You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μηπως ειναι μια που ακουγεται πολυ το ονομα της στο Αλκατραζ;
Εβελινα και αυτη!
δεν την εχω δει απλα εχω ακουσει πολλα για αυτην!
για την Ντιανα κανα νεο κανεις;
ακουσα για μια Ντιανα παλι στο Αλκατραζ αλλα ειναι απο Ρουμανια!
αυτη που λεω εγω ειναι απο Ρωσια παιδες...
εχει κανεις το τηλεφωνο του Πουτιν μπας και βοηθησει;;;
Εβελινα και αυτη!
δεν την εχω δει απλα εχω ακουσει πολλα για αυτην!
για την Ντιανα κανα νεο κανεις;
ακουσα για μια Ντιανα παλι στο Αλκατραζ αλλα ειναι απο Ρουμανια!
αυτη που λεω εγω ειναι απο Ρωσια παιδες...
εχει κανεις το τηλεφωνο του Πουτιν μπας και βοηθησει;;;
----------------------------------------------------------------------------------------Έχουν περάσει χρόνια....που έχεις να περάσεις απο στριπ ή που έχεις να δεις τα ξεβραγκομενάκια....
ελεγα οτι σε μερικα εχω να παω κ χρονο
συν δεν εχω γυρισει ολα τα μαγαζια της αθηνας ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω 2 στεκια αν μπορεις να το πεις ετσι κ αν κατσει παρεα μιξη τραβιεμαι κ σε καποια που δεν εχω παει ποτε,,,,,
απλο ειναι...
συν μεσο ορο να παω στιπ 1 με 2 φορες το μηνα....
make the count....
nickathenscity
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις που χαθηκε μια ονοματι
carolina τσεχα γυρω στα 23-25 ξανθια....????
ηταν στο baby o
carolina τσεχα γυρω στα 23-25 ξανθια....????
ηταν στο baby o
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ψηλη(1.85 με τακουνια), μελαχροινη, ανατολικου μπλοκ, πανεμορφη στο προσωπο, τελειο σωμα(απιστευτη καβλα), τελευταια φορα εθεαθη στο λιντο πριν 1-2 χρονια... Με το ονομα Μαρινα ηταν στο μαγαζι..Αν ξερει κανεις τι απεγινε περιμενω pm..
συναδελφοι θυματε κανεις μια κατερινα ουκρανεζα απο το diamonds το παλιο στην παραλιακη ? ξερει κανεις τι κανει ?
κανεις παλιος περπατημενος καυλιαρης???
Επισκέπτης
Τατιάνα όμορφο Ρωσιδάκι με γλυκό προσωπάκι καστανομάλλικο και αισθησιακό που δούλευε στο Diamonds & Pearls (αυτο που είναι κοντά Συγγρού Φιξ) και παλιότερα στο Tesera ξέρεις κανείς που βόσκει...
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ξενια απο παλιο Ο(τοτε ηταν στη θεση του σημερινου γκολντ)!μελαχροινη,μακρυ μαλλι,μεγαλο στηθος,απομακρη και ντεκαφ φυσικα!μιλαω για πριν 3 με 4 χρονια!
Αν εννοείς μια καστανομάλα, Ουκρανή, με πρόσωπο που "γαμάει" (απ' τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουν περάσει από strip) μετά από αποχή 2 ετών δούλεψε πέρσι για λίγο στο Lido και τώρα απέχει και πάλι.
Αν εννοείς μια καστανομάλα, Ουκρανή, με πρόσωπο που "γαμάει" (απ' τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουν περάσει από strip) μετά από αποχή 2 ετών δούλεψε πέρσι για λίγο στο Lido και τώρα απέχει και πάλι.
συναδελφοι θυματε κανεις μια κατερινα ουκρανεζα απο το diamonds το παλιο στην παραλιακη ? ξερει κανεις τι κανει ?
δεν το τιμουσατε το μαγαζι αυτο ??
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Παιδιά την βοήθεια σας παρακαλώ. Αναζητείται κορασίς ονόματι Μπέτυ (.25 χρονών Αφροδίτη δούλευε ) Κοντή, μελαχρινή σούπερ χορός με 2 κάρτες. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ακούγεται ότι είναι Athens Number One ή ίσως κάπου αλλού. Ευχαριστώ
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Παιδιά την βοήθεια σας παρακαλώ. Αναζητείται κορασίς ονόματι Μπέτυ (.25 χρονών Αφροδίτη δούλευε ) Κοντή, μελαχρινή σούπερ χορός με 2 κάρτες. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ακούγεται ότι είναι Athens Number One ή ίσως κάπου αλλού. Ευχαριστώ
Μπα
Εμένα καλή πηγή μου είπε ότι με τα λεφτά που έβγαλε στην Ελλάδα αγόρασε χρηματιστηριακή στο Βίλνιους και περιμένει να την εξαγοράσει ο Βγενό !
edit giorgospapa: διορθωση πρωτευούσης..
apollonios
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γειά σας συνάδελφοι
αναζητώ (όχι στην σαλονίκη ξημερώματα),στην Αθήνα δύο απίστευτα Ρωσιδάκια
πάνε πακέτο, είναι κολητές, τις κυκλοφορούσα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο
του 2007 (δουλεύανε Δράμα) έκτοτε εξαφανήστηκαν (είχαν πρόβλημα με τον manager, έτσι μου είπαν!!!). ήρθανε στην Αθήνα, με πέρνανε τηλέφωνο αλλά τα είχα πάρει κρανίο και δεν απάντησα....
Ξέρω είναι Αθήνα μου έχουν στείλει sms αν κατέβω(είμαι απο Σέρρες) να τις πάρω, να πάμε για φαγητό.
Απο εγωϊσμό δεν θέλω να δείξω ότι με ενδιαφέρουνε,(και δεν επικοινωνώ)
Είναι μία μελαχρινή πανέμορφη γύρω στο 1,67 πραγματικό όνομα olesya , καλητεχνικό joulia (28 χρονών).
και μια άλλοτε καστανή(πραγματικό)ξανθιά αλλά και μαυρομάλα 1,63 ύψος, πραγματικό όνομα axana, καλητεχνικό nikol. (28 χρονών)
αυτό που με ενδιαφέρει, αν βέβαια κάποιος γνωρίζει, είναι τι ρόλο παίζουνε εντός και εκτός μαγαζιού !!!
η πρώτη μου το έπαιζε πολύ ερωτευμένη.
ευχαριστώ.
του 2007 (δουλεύανε Δράμα) έκτοτε εξαφανήστηκαν (είχαν πρόβλημα με τον manager, έτσι μου είπαν!!!). ήρθανε στην Αθήνα, με πέρνανε τηλέφωνο αλλά τα είχα πάρει κρανίο και δεν απάντησα....
Ξέρω είναι Αθήνα μου έχουν στείλει sms αν κατέβω(είμαι απο Σέρρες) να τις πάρω, να πάμε για φαγητό.
Είναι μία μελαχρινή πανέμορφη γύρω στο 1,67 πραγματικό όνομα olesya , καλητεχνικό joulia (28 χρονών).
και μια άλλοτε καστανή(πραγματικό)ξανθιά αλλά και μαυρομάλα 1,63 ύψος, πραγματικό όνομα axana, καλητεχνικό nikol. (28 χρονών)
αυτό που με ενδιαφέρει, αν βέβαια κάποιος γνωρίζει, είναι τι ρόλο παίζουνε εντός και εκτός μαγαζιού !!!
ευχαριστώ.
apollonios
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέχασα να αναφέρω (λάθος μου) ότι εργάζονται σαν strip. girl's
δουλεύανε στο Αφροδίτη στην Δράμα,
ενώ τώρα δεν ξέρω.
δουλεύανε στο Αφροδίτη στην Δράμα,
ενώ τώρα δεν ξέρω.
Αδελφε, στην Αθηνα δουλευουν 100αδες γυναικες..Δυστυχως δεν ξερεις που δουλευουν, που ειναι το ποιο βασικο..
Αν δεν μαθεις που δουλευουν, δυσκολα θα ενημερωθεις.
Αυτα..
ΥΓ - Καλα..και εσυ απο το 2007 εχεις να επικοινωνησεις μαζι τους ?
Αυτα..
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αδελφε, στην Αθηνα δουλευουν 100αδες γυναικες..Δυστυχως δεν ξερεις που δουλευουν, που ειναι το ποιο βασικο..
Αυτα..
απο τοτε εχουν αλαξει 10 ονοματα 5 μαγαζια 3 νουμερα βυζα και 8 χρωματα μαλια
απο τοτε εχουν αλαξει 10 ονοματα 5 μαγαζια 3 νουμερα βυζα και 8 χρωματα μαλια
Πιθανως να εχουν αλλαξει και χωρα..!!
γειά σας συνάδελφοι
ευχαριστώ.
Με μπέρδεψες ... αφού από εγωισμό δεν επικοινωνείς, ενοείς ότι έχεις τηλέφωνο και δεν παίρνεις ?
Και αν σου τις βρει κάποιος συναγωνιστής θα ξεπεράσεις τον εγωισμό σου ή θα πας "τυχαία" στο μαγαζί και θα σμίξετε σαν παλιοί καλοί φίλοι από το στρατό ???
Αμα έχεις τηλέφωνο (από τα sms) άσε το ψόφια, κατέβα Αθήνα και βουρ στο πατσα ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Με μπέρδεψες ... αφού από εγωισμό δεν επικοινωνείς, ενοείς ότι έχεις τηλέφωνο και δεν παίρνεις ?
Και αν σου τις βρει κάποιος συναγωνιστής θα ξεπεράσεις τον εγωισμό σου ή θα πας "τυχαία" στο μαγαζί και θα σμίξετε σαν παλιοί καλοί φίλοι από το στρατό ???
Αμα έχεις τηλέφωνο (από τα sms) άσε το ψόφια, κατέβα Αθήνα και βουρ στο πατσα ...
άβυσσος η ψυχή του νεοέλληνα.....