"Επαγγελματίας" ονομάζεται κάποιος ο οποίος για αυτο που κανει αμοίβεται χρηματικά..
"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" ονομάζεται και κάποιος ο οποίος για αυτο που κανει αμοίβεται χρηματικά αλλα το κανει και ΣΩΣΤΑ με σεβασμό προς τους πελάτες του.
Εμείς λοιπόν γράφουμε σχόλια για το ποσο επαγγελματίας ειναι η κοπέλα η οποία δεν εχει καμια σχέση στον επαγγελματισμό με την Μαριαλένα ας πούμε,κατα την γνώμη μου πάντα..
Δεν ποστάρω άλλο γιατί θα τσαντιστεί ο papov μιας και εχει υπό την προστασία του όλες τις "Επαγγελματίες" του μπου!!!!
Επειδή τυχαίνει να έχω συναντήσει και τις δύο εξαιρετικές κοπέλες που αναφέρεσαι
μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έμεινα πάντα πολύ ευχαριστημένος
από τον επαγγελματισμό τους (αλλά και την φιλότιμη υπέρβασή του, που μετράει συχνά πολύ παραπάνω).
Από την φάση της προετοιμασίας του ραντεβού μας έως και το after sales...
Οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις αφελείς συγκρίσεις, από τη στιγμή που δεν ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάς
προκειμένου να μειώσεις μια κοπέλα με την οποία προφανώς έχεις θεματάκι...
Και η Λίζα και η Μαριαλένα, με βάση την προσωπική μου εμπειρία, υπήρξαν άψογες στις εξηγήσεις τους.
Καμμιά φορά, ξέρεις, δεν είναι πάντα στραβός ο γιαλός αλλά μπορεί στραβά ν' αρμενίζουμε.
Ψάξτο λιγάκι, ίσως να ωφεληθείς. Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις, χαριτολογώντας, μάλλον αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικό τρόπο τη λέξη "προστασία", διότι πάμπολλες φορές σε διάφορα νήματα, έχω υπερασπιστεί και συναδέλφους όταν θεωρώ ότι δέχονται άδικη και κομπλεξική επίθεση. Οπότε, γιατί να κάνω εξαίρεση για κάποια κοπέλα που συκοφαντείται,
και ειδικά όταν γνωρίζω από πρώτο χέρι την αξία της;
Πρέπει, τέλος, να καταλάβεις -και αυτό ισχύει γενικώς- ότι καμμία κοπέλα, δεν είναι "τρόπαιο" για την υποτιθέμενη "συλλογή" κανενός. Τα πράγματα είναι απλά: αν για κάποιο λόγο μια προσέγγιση δεν οδηγήσει σε συνεννόηση για τηλέφωνο και ραντεβού, σύμφωνα με τα ισχύοντα, προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.
Ούτε κουραστικές κλάψες, ούτε κακεντρέχεια, ούτε ρεβανσισμός του θιγμένου εγωισμού, ούτε τίποτα.
Αν μη τι άλλο, όποιος θέλει να ικανοποιήσει τις όποιες ορέξεις του, έχει στη διάθεσή του πάρα πολλές
και καλές εναλλακτικές επιλογές με ένα τηλεφωνάκι (και οι κριτικές των συναδέλφων είναι ένας άριστος
οδηγός για να τον κατευθύνουν στη σωστή επιλογή σύμφωνα με τα δεδομένα του).
Οι εμμονές δεν οδηγούν πουθενά, αντιθέτως μειώνουν ακόμα περισσότερο την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου ο οποίος καταντάει κουραστικός και φορτικός, τόσο για τις εργαζόμενες όσο (κυρίως) για τους συναδέλφους του,
που μπαίνουνε στα νήματα να πληροφορηθούν και αντ' αυτού, πέφτουν διαρκώς στον κάθε πικραμμένο που γράφει το μακρύ και το κοντό του προκειμένου να βγάλει το άχτι του. Με συγχωρείς, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε άντρες (ειδικότερα) και σε ανθρώπους (γενικότερα) με κάποιο στοιχειώδη αυτοσεβασμό. Καλά να περνάς.