Vampire251
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ πάντως παίχτες όταν θα συμπληρώσω τα 5 μνμ για να μπορώ να στείλω πμ ένα θα στείλω και αμα κάτσει και απαντήση καλώς...δεύτερο δεν παίζει για κανένα λόγο...
..boy, προφανως και δεν σου εχω στειλει πμ, αλλα με την ευκαιρια να σε ρωστησω...>>
η γραμματεας της πουτανός εισαι???
(γιατι αλλη(γραμματεα) ειχα στο μυαλλο μου)
..."έτσι φαντάζεσαι πως θα κάνει"...Μην ανησυχείτε. Όλοι θα πάρετε . Το Lizaκι είναι εντάξει τυπάκι και θα απαντήσει σε όλους. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι ότι θα κάνει.
Απλά είναι λίγες μέρες που γύρισε πίσω και άρχισε την δουλειά και λογικά πρέπει να έχει καμιά εκατοστή μηνύματα , ( δεν ξέρω αν δέχεται περισσότερα το inbox της), να απαντήσει.
...Μάλιστα κύριε λοχαγέ!!!...χοχοχο!!!...Οι νεοι να διαβαζετε τους κανονες...γραφουμε με μικρα Ελληνικα
Οι νεοι ειναι τοσο ενθουσιασμενοι που βρισκουν ετοιμα δοκιμασμενα μουνια στο πιατο που σιγα μη διαβασουν κανονες,Οι νεοι να διαβαζετε τους κανονες...γραφουμε με μικρα Ελληνικα
...ναι...κάποιοι νέοι...περιμένοντας να έρθει η σειρά τους να γαμησουν το Λιζακι ... (μετά από 15 χρόνια και 4723 p.m)...είναι τόσο ενθουσιασμένοι...που θα διαβάσουν τους κανόνες σας πάραυτα!!...χεχεχε!!...Οι νεοι ειναι τοσο ενθουσιασμενοι που βρισκουν ετοιμα δοκιμασμενα μουνια στο πιατο που σιγα μη διαβασουν κανονες,
Εντάξει και αυτο pm στο pm περιμένοντας να γαμισεις μαλάκια ειναι
Υπομονή χρειάζεσαι κι εσύ και όλοι όσοι ζητάνε τηλέφωνα. Εγώ περίμενα και επιβραβεύτηκα, γιατί το κορίτσι είναι καταπληκτικό. Ο ορισμός του vfm, η sexy γειτόνισσα που όλοι ονειρευόμαστε να συναντήσουμε κάποτε, με καταπληκτικό κορμί και με ανάλογο σερβις. Οι δύο φωτό που κυκλοφορούν είναι ακριβέστατες και δείχνουν αυτό που περιγράφω. Θα ακολουθήσει αύριο κριτική. Μπράβο , πάντως, στο κορίτσι!!!
...αν είναι έτσι...τότε αυτός ο κώλος έχει την προοπτική να επιλέξει την πελατεία του...με αποτέλεσμα η δικιά σου προοπτική να είναι απλά να τον βλέπεις σε photo!...χεχεχε!!...Ο κωλος πάντως αυτος αν είναι έτσι εχει πολλές προοπτικες
Ο κωλος πάντως αυτος αν είναι ετσι εχει πολλές προοπτικες