καλημερα παιδες..ειδα το θεμα μου αρεσαν οι φωτογραφιες και ειπα να επισκευτω την κοπελα...για αρχη οτι βλεπεις στις φωτο..θα δεις και απο κοντα.
μπαινω ..αραζουμε στον καναπε..πολυ φιλικη..ποτακι και τα λοιπα..δεν βιαζεται καθολου..αραξαμε και μετα την πραξη και τα λεγαμε..χωρος μετριος αλλα απο οτι ειδα τον φτιαχνει με γουστο...καναμε παιχνιδακια στον καναπε με φιλακια και χαδακια..ανεβηκε πανω μου και με εκανε τουρμπο..παμε κρεβατι για συνεχεια..αρκετα χαδια..ηθελε και δαχτυλακι οπου τισ μαλακισα τον προστατη αρκετη ωρα και γουσταρε τρελα...πιπωθηκαμε με προφυλακτικο παντα...προσωντα εχει μετρια σαν μεγεθος αλλα με καλη στυση οποτε αν το θες κανει και ενεργητικο...ειναι ψηλη αδυνατη..χωρις στηθος..αλλα προσωπικα δεν με χαλαει..το προτιμω απο τη σιλικονη..απο ορμονες βεβαια δεν θα με χαλαγε αλλα ειναι αλλο θεμα.....τελειωσαμε σχεδον μαζι..ειχε ανεβει πανω μου και οπως πηδιομαστε μαλακιζοταν....εν κατακλειδι..αρκετα τιμια επισκεψη..δεν εκλαψα το πενηνταρικο..οχι πως ειναι μικρο το ποσο για τις μερες μας αλλα για μια στο τοσο..νταξει..
αυτη ειναι μια ολοκληρωμενη κριτικη