δε αλμαζαΔιαφωτισε με δασκαλε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαφωτισε με δασκαλε!
Yπάρχει σχετικό θέμα Almaza από Alcatraz. Διάβασε λίγο πιο κάτω
Star-live.ρε παιδια, η πάολα η βυζομάνα που βόσκει;;
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βάιντα Απολωλότα τρύπερ... αν και ακούσιο (μάλλον) φοβερό το λογοπαίγνιο...βαιντα απο λολοτα ξερει κανεις;??
Βάιντα Απολωλότα τρύπερ... αν και ακούσιο (μάλλον) φοβερό το λογοπαίγνιο...
..Ναι..Καλο βγηκε Κακε Ινδιανε..
Μετα το Λολιτα, δουλεψε για λιγες εβδομαδες στο Γκολντ και μετα χαθηκε και απο κει.
Βλεπεις οι μαλακες, του "κερνα καθε 10 λεπτα πουτακι" και "μην ακουμπας εγω ειμαι χορευτρια" τελειωσαν και τελειωσε και η καρριερα πολλων πουτοκορασιδων.
Αυτα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
βαιντα απο λολοτα ??
πρην καθαρίστρια στου ζολώτα.
Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα, πολυ καλό το thread αυτό. Είμαι νέος στο site αλλά έχω ψιλοπερπατήσει strips όσο αντέχω οικονομικά, αν και τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί απο τα εν λόγω μαγαζιά λόγω κακής οικονομικής κατάστασης. Ευχαρίστως να βοηθήσω και γω κάποιον αν ξέρω. Εμένα με έχει σημαδέψει (έχω σπρώξει αρκετά ευρώπουλα για πάρτυ της και είχα κόλλημα μαζι της) η Πατρίτσια, μια Ρωσιδα που δούλευε παλιά στο Λίντο. Μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά? Ευχαριστώ
Σε κάποιο νησί...αλλά για να μην καταστραφείς πλήρως απ'το Ελενάκι...δεν θα σου πω σε ποιό...;)
*Aν μιλάμε για το ίδιο κοριτσάκι...
Σε κάποιο νησί...αλλά για να μην καταστραφείς πλήρως απ'το Ελενάκι...δεν θα σου πω σε ποιό...;)
Καλως τον.. Πως τα περασες ?
Αυτα..
Ευχαριστώ kleinmein , ναι για το Ελενάκι ρώταγα και γω! Οπότε λογικά με το τέλος του καλοκαιριού θα επιστρέψει Αθήνα. Αλλά σε ποιο μαγαζί? Πάλι Λίντο?
Επισκέπτης
Ευχαριστώ kleinmein , ναι για το Ελενάκι ρώταγα και γω! Οπότε λογικά με το τέλος του καλοκαιριού θα επιστρέψει Αθήνα. Αλλά σε ποιο μαγαζί? Πάλι Λίντο?
Και σου εφαγέ πολλά λεφτά βρε αδερφέ το Ελενάκι ? Περίεργο...δεν είναι αυτής της σχολής...(δεν κάνω πλάκα)!
Τέσπα...απ'όσο ξέρω πλέον δουλεύει απο χόμπι (κι εγώ γέλαγα όταν το άκουσα)...κ νομίζω είναι καιρός που έχει φύγει απ'το Lido...
Δε νομίζω να επιστρέψει...(καλύτερα για σένα..)
Καλως τον.. Πως τα περασες ?
Αυτα..
Καλά...ήρεμα...
Και σου εφαγέ πολλά λεφτά βρε αδερφέ το Ελενάκι ? Περίεργο...δεν είναι αυτής της σχολής...(δεν κάνω πλάκα)!
Τέσπα...απ'όσο ξέρω πλέον δουλεύει απο χόμπι (κι εγώ γέλαγα όταν το άκουσα)...κ νομίζω είναι καιρός που έχει φύγει απ'το Lido...
Δε νομίζω να επιστρέψει...(καλύτερα για σένα..)
Καλά...ήρεμα...
Οχι τρελά ποσά, αλλά κυρίως ξόδευα για αυτήν και λιγότερο για άλλες stripers. Δεν το μετανιώνω καθόλου-πέρασα καλά με το Ελενάκι. Καλό κορίτσι (και γω δεν το λέω για πλάκα) και νομίζω ότι ξεχώριζε από θέμα χαρακτήρα. Νομίζω και γω ότι πάει καιρός που χει φύγει από Λίντο (αν και δεν βγαίνω πλέον και δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα). Αλλά σοβαρά, το ότι δεν θα επιστρέψει με σκοτώνει!! Μακάρι να καλοπαντρεύτηκε(είμαι ρομαντικός ο μαλέας). Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Επισκέπτης
Οχι τρελά ποσά, αλλά κυρίως ξόδευα για αυτήν και λιγότερο για άλλες stripers. Δεν το μετανιώνω καθόλου-πέρασα καλά με το Ελενάκι. Καλό κορίτσι (και γω δεν το λέω για πλάκα) και νομίζω ότι ξεχώριζε από θέμα χαρακτήρα. Νομίζω και γω ότι πάει καιρός που χει φύγει από Λίντο (αν και δεν βγαίνω πλέον και δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα). Αλλά σοβαρά, το ότι δεν θα επιστρέψει με σκοτώνει!! Μακάρι να καλοπαντρεύτηκε(είμαι ρομαντικός ο μαλέας). Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Ειλικρινά είναι απ'τα παιδιά που έχω χαλάσει αρκετά λεφτά για πάρτη τους κ δεν έχω μετανιώσει ούτε για 1 cent... ;)
Εξαιρετική παρέα...εξαιρετικός χαρακτήρας (υπο αυτές τις συνθήκες)...κ πολλά ακόμη εξαιρετικά...
Ειδικά επι Baby'O (ρέντη/νίκαιας)...scirroco όταν έγινε baby'o...body's όταν έγινε baby 'o ...ωραίες καταστάσεις....ωραίες εποχές...κανονικά ποσά εντός μαγαζιών...με νορμαλ γκόμενες...χαλαρές καταστάσεις...
Περασμένα μεγαλεία...τώρα τα στριπ κατάντησαν μπουρδέλα πολυτελείας..κ τέτοιες γκόμενες δεν περνάνε ούτε απ'έξω...
(βάλε κ την Μία...βάλε και την Ειρήνη...βάλε κ την Μισέλ...βάλε κ πολλά ακόμη καλά παιδιά που πέρασαν στην ιστορία) !!!! ;) ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
κοίτα πώς καταντήσανε οι κομάντο των στρίπ........
από τα σαλόνια στα κλαψόνια.....
1.Δεν είμαι/ήμουν κομάντο...αφού ξέρεις οτι όλες οι γκόμενες με κοροϊδεύουν/αν...
2.Επίσης δεν κλαίω...αναπολώ...γιατί αυτό ήταν το ωραίο...τώρα απλά πας κ φεύγεις...(αφού δε γαμάμε)!
Τι άλλα νέα ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
τι γράφει μα τις χίλιες στριποπίπες ο μακλάινμάιν.......
Πέσε για ύπνο ρε μαλάκα....ή τράβα να γράψεις στους γνώστες για το καμένο λαμποργκίνι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
μα τι λες τώρα.....
το λάμπο κάηκε από αστοχία μαγκνέτι μαρέλλι
Το σίγουρο είναι οτι κάηκε ΤΥΧΑΙΑ...όπως οι συναντήσεις του Yorgos...