koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.086
- Πόντοι
- 2.846
Προφανως η κοπέλα εχει χασει τη μπαλα..με το που εχει δωσει και που οχι το τηλ της.Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι είναι τόσο αγενής η Λίζα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί έστω δεν απαντάει σε εμάς που εχει δώσει το τηλέφωνο? Αν διαβάζει όπως λέτε θα παρακαλούσα να μου στείλει μια απάντηση έτσι για το γαμώτο
Σ ωραίος!!! Πιστεύω οτι σε πήρε η Λίζα τηλέφωνο απο μόνη της εύγε!!!Λίζα ετσι δεν εκανα ποτε για να γαμησω
ομως μ'αυτα τα λογια ελπιζω να σε πεισω
Λιζα για μενα εισαι χαπια για την καρδια μου
Τετοιο κορμι δεν εχω δει ουτε στα ονειρα μου
Λιζα για σενα πληρωνα μονος ολο το χρεος
Λιζα ζηταω ερωτα κι ας ειναι αγοραιος
Για προτασεις δουλειας επικοινωνηστε μαζι μου μεσω pm. Ευχαριστω
Προφανως η κοπέλα εχει χασει τη μπαλα..με το που εχει δωσει και που οχι το τηλ της.
Κι αν δουλευει οπως θελει, σιγα μη μπει στην διαδικασια να τσεκαρει αν εχει δωσει η οχι το τηλ. Αρκειται στα ραντεβου που εχει
τηλέφωνο επικοινωνίας ...?
Φίλε το θέμα είναι οτι όταν έχεις σταθερή πελατεία πολύ απλά δεν σε νοιάζουν όλοι οι υπόλοιποι οπότε άστοχο το παράδειγμαΈχουμε καταλήξει να μην μιλάμε για τις επιδόσεις της Λίζας στο νήμα της, οι οποίες θεωρούνται πλέον αδιαμφισβήτητες, αλλά να μιλάμε μόνο για το πως θα βρούμε το τηλέφωνό της!!!!
Το οποίον σημειωτέον είναι πιο δυσεύρετο και από του πρωθυπουργού!!!
Αυτό κύριοι λέγεται marketing!!!!!
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή που είπε πως αρκείται στα ραντεβού που έχει.
Αν δεν μπορεί να διαχειριστεί 500 π.μ. τότε δεν θα μπορεί να διαχειριστεί ισάριθμα ραντεβού.
Μένει λοιπόν στον κατάλογό της, που μέχρι τώρα είναι αρκετά μεγάλος, κι εμείς εδώ της κάνουμε δωρεάν διαφήμιση!!!
Μπράβο Λίζα!!!!
Ίσως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί της.
Ένα μαγαζί όταν κινδυνεύει να βάλει λουκέτο, τότε αρχίζει τις προσφορές!!!
Δε λέω, άριστο το εμπόρευμα, άριστη και η εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά μεγάλη η λίστα αναμονής και αν δεν μπορείς να βρεις τραπέζι μετά από πολλές προσπάθειες και αναμονή μηνών, ε τότε πας στο διπλανό μαγαζί!!!
Και όταν αρχίσεις και χάνεις πελάτες τότε να δεις πως θα μοιράζεις τηλέφωνα.
Γιατί κι αυτοί που έχουν το τηλέφωνό της, κάποια στιγμή θα θέλουν και λίγο μακαρόνι γιατί όλο αστακό μπουχτίζεις!!!
Έτσι είναι ο άντρας!!!
Εδώ κερατώσανε Αντζελίνα Τζολί και Μόνικα Μπελούτσι!!!
Η Λίζα θα την γλυτώσει!!!!
Καλή συνέχεια αδέρφια!!!!
Φίλε το θέμα είναι οτι όταν έχεις σταθερή πελατεία πολύ απλά δεν σε νοιάζουν όλοι οι υπόλοιποι οπότε άστοχο το παράδειγμα
Με 5 λεξεις απαντησε ορθωτατα ο Jbone , ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε .Φίλε το θέμα είναι οτι όταν έχεις σταθερή πελατεία πολύ απλά δεν σε νοιάζουν όλοι οι υπόλοιποι οπότε άστοχο το παράδειγμα
παιχτη,αν δεν εχεις κατι να πεις,ΜΗΝ ποσταρεις συνεχεια λουλουδια...
μπορει να παρει κανενα τελπαιχτη,αν δεν εχεις κατι να πεις,ΜΗΝ ποσταρεις συνεχεια λουλουδια...
σιγουρα.τα λουλουδια παντα συγκινουν τις γυναικες. :Sμπορει να παρει κανενα τελ