You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
για την Κάρλα από Μούσες λέμε;καλα...για να μην στριμωχνεστε ποιος θα πρωτοαπαντησει και για να σας ξεαγχωσω να σας ενημερωσω οτι την βρηκα μονος μου...παντως ευχαριστω ετσι κιαλλοιως
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Και η ευγενια ευα τζονι μπονι απο το κινκυ;;
Τη τελευταία φορά που πέρασα από κίνκυ η Μπόνι η ξανθιά ήταν εκεί και καθόταν με την Κάτια...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι...για την Κάρλα από Μούσες λέμε;
Αν επανήλθε πάντως κρίμας (για αυτήν)ναι...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
επανηλθε τυπε ...την ηξερες;;Αν επανήλθε πάντως κρίμας (για αυτήν)
επανηλθε τυπε ...την ηξερες;;
ναι
Τη τελευταία φορά που πέρασα από κίνκυ η Μπόνι η ξανθιά ήταν εκεί και καθόταν με την Κάτια...
Αυτη ολο αλλαζε ονομα...
ειναι η στρουμπουλη ουκρανη;;;Τη τελευταία φορά που πέρασα από κίνκυ η Μπόνι η ξανθιά ήταν εκεί και καθόταν με την Κάτια...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
έχω να γράψω από το 08. από κωλάδικα, έχω μείνει εκτός για χρόνια κ χρόνια.
μπας και είδε κάποιος μία ιρίνα, λευκορωσίδα, καμιά 33αρια θα είναι τώρα, δούλευε τότε που πήγαινα, ανατολη, baby gold, tutti frutti και τα ρέστα. λευκό δέρμα, μαύρο κορακί μαλλί ίσιο μακρύ, μάτι γκριζοπράσινο, ωραίο λεπτό σώμα χωρίς μεγάλο στήθος. σπαστική γενικώς συμπεριφορά.
μπας και είδε κάποιος μία ιρίνα, λευκορωσίδα, καμιά 33αρια θα είναι τώρα, δούλευε τότε που πήγαινα, ανατολη, baby gold, tutti frutti και τα ρέστα. λευκό δέρμα, μαύρο κορακί μαλλί ίσιο μακρύ, μάτι γκριζοπράσινο, ωραίο λεπτό σώμα χωρίς μεγάλο στήθος. σπαστική γενικώς συμπεριφορά.
egwgiasena
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παντρευτικε μαστορα.το χασαμε το κορμιέχω να γράψω από το 08. από κωλάδικα, έχω μείνει εκτός για χρόνια κ χρόνια.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
παντρευτικε μαστορα.το χασαμε το κορμι
κάτσε να ακούσω και άλλες απόψεις επί του θέματος.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
έχω να γράψω από το 08. από κωλάδικα, έχω μείνει εκτός για χρόνια κ χρόνια.
Αυτή μέ τό μαλλί κομμένο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο στό πρόσωπο πού έκανε πηγαδάκι όρθια μέ 2-3 ίδιες φίλες πάντα; Εξαφανίστηκε απότομα περί τήν εποχή πού λές.
odysseas kanenas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδιά γεία σας. ΕΡΩΤΗΣΗ...Μαρίνα από bABY GOLD ΣΤΗ Συγγρού...έχουμε υπόψιν;;;
Καλησπερα, αναζητειται η Χριστινα, καστανοξανθη Ρωσσιδα, με σιλικονατους βυζους και πολυ καλο πριβε, τελευταια φορα την ειδα πριν κανα μηνα στο Σταρ, δουλευε παλια στο Ριτορνο. Πληροφοριες λεγανε οτι εχει παει FBI, αλλα φιλος που ηταν χθες εκει ειπε οτι δεν την ειδε (ισως να μην την προσεξε???). Αν καποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει...
andreas141164
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλεξια που εισαι?
torredo
Μέλος
- Εγγρ.