε οταν ειδα το τελευταιο επεισοδιο..."πατσι" ειπα...
Μια σου και μια μου (μαλακια) για τζακ και σωγιερ...

Επισης συμφωνω με την Ανναμαρια οτι ο Σωγιερ δεν ειναι ηλιθιος....ειναι απλα παρορμητικος, μαγκακι, και διεκπεραιωτικος....δλδ θα κανει αυτο που κανει για να εξυπηρετησει τον σκοπο του, οπως τον ερμηνευει αυτος!

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιποοοοοοοοοοοοοόον...το επόμενο επεισόδιο θα μας δείξει ότι τα πιτσιρίκια που βλέπουμε να χαζογελάνε στον Flocke ή να έχουν ματωμένα χέρια ( περίοδος;; ) ήταν ο Γιακουμής και ο Μελένιος παλιάααα στο νησί ! Θα μας δείξει και τις μανούλες τους εκ των οποίων η μία τον Μελένιο τον είχε για τις μπάτσες και του άφησε κόμπλεξ...θα μας δείξει και το Γιακουμή να παίζει jenga με τον γοητευτικό μεσήλικα Μελένιο.

Όσο για το προηγούμενο επεισόδιο που το κάνατε debate...κάθε σεζόν είχε 2,3 "αδιάφορα" επεισόδια αλλά τελικά μάλλον κάποια στοιχεία μας έδωσαν. Ελπίζω κι εύχομαι οι είσαι κινεζάκι-τρως πολύ ριζάκι Τζιν σουσί και Σαν να βρήκαν τελικά τον DiCaprio...

Πολύ Russeau σκηνικό μου θυμίζει η τύπισσα...αυτή μάλλον θα βάραγε τον MiB και θα του άφησε κουσούρια !

Ποιος κρύβεται πίσω από το θάμνο ;;; Ακούω προτάσεις...Μην είναι κάποιος από τους δικούς μας ;

Επισκέπτης
γεια σου ρε nyar,με πορωσες με τα βιντεακια

απ'οτι φαινεται,θα δοθουν(επιτελους)απαντησεις στα εναπομειναντα επεισοδια

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ως φαινεται...η Μεσσιανικη Δεξια εκανε το '8αυμα' της δημιουργωντας αλλο ενα ευπεπτο φονταμενταλιστικο shaker με 100 ml αποκρυφισμο, 50 ml ψευδο-επιστημη και 50 ml ...Bold and the Beautiful

good...evil....two sides...black and white.....και αλλες ομορφες ιστοριουλες απο τον Σαουλ και την παρεα του

ελπιζω να εχω λα8ος - μερικες εβδομαδες πριν το ειχαμε συζητησει ξανα...τοτε ειπαμε να περιμενουμε την εξελιξη...

και στον φιλο που ανεφερε, πολυ σωστα, για τα 2/3 επεισοδια, ανα σεζον, που ειναι off, να 8υμησω απλως οτι εδω μιλαμε για 2 βδομαδες πριν το τελος, και για επεισοδιο που 'τελειωσε' 3 χαρακτηρες σε 5 λεπτα, με διαλογους/στησιμο που παρεπεμπε σε σχολικο μονοπρακτο - ουτε μιουζικαλ του Σακελλαριου να ηταν

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οταν πνιγηκε ο σαν και η απαυτη, ειχαν σφιχτα τα χερια και απομακρυνθηκαν μονο οταν ηταν νεκροι. Την προηγουμενη φορα που τους ειδαμε ηταν στο νοσοκομειο η τζιν και ξυπνωντας απο το χειρουργειο απο την σφαιρα που εφαγε, ο σαν κοιμοταν σε καρεκλα διπλα της κρατωντας της σφιχτα το χερι.Τον ξυπνησε και αυτος χαρουμενος που ηταν καλα, της ειπε οτι τελειωσε και ολα θα πανε καλα απο δω και περα.
Ο σωγερ στην αλλη "διασταση" συλλαμβανει την κεητ και τον σαιντ ενω στο νησι γινεται αιτια ο ενας να πεθανει και η κεητ να τραυματιστει, και απο εδω μπορω να συμπερανω οτι η "παραλληλη" συλληψη της κεητ δεν θα την χωσει στην στενη ενω τον σαγιντ θα τον φαει το μαυρο φιδι- που ειναι και politically correct, αφου εχει κανει βαρβαρα εγκληματα και εχει και τυψεις.
Θυμαμαι τον ροκ σταρ που πνιγηκε στην δεξαμενη ενω στο "παραλληλο" πνιγηκε απο την ηρωινη που καταπιε και τον εσωσε ο τζακ
Οσοι εχουν πεθανει ηδη στο νησι απο τις παλιες σαιζον δεν συμμετεχουν ενεργα στο φιναλε εκτος του λοκ που συμπτωματικα ενσαρκωνει στο νησι ο καπνος
οι ψυχες που βλεπει ο χιουγκο και του λενε οτι ειναι παγιδευμενες στο νησι γιατι σκοτωθηκαν σε αυτο, παγιδευτηκαν γιατι σκοτωθηκαν μετα την στρεβλωση του χωροχρονου(?) που προκαλεσε το ατυχημα  και πριν αποκαταστηση ο τζακ το συνεχες(?) πυροδοτωντας την βομβα υδρογονου.
Ο παραλληλος κοσμος που βλεπουμε ειναι νομιζω ξεκαθαρα οι ζωες τους χωρις την επιδραση του τζεηκομπ αρα πιστευω οτι αφου ο τζακ δεν γυρισε τοσο πισω τον χρονο, ο τζεηκομπ γυρισε πισω αυτος στον χρονο για να επηρεασει τις προσωπικοτητες τους (σε μερικους, γιατι σε καποιους μπηκε σε σημειο πιο κοντινο στην πτωση του αεροπλανου πχ κεητ ενω στον σωγερ μπηκε μετα την δολοφονια της μανας του απ τον πατερα του, δηλαδη πιτσιρικας... Γιαυτο ο σωγερ στο παραλληλο μπηκε στο αεροπλανο μπατσος ενω η κεητ μπηκε καταδικος, που ηταν ετσι και στο νησι).Αρα δεν τους επελεξε για καποιο λογο ,αυτοι ηταν μεσα στο αεροπλανο, αυτοι του ετυχαν

Λοιπον επειδη μακρυγορω πιστευω οτι το πρωτο βημα για να τελειωσουν με το νησι το εκανε ο τζακ πυροδοτωντας την βομβα, τωρα πρεπει να πεθανουν πανω στο νησι για να συνεχισουν την ζωη τους κανονικα στο παραλληλο. Μονο νεκρος γλιτωνεις απο το νησι φαινεται γιαυτο και ο τυπος με το αιλαινερ ειπε πως ολοι τους ειναι πεθαμενοι. Οποιος δεν πεθανει στο νησι θα πεθανει στο παραλληλο (ντεσμοντ?) , και αυτο κανει τον φλοκ τον καλο της υποθεσης αφου θελει να πεθανουν ολοι ισως για να ειναι αυτος κυριαρχος. Μην ξεχναμε οτι στο σημειο που ο σαγιντ συλλαμβανει τον ντεσμοντ για να τον παει στον φλοκ στην αμεσως επομενη στιγμη μας τον δειχνει στο παραλληλο να λιποθυμαει και οταν συνερχεται λεει στην πενυ να πανε για καφε και κατοπιν ζηταει απο τον οδηγο του λιστα επιβατων της οσεανικ 15 για να τους δειξει ¨"κατι"
Ο φλοκ εχει αυτο το attitude και προσπαθει να τους παγιδευσει γιατι ειναι λιγο δυσκολο να τους πει οτι για να γλυτωσουν πρεπει να σκοτωθουν μεταξυ τους και αυτοι να τον πιστεψουν και να το κανουν

Το ξερω οτι εχει κενα, μα πιστευω οτι ειναι αρκετα κοντα στο τι συμβαινει τελικα

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη μακρυγορω πιστευω οτι το πρωτο βημα για να τελειωσουν με το νησι το εκανε ο τζακ πυροδοτωντας την βομβα, τωρα πρεπει να πεθανουν πανω στο νησι για να συνεχισουν την ζωη τους κανονικα στο παραλληλο. Οποιος δεν πεθανει στο νησι θα πεθανει στο παραλληλο (ντεσμοντ?) , και αυτο κανει τον φλοκ τον καλο της υποθεσης
Ο οποίος φλοκ εχει αυτο το attitude και προσπαθει να τους παγιδευσει γιατι ειναι λιγο δυσκολο να τους πει οτι για να γλυτωσουν πρεπει να σκοτωθουν μεταξυ τους και αυτοι να τον πιστεψουν και να το κανουν

Το ξερω οτι εχει κενα, μα πιστευω οτι ειναι αρκετα κοντα στο τι συμβαινει τελικα

δεν το είχα σκεφτεί έτσι,ωραία εκδοχή αυτή! :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ποιος κρύβεται πίσω από το θάμνο ;;; Ακούω προτάσεις...Μην είναι κάποιος από τους δικούς μας ;
τι να πω?
Εγω λεω ειναι οι λοστις...Ο Σωγιερ και Ο Τζακ...
Λες να πανε πιο πισω στον χρονο να αλλαξουν τα πραματα?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ο παραλληλος κοσμος που βλεπουμε ειναι νομιζω ξεκαθαρα οι ζωες τους χωρις την επιδραση του τζεηκομπ αρα πιστευω οτι αφου ο τζακ δεν γυρισε τοσο πισω τον χρονο, ο τζεηκομπ γυρισε πισω αυτος στον χρονο για να επηρεασει τις προσωπικοτητες τους (σε μερικους
οι σκεψεις σου ειναι σεβαστες...
αλλα εντελει, γιατι να γινουν ολα αυτα????
ποιος ειναι ο Τζεικομπ, ποιοι ηταν ολοι αυτοι οι κοινοι θνητοι, και γιατι επρεπε ντε και καλα να μ πλεχτουν σε ολην αυτην την ιστορια???

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λοιποοοοοοοοοοοοοόον...το επόμενο επεισόδιο θα μας δείξει ότι τα πιτσιρίκια που βλέπουμε να χαζογελάνε στον Flocke ή να έχουν ματωμένα χέρια ( περίοδος;; ) ήταν ο Γιακουμής και ο Μελένιος παλιάααα στο νησί ! Θα μας δείξει και τις μανούλες τους εκ των οποίων η μία τον Μελένιο τον είχε για τις μπάτσες και του άφησε κόμπλεξ...θα μας δείξει και το Γιακουμή να παίζει jenga με τον γοητευτικό μεσήλικα Μελένιο.

τα λεγα εγω τα λεγα εγω!!!  :rockon: :rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι σκεψεις σου ειναι σεβαστες...
αλλα εντελει, γιατι να γινουν ολα αυτα????
ποιος ειναι ο Τζεικομπ, ποιοι ηταν ολοι αυτοι οι κοινοι θνητοι, και γιατι επρεπε ντε και καλα να μ πλεχτουν σε ολην αυτην την ιστορια???

τι ειναι η ζωη? τι ειναι ο θανατος?  :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εκτος και αν ολα αυτα ειναι πειραματα της Νταρμα!!!!
(αυτην δεν την πολυαναφερουμε αλλα δεν παυει να επαιξε ρολο)...
δλδ, να επιλεγουν (με καποιο τροπο) ανθρωπους, να τους επηρεαζουν (καπως), και να βλεπουμε τις δυο εκδοχες ζωων, με και ανευ επιρροης....

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για το προηγούμενο επεισόδιο που το κάνατε debate...κάθε σεζόν είχε 2,3 "αδιάφορα" επεισόδια αλλά τελικά μάλλον κάποια στοιχεία μας έδωσαν. Ελπίζω κι εύχομαι οι είσαι κινεζάκι-τρως πολύ ριζάκι Τζιν σουσί και Σαν να βρήκαν τελικά τον DiCaprio...

και ειναι στοιχειο τωρα αυτο?

εφαγα τη τελειωτικη ξενερα? το "καλο" που θα μας σωσει απ τον καπνο ειναι τελικα ο Τζακ γαμωτο, ακομη και τωρα κραταγα μια πισινη

Αν υπηρχαν ανθρωποι στο νησι πριν τον Γιακουμη ποιος στο καλο τους εφερε?  Μηπως κι αυτος ειναι αντικαταστατης καποιου?

Φερνει οντως ο ενας λιγο σε Σωγιερ. το επεισοδιο μαλλον θα τελειωσει με μια σοκαριστικη αποκαλυψη και εξηγησεις θα δωθουν στο επομενο. παντως δεν θα ναι η τελευταια τελευταια σκηνη οι 2 να παιζουν ταβλι οπως συζητηθηκε σε ξενα φορουμ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σημερα εχει επεισοδιο...
τα εχουμε ξαναπει...λεμε οτι θελουμε...το σποιλεριαζουμε οσο παιρνει...
κι οποιος δεν θελει, δεν αντεχει, απεχει απο το θρεντ για μια-δυο μερες..
κι εγω που μιλω τωρα, Τεταρτη απογευμα το βλεπω παντα...

(αλλα δεν κρατιεμαι,,,,,,κλεφτο-διαβαζω εδω τι θα παιχτει...χιχιχι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom