Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γειά σας συνάδελφοι
αναζητώ (όχι στην σαλονίκη ξημερώματα),στην Αθήνα δύο απίστευτα Ρωσιδάκια
πάνε πακέτο, είναι κολητές, τις κυκλοφορούσα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο
του 2007 (δουλεύανε Δράμα) έκτοτε εξαφανήστηκαν (είχαν πρόβλημα με τον manager, έτσι μου είπαν!!!). ήρθανε στην Αθήνα, με πέρνανε τηλέφωνο αλλά τα είχα πάρει κρανίο και δεν απάντησα....
Ξέρω είναι Αθήνα μου έχουν στείλει sms αν κατέβω(είμαι απο Σέρρες) να τις πάρω, να πάμε για φαγητό.
Απο εγωϊσμό δεν θέλω να δείξω ότι με ενδιαφέρουνε,(και δεν επικοινωνώ)
Είναι μία μελαχρινή πανέμορφη γύρω στο 1,67 πραγματικό όνομα olesya , καλητεχνικό joulia (28 χρονών).
και μια άλλοτε καστανή(πραγματικό)ξανθιά αλλά και μαυρομάλα 1,63 ύψος, πραγματικό όνομα axana, καλητεχνικό nikol. (28 χρονών)
αυτό που με ενδιαφέρει, αν βέβαια κάποιος γνωρίζει, είναι τι ρόλο παίζουνε εντός και εκτός μαγαζιού !!!
η πρώτη μου το έπαιζε πολύ ερωτευμένη.
ευχαριστώ.

Τα ίδια μου έκανα και εμένα....και απο εγωϊσμό δεν τις πήρα τηλ...τώρα τις πηδάει ο τάλος που δεν είναι καθόλου εγωϊστής.... :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:
Τί άλλο θα ακούσουμε σε αυτό το σαϊτ...μιλάμε ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν είναι λίγος.... :headbang: :headbang: :headbang:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
...μιλάμε ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν είναι λίγος.... :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν  είναι το αντικείμενο του  Αντερσεν  αυτό , Μαρκές  , Κοέλιο , Μπόρχες , λίγος  Τρσίρκας  , ίσως  και Καραγάτσης .

Αυτοί  τα  γράφανε  ωραία  για  τις πουτάνες !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν  είναι το αντικείμενο του  Αντερσεν  αυτό , Μαρκές  , Κοέλιο , Μπόρχες , λίγος  Τρσίρκας  , ίσως  και Καραγάτσης .

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή προτειμάς από το να τις πάρεις τηλ. να σου πει κάποιος μια πληροφορία η οποία μπορεί και να μην είναι ορθή και να έρθεις να ψάχνεις άσκοπα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι όρι θα έχουν βρει κάποιο χορηγό και θα του τα τρώνε κανονικά. Σιγά μη περιμένουνε τον ομορφονιό απο τας Σέρρας όποτε του καπνίσει να έρθει να τις βρει. Έλεος τι ακούμε.......

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καιγω αγαπούσα μια δεκαεννέα χρόνια......

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μια νικολ που ηταν στο princess πριν 2 χρονια περιπου,μελαχροινη με γαλαζια ματια απο το βλαδιβοστοκ μηπος ξερει κανεις που χαθηκε?φοβερο μωρο ηταν.......σπανια εκανε χορους τοτε

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γειά σας συνάδελφοι
αναζητώ (όχι στην σαλονίκη ξημερώματα),στην Αθήνα δύο απίστευτα Ρωσιδάκια
πάνε πακέτο, είναι κολητές, τις κυκλοφορούσα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο
του 2007 (δουλεύανε Δράμα) έκτοτε εξαφανήστηκαν (είχαν πρόβλημα με τον manager, έτσι μου είπαν!!!). ήρθανε στην Αθήνα, με πέρνανε τηλέφωνο αλλά τα είχα πάρει κρανίο και δεν απάντησα....
Ξέρω είναι Αθήνα μου έχουν στείλει sms αν κατέβω(είμαι απο Σέρρες) να τις πάρω, να πάμε για φαγητό.
Απο εγωϊσμό δεν θέλω να δείξω ότι με ενδιαφέρουνε,(και δεν επικοινωνώ)
Είναι μία μελαχρινή πανέμορφη γύρω στο 1,67 πραγματικό όνομα olesya , καλητεχνικό joulia (28 χρονών).
και μια άλλοτε καστανή(πραγματικό)ξανθιά αλλά και μαυρομάλα 1,63 ύψος, πραγματικό όνομα axana, καλητεχνικό nikol. (28 χρονών)
αυτό που με ενδιαφέρει, αν βέβαια κάποιος γνωρίζει, είναι τι ρόλο παίζουνε εντός και εκτός μαγαζιού !!!
η πρώτη μου το έπαιζε πολύ ερωτευμένη.
ευχαριστώ.

Κατι μου λένε τα ονόματα και η περιγραφη. Άν έχεις καμια φώτο στειλε μηνυμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια νικολ που ηταν στο princess πριν 2 χρονια περιπου,μελαχροινη με γαλαζια ματια απο το βλαδιβοστοκ μηπος ξερει κανεις που χαθηκε?φοβερο μωρο ηταν.......σπανια εκανε χορους τοτε

αστηνα τη Νικόλ εκεί που είναι........

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
για πες.....σαν κατι να ξερεισ εσυ....κατεβαινω παλι απο θεσαλονικη σαβ-κο.αν θες μου λες που ειναι.ευχαριστο

alzisis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια ειμαο λιγο off topic αλλα να ζητησω κατι? Ενα ωραιο μωρο που επαιζε στο Je T'aime με την Πανια εχεται κανενα βιντεακι-φωτο της??? αννα την λενε

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Ξεχασες και τον νεωτερο, αυτον που μπλογκαρει και στριπογυρναει...

Πως τον λεγανε?    κατι σε πουρε, τουρε οχι αυτος ηταν γαυρος.

Pouranger νομιζω χαχαχαχαχαχα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ξεχασες και τον νεωτερο, αυτον που μπλογκαρει και στριπογυρναει...

Πως τον λεγανε?    κατι σε πουρε, τουρε οχι αυτος ηταν γαυρος.

Pouranger νομιζω χαχαχαχαχαχα

κοίτα  τώρα  εδώ  έχεις  δομικό  λάθος , που  θα  έλεγε  και ο περσονούλης  με  τις  μαρξιστικές  του  καταβολές .
Η  δική  μου  η  άποψη  ήταν  και  είναι  πάντα  χρηστική . Άλλη  αφορμή  και  αιτία  έχω εγώ  . Άλλο στόχο .
Οι  μεγάλοι κλασσικοί  δάσκαλοι γράφουνε  σε  άλλες  σφαίρες  και  μας  οδηγούν μέσα  από την περιγραφή  μιας  ωμής , ενίοτε  μίζερης  και σοκαριστικής  πραγματικότητας , στην  αυτοσυνήδειση και  στην κάθαρση .
Εγώ  είμαι  της  χρηστικής  καθημερινότητας .
Μη  μπερδεύεις  τη  δική  μου  ανάγκη  έκφρασης  και  δημιουργίας  , ίσως , δια  των  ταπεινών φληναφημάτων  που  ενίοτε  δημοσιεύω ,  με  τα  αριστουργήματα  των  καλασσικών .
Σε  ευχαριστώ  πάντως που , έστω  και  υπό τον τύπο του  προφανούς  και  ολίγον χονδροειδούς  αστεϊσμού , με  κατατατάσσεις  τόσο ψηλά .
Εγώ με  βάση  τις  τελευταίες  επιδόσεις , και  με  βάση  τη  δημιουργικότητα  , το ζήλο και την πρωτοτυπία  του  θα  κατέτασσα  το μπλογκ του  ΒΙΤΣΙ  σε  καλύτερη  θέση  από  το  δικό μου .

Επισκέπτης
Εσεις που ξερεται ρε μαγκες απο αυτα μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω !!!
Μια Julia Μουνος σε πιο μαγαζι παιζει !!!

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1

Δώσε και μια περιγραφή ή το τελευταίο μαγαζί που δούλευε, αν ξέρεις, γιατί με το όνομα αυτό παίζουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά στα στριπτιτζάδικα γενικώς.

Επισκέπτης
Σε καποιο ΒΑΒΥ κατι δουλευη και εγω δεν τα ξερω τα μαγαζια για αυτο ρωταω !!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

Ασε ρε τη Julia!
Αυριο εκεί που θα σε πάμε θα πάθεις μεγάλη ζημιά με ένα θηρίο...

Επισκέπτης
Ασε ρε τη Julia!
Αυριο εκεί που θα σε πάμε θα πάθεις μεγάλη ζημιά με ένα θηρίο...
Ok Zero T . !!!!

n1469031876_22399_8706.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom