Νέα

Lolita club...Χριστίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
..την ΧΡΙΣΤΙΝΑ που ειναι χορευτρια στο LOLITA club? Ξερει αν τον κανει βιζητες η δεχεται στο δικο της χωρο??

Thanx

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
..την ΧΡΙΣΤΙΝΑ που ειναι χορευτρια στο LOLITA club? Ξερει αν τον κανει βιζητες η δεχεται στο δικο της χωρο??

Thanx

τί ειπες τρισμεγιστε?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.147
Πόντοι
12.056
Δεν εχει χωρο δικο τις...ενα παλιοοικοπεδο εχει προικα στον Ωρωπο...και αυτο εκτος σχεδιου  :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τα είπαμε και τα ξαναλέμε !!! Για στριπτιζάδικα δεν λέμε ποτέ περιγραφές σεξουαλικού τύπου με τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά. Οι κοπέλες είτε το αποδεχόμαστε είτε όχι είναι χορεύτριες και όχι ιερόδουλες με χαρτιά και άδεια εξάσκηση επαγγέλματος!!! Είχαμε προβλήματα με αυτές τις περιγραφές. Bourdeliaris κοίτα το πμ που σου έστειλα.

+1

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολλες απαγορευσεις τελευταια και το εχουμε   :jerking::jerking:το θεμα.............
δεν νομιζω οτι ειπε και τιποτα ο ανθρωπος......................
να γαμησει θελει οπως ολοι μας............και ρωταει για αυτη που κανει κεφι.
σεβομαι τους κανονες αλλα νομιζω οτι το εχουμε παρακανει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πολλες απαγορευσεις τελευταια και το εχουμε  :jerking::jerking:το θεμα.............
δεν νομιζω οτι ειπε και τιποτα ο ανθρωπος......................
να γαμησει θελει οπως ολοι μας............και ρωταει για αυτη που κανει κεφι.
σεβομαι τους κανονες αλλα νομιζω οτι το εχουμε παρακανει.

δηλαδη ρε αδερφε για οποια γουσταρουμε απο τα στριπ θα βγαινουμε και θα κανουμε θρεντ στο σαιτ για το αν γαμιεται εξω και μαλιστα σε χωρο της?ρε θα μας τρελλανετε?για συλλογιστειτε τί λετε και μετα ξαναποσταρετε,λιγο σκεψη πριν δεν βλαπτει οταν θιγουμε ονοματα και καταστασεις "μη νομιμες".

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια να μη γραφουμε ποια στριπερ γαμαμε στο ρασπουτιν,ποια γιατρινα στον ευαγγελισμο,ποια δασκαλα στο 7ο λυκειο ,ποια πωλητρια στο χοντο ωραια θα περναμε ρε και εμεις και αυτες.
ωχ να παρω το χαπι μου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γιατι ρε παιδια να μη γραφουμε ποια στριπερ γαμαμε στο ρασπουτιν,ποια γιατρινα στον ευαγγελισμο,ποια δασκαλα στο 7ο λυκειο ,ποια πωλητρια στο χοντο ωραια θα περναμε ρε και εμεις και αυτες.
ωχ να παρω το χαπι μου.

λαγαρε μου χρωστας an answer.....ξερεις εσυ...

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε panosmpos δεν διαφωνω με οσα γραφεις και εσυ και ο vasos.........
αλλα ακριβως επειδη δεν ειμαι νεο μελος θεωρω οτι τελευταια εχουν γινει
πολυ αυστηρα τα πραγματα.
Μεχρι και τις συλλογες κοψαμε.
και παλι λεω οτι καταλαβαινω τους λογους..
αλλα και το αποτελεσμα δεν μου αρεσει..........................
ποσταρει καποιος μια φωτο της πρωην του πχ..........και για να προλαβουμε τους
αλλους καταργουμε τις συλλογες .........................................................................
τι γνωμη μου λεω..........αυτα.

Επισκέπτης
καλως ή κακως απαγορευεται οι γυναικες που δουλευουν σε στριπτητζαδικα να ερθουν σε σεξουαλικη επαφη με τους πελατες!!αμα το παρουν γραμμη οι μπατσοι εχουν κλεισει το μαγαζι σουμπιτο και εχουν μπουζουριασει τις κοπελλες!!γι αυτο το λογο πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι στο τι γραφουμε!!επισης δεν ειναι μυστικο οτι πολλες στριπτητζουδες,ακομα και αφεντικα μαγαζιων διαβαζουν τι γραφεται σε αυτο το σαιτ!!το ιδιο κανουν φυσικα και οι μπατσοι!γι αυτο προσοχη!! ;)

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τα σεβη μου......και καλοριζικος φιλε panosmpos με την ευκαιρια.
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom