albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Εσυ εισαι στην φοτο που κανεις kiteσιγουρα.τα λουλουδια παντα συγκινουν τις γυναικες. :S
Εσυ εισαι στην φοτο που κανεις kiteσιγουρα.τα λουλουδια παντα συγκινουν τις γυναικες. :S
οχι μαν.Εσυ εισαι στην φοτο που κανεις kite
Αφου παρανομω η ενοχλω σταματωπαιχτη,αν δεν εχεις κατι να πεις,ΜΗΝ ποσταρεις συνεχεια λουλουδια...
παιχτη,αν δεν εχεις κατι να πεις,ΜΗΝ ποσταρεις συνεχεια λουλουδια...
απλα σπαμαρεις.στειλε ενα πμ,στην λιζα,και αν δεις οτι δεν απαντα,πας παρακατω.Αφου παρανομω η ενοχλω σταματω
απλα σπαμαρεις.στειλε ενα πμ,στην λιζα,και αν δεις οτι δεν απαντα,πας παρακατω.
Ηγετη συνοδοιπορε το κανω με τον τροπο μου!απλα σπαμαρεις.στειλε ενα πμ,στην λιζα,και αν δεις οτι δεν απαντα,πας παρακατω.
Αχ θα μεινω ενας απλος και αναξιος θαυμαστης της κυριας Λιζας Τι κριμα! Τωρα μπορω ηγετη συνοδοιπορε να χαρισω 7 κοκκινα τριανταφυλλα στην ομορφη κυρια του νηματος;
εγώ εδώ και 7 μήνες έχω στείλει πολλά π. Μ και τίποτα.απλα σπαμαρεις.στειλε ενα πμ,στην λιζα,και αν δεις οτι δεν απαντα,πας παρακατω.
τύπε το πυρ είναι από το πυρφόρος?Αχ θα μεινω ενας απλος και αναξιος θαυμαστης της κυριας Λιζας Τι κριμα! Τωρα μπορω ηγετη συνοδοιπορε να χαρισω 7 κοκκινα τριανταφυλλα στην ομορφη κυρια του νηματος;
εβριζε ποτε κανεις ;)Καλυτερα να σπαμαρει κανεις στα νήματα με λουλουδακια παρα με βρισίδια. Η οχι;
εβριζε ποτε κανεις ;)
εβριζε ποτε κανεις ;)
η προσπαθεια μετραει..πας παρακατω,παιχτη.εγώ εδώ και 7 μήνες έχω στείλει πολλά π. Μ και τίποτα.
Κάνεις λάθος φιλαράκι!!!Δεν είναι κυρία, είναι Δεσποινίς