12345qwert
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρε κούκλα μου θα ηθελα να μου δωσεις το κινητο σου για να κανουμε ραντεβου...Ειμαι 32 ετων...Αν θες στειλ μου pm....Φιλακια πολλα....
τι δουλεια κανεις ? μαλλον ανεργος εισαι στα 32. ΑΜΚΑ εχεις ?Βρε κούκλα μου θα ηθελα να μου δωσεις το κινητο σου για να κανουμε ραντεβου...Ειμαι 32 ετων...Αν θες στειλ μου pm....Φιλακια πολλα....
Κανε υπομονη φιλε μου...., αφου θελεις να γαμησεις μουνακι βιολογικης καλλιεργειας θα περιμενεις!!!!!!!Τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο πια? Κ γιατί τόση αναμονή ποιός ο λόγος?
Τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο πια? Κ γιατί τόση αναμονή ποιός ο λόγος?
Τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο πια? Κ γιατί τόση αναμονή ποιός ο λόγος?
Επίσης αυτό το λέω για τους διαχειριστές το σύστημα μου λέει ότι είναι ηδη φίλη μου αλλά δεν την βλέπω στους φίλους μου πως γίνετε αυτό?Καλησπέρα παιδιά μου έχει δημιουργηθεί μιά απορία
οκ για το control πιθανός η κοπέλα δεν είναι full time job και αυτό μου αρέσει πολύ και είναι αυτό που ψάχνω
αλλά στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει στα τόσα μηνύματα που έχω στείλει αν μας αρέσει η συνάντηση και εννοώ και στους δυό μας θα μπορώ να την βρίσκω εύκολα η θα περιμένω όπως περιμένω το τηλέφωνό της?
Τί λένε η συναγωνιστές που το έχουν? την βρίσκεις εύκολα και ποιες ώρες?
καθαρισε το ιστορικο στον υπολογιστη σου,και κανε restart τον brownser.Επίσης αυτό το λέω για τους διαχειριστές το σύστημα μου λέει ότι είναι ηδη φίλη μου αλλά δεν την βλέπω στους φίλους μου πως γίνετε αυτό?
Πολλές απορίες μαζεμένες ...
Τελικα...η περιηγηση στο bou, βλάπτει σοβαρα το ιστορικο?καθαρισε το ιστορικο στον υπολογικστη σου,και κανε restart τον brownser.
μερικες φορες,ισως..Τελικα...η περιηγηση στο bou, βλάπτει σοβαρα το ιστορικο?
Φιλαρακι δεν εχεις κανενα φιλο και με τις μαλακιες που γραφεις δεν θ' αποκτησεις ποτέvip? Ωραίο αστείο. Μόνη σου το σκέφτηκες?