andreas141164
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερεις κατι αξιοπιστο?
ξερεις κατι αξιοπιστο?
τελος παντων αυτό δεν εχει σημασια.παντως εχω ακουσει ότι καπου δουλευει
παντρευτηκε εναν νεαρο με λεφτα και εκανε παιδι
παιδια επειδή δεν το ειχα θεσει καλα,γνωριζει κανενας που βρισκεται η αλεξια η αλεξ από το πρινσες.δουλευε πριν από δυο χρονια στις μουσες.ητανε φιλη με αντονελλα ελeνα και κορινα.ειχε δουλεψει και γκραντριτορνο.ευχαριστω.δεν χορευε tabledance.την εχει δει καποιος καπου?τελος παντων αυτό δεν εχει σημασια.παντως εχω ακουσει ότι καπου δουλευει
πηρε το αυτι μου οτι επεστρεψε η καρλα....αληθευει;;ξερει κανεις μαγαζι;;μη ρωτησει κανεις ποια καρλα...καρλα ειναι μονο μια!!!
την γνωστη καρλα απο μουσες...δεν θυμαμαι αν δουλευε στο μπαρ..μπορει..ξανθια με κωλαρα...Παιδαρε, εννοεις αυτην που στο τελος δουλευε στο μπαρ στις Μουσσες ?
Ισως ξερω ποιον λες αλλα αν ειναι αυτος που νομιζω δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα / εγω απο τις Μουσες δεν εχω παραπονο απο τα γκαρσονια / το μονο ασχημο που θυμαμαι ειναι τωρα προσφατα που ειχα παει και μολις ειχα τελειωσει χορο με τη [size=20pt]θεα την Καρλα [/size]και περιμενα απο ενα νεο γκαρσονι που ειχε ερθει στο μαγαζι ( νεαρο, λεπτο, με κοντο μαλλι ) να μου φερει 1 Ευρω ρεστα και ειχαμε συνεννοηθει να μου το φερει στο τραπεζι - οταν θα πηγαινα να κατσω μετα απο το χορο - και δεν μου το εφερε ποτε / εγω βεβαιως επειδη ξερω τι μαλακες υπαρχουν τον παρακολουθουσα και εκανε πως το ειχε ξεχασει και δεν με εβλεπε / οταν περασε λοιπον απο το τραπεζι μου απο κοντα του λεω για το 1 Ευρω και μου εκανε τον Κινεζο / εγω ετοιμος ημουνα να τα γαμησω εκει μεσα διοτι πριν απο 5 λεπτα ακριβως ειχα κανονισει με το μαλακα να μου φερει το Ευρω και τωρα μου το επαιζε μαγκας / ευτυχως που μου το εφερε διοτι αλλιως θα ειχε γινει χοντρη φασαρια με τους παλιομαλακες
το ποστ ειναι ρε απο τοτε...σταματησε το '08 η το '09 δν θυμαμαι ακριβως..33 ειναι πανω κατω...αντε 34 αλλα ειναι αξιοΑπό το 2006; Αυτή ρε τύπε τώρα θα έχει εγγόνια :S
Για ποια εποχή μιλάμε αυτή; Που την πέτυχες;
Ε εντάξει είσαι πολύ παλιός για μένα! Τώρα μιλάς για δραχμές
Και τι απέγινε αυτή;