Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα, πολυ καλό το thread αυτό. Είμαι νέος στο site αλλά έχω ψιλοπερπατήσει strips όσο αντέχω οικονομικά, αν και τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί απο τα εν λόγω μαγαζιά λόγω κακής οικονομικής κατάστασης. Ευχαρίστως να βοηθήσω και γω κάποιον αν ξέρω. Εμένα με έχει σημαδέψει (έχω σπρώξει αρκετά ευρώπουλα για πάρτυ της και είχα κόλλημα μαζι της) η Πατρίτσια, μια Ρωσιδα που δούλευε παλιά στο Λίντο. Μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά? Ευχαριστώ

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
μα που ειναι η χριστινα ??????οεο???????ή μία Ρουμανα ονοματι Λόρα? δουλευαν και οι δυο στο Λίντο και είχε παιχτεί υπόθεση μαζί τους αλλα είχαν φυγει και οι δύο απο το μαγαζί η Λόρα πριν χρόνια...αν τις πετύχει κανείς ας σφυρίξει....ευχαριστώ

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μα που ειναι η χριστινα ??????οεο???????ή μία Ρουμανα ονοματι Λόρα? δουλευαν και οι δυο στο Λίντο και είχε παιχτεί υπόθεση μαζί τους αλλα είχαν φυγει και οι δύο απο το μαγαζί η Λόρα πριν χρόνια...αν τις πετύχει κανείς ας σφυρίξει....ευχαριστώ

Λόρα πολύ δυνατό κομμάτι από το παρελθόν. Θα σου στείλω p.m. και θα σου πω.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κε εσι θα το θελεσ,αλα δε μπορισ μεχρι κε ο κιριοσ Βιτσι με εχι φιλο γιατι ινε ζοοφιλοσ
warnban.gif

Άλλαλα τα χείλη των ασεβών

spygl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,
ηθελα να μαθω για τη Λαουρα που δουλευε στο mousses. Την ειχα πετυχει προ 2τιας. ειναι ακομα εκει ή εχει παρει μεταγραφη? thanx

juanfran21

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες!ξέρει κανεις που μπορεί να βρίσκεται η βανέσσα απο το star?τελευταία φορα που την είδα εκεί ήταν πριν κανα χρόνο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πεδια ξερισ κανισ που ινε η τατι ,η σοφια κε η τασια ?

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες!ξέρει κανεις που μπορεί να βρίσκεται η βανέσσα απο το star?τελευταία φορα που την είδα εκεί ήταν πριν κανα χρόνο...

αμα μιλαμε για την ιδια βανεσσα επεστρεψε ρουμανια .... (μελαχρινή με μεγαλα πεπονια)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ρε παιδια, η πάολα η βυζομάνα που βόσκει;;

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος, κατι σχετικά με την Τερέζα;
Μελαχρινή, κοντή, αδύνατη, γλυκιά με μικρό στήθος.
Ισπανίδα δήλωνε και τελευταία φορά την πέτυχα στο Ανατολή, πριν καμιά δεκαριά ημέρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom