Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andreas141164

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ταιφουν αν επιτρεπεται εισαι γυναικα γιατι ειδα το διεθνες συμβολο

andreas141164

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
τελος παντων αυτό δεν εχει σημασια.παντως εχω ακουσει ότι καπου δουλευει
παιδια επειδή δεν το ειχα θεσει καλα,γνωριζει κανενας που βρισκεται η αλεξια η αλεξ από το πρινσες.δουλευε πριν από δυο χρονια στις μουσες.ητανε φιλη με αντονελλα ελeνα και κορινα.ειχε δουλεψει και γκραντριτορνο.ευχαριστω.δεν χορευε tabledance.την εχει δει καποιος καπου?

haig_7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια καλησπέρα......έχει κανείς ιδέα που μπορεί να παίζει η Αριάννα (Κοντή μελαχροινή Ρουμάνα πρωήν Ανατολή και μέχρι πριν κάποιους μήνες Μούσσες)

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κ απο εμενα!Μηπως γνωριζει κανεις που εχει καταληξει η ινα?(ψηλη ξανθια βυζαρου ρωσιδα,πρωην baby o,lido,mousses).Μου ειχε δωσει ενα νουμερο τηλ.αλλα αρχιδια!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πηρε το αυτι μου οτι επεστρεψε η καρλα....αληθευει;;ξερει κανεις μαγαζι;;μη ρωτησει κανεις ποια καρλα...καρλα ειναι μονο μια!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πηρε το αυτι μου οτι επεστρεψε η καρλα....αληθευει;;ξερει κανεις μαγαζι;;μη ρωτησει κανεις ποια καρλα...καρλα ειναι μονο μια!!!

Παιδαρε, εννοεις αυτην που στο τελος δουλευε στο μπαρ στις Μουσσες ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Παιδαρε, εννοεις αυτην που στο τελος δουλευε στο μπαρ στις Μουσσες ?
την γνωστη καρλα απο μουσες...δεν θυμαμαι αν δουλευε στο μπαρ..μπορει..ξανθια με κωλαρα...

αυτην λεω...
Ισως ξερω ποιον λες αλλα αν ειναι αυτος που νομιζω δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα / εγω απο τις Μουσες δεν εχω παραπονο απο τα γκαρσονια / το μονο ασχημο που θυμαμαι ειναι τωρα προσφατα που ειχα  παει και μολις ειχα τελειωσει χορο με τη [size=20pt]θεα την Καρλα [/size]και περιμενα απο ενα νεο γκαρσονι που ειχε ερθει στο μαγαζι ( νεαρο, λεπτο, με κοντο μαλλι ) να μου φερει 1 Ευρω ρεστα και ειχαμε συνεννοηθει να μου το φερει στο τραπεζι - οταν θα πηγαινα να κατσω μετα απο το χορο - και δεν μου το εφερε ποτε / εγω βεβαιως επειδη ξερω τι μαλακες υπαρχουν τον παρακολουθουσα και εκανε πως το ειχε ξεχασει και δεν με εβλεπε / οταν περασε λοιπον απο το τραπεζι μου απο κοντα του λεω για το 1 Ευρω και μου εκανε τον Κινεζο / εγω ετοιμος ημουνα να τα γαμησω εκει μεσα διοτι πριν απο 5 λεπτα ακριβως ειχα κανονισει με το μαλακα να μου φερει το Ευρω και τωρα μου το επαιζε μαγκας / ευτυχως που μου το εφερε διοτι αλλιως θα ειχε γινει χοντρη φασαρια με τους παλιομαλακες   

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τωρα θυμηθηκα γατε,,,οντως δουλευε μπαρα στο τελος...ειχε παει και ενα φεγγαρι μικρο στο γκολντ και λιγο πρινσες...αυτη λεω...γνωριζεις κατι;;δεν μου ειπαν μαγαζι...δεν ηξεραν;;δεν ηθελαν; :dunno:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606

για οσους θυμουντε την κορινα την μελαχροινη ρουμανα   απο την παλια ανατολη στην χαμοστερνας την ειδα  εχει γινει   :zombie: ο χρονος ειναι αδυσωπητος....

καποιοι τοτε εφαγαν περιουσιες για παρτη της

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ε εντάξει είσαι πολύ παλιός για μένα! Τώρα μιλάς για δραχμές  :crazy:
Και τι απέγινε αυτή;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606
Ε εντάξει είσαι πολύ παλιός για μένα! Τώρα μιλάς για δραχμές  :crazy:
Και τι απέγινε αυτή;

λιβ γιορ μυθ ιν γκρις με ελληνα μεσηλικα γαμπρο  :grin:

αυτη η βικτωρια η ρωσιδα με τα ενορμους βυζια  υπαρχει ακομα αραγε ?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Θα μπορούσα να το είχα μαντέψει  :grin:

Ειρησθω εν παροδω, οι γυναίκες πάντα εκεί την πάνε τη δουλειά. Ο τρόπος αλλάζει η κατάληξη ποτέ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χωρις να θελω να ειμαι σπαστικος το θρεντ ειναι για ''αναζητησεις'' και οχι για κουλτουρα ...αν ξερετε κατι γα τς ''χαμενες'' γραφτε...για τα αλλα υπαρχει ειδικο θρεντ...αυτα και με το σμπαθειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom