![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Το πληρωμένο δε θέλει κυνήγι επειδή αν δε βρεις το ένα, πάς στο αμέσως επόμενο![]()
Το πληρωμένο δε θέλει κυνήγι επειδή αν δε βρεις το ένα, πάς στο αμέσως επόμενο![]()
Φταιει που το πληρωμενο μουνι ΔΕ θελει κυνηγιΓεια σας παίχτες, γράφτηκα μήπως πάρω τηλέφωνο από το λιζάκι αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα το βλέπω να παίρνω ένα αρχιδάκι..![]()
![]()
Αυγουστος φιλε, ολοι διακοπες, λεφτα υπαρχουνΤι γινεται το τελευταίο καιρό με τα τηλέφωνα;
Δεν βρίσκουμε τίποτα![]()
![]()
μαγκα μου σε λυπαμαι.Φταιει που το πληρωμενο μουνι ΔΕ θελει κυνηγι
παρακαλαμε για τηλεφωνα ρεεε που φτασαμε![]()
50 σκαλιά πιο κάτω, από το σημείο που πρέπει να αυτοκτονήσει κανείς ....
αν ξέρει τι σημαίνει αξιοπρέπεια ....
απλά να ξέρει τι σημαίνει ... όχι να έχει ....
Γεια σας παίχτες, γράφτηκα μήπως πάρω τηλέφωνο από το λιζάκι αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα το βλέπω να παίρνω ένα αρχιδάκι..![]()
![]()
Υπομονή χρειάζεσαι κι εσύ και όλοι όσοι ζητάνε τηλέφωνα. Εγώ περίμενα και επιβραβεύτηκα, γιατί το κορίτσι είναι καταπληκτικό. Ο ορισμός του vfm, η sexy γειτόνισσα που όλοι ονειρευόμαστε να συναντήσουμε κάποτε, με καταπληκτικό κορμί και με ανάλογο σερβις. Οι δύο φωτό που κυκλοφορούν είναι ακριβέστατες και δείχνουν αυτό που περιγράφω. Θα ακολουθήσει αύριο κριτική. Μπράβο , πάντως, στο κορίτσι!!!
συμφωνοωραίος και τυχερός ο ''συνάδελφος''!!!
Καλησπερα...για ενα ραντεβουδακι??Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα ξεκινάω, τις προηγούμενες ημέρες απουσίαζα
Υπομονή χρειάζεσαι κι εσύ και όλοι όσοι ζητάνε τηλέφωνα. Εγώ περίμενα και επιβραβεύτηκα, γιατί το κορίτσι είναι καταπληκτικό. Ο ορισμός του vfm, η sexy γειτόνισσα που όλοι ονειρευόμαστε να συναντήσουμε κάποτε, με καταπληκτικό κορμί και με ανάλογο σερβις. Οι δύο φωτό που κυκλοφορούν είναι ακριβέστατες και δείχνουν αυτό που περιγράφω. Θα ακολουθήσει αύριο κριτική. Μπράβο , πάντως, στο κορίτσι!!!
Τις τελευταιες μερες βρεχει μνμ στα πμ μου για το τηλ της Λιζας.
Η Λιζα δε θελει να δινουν αλλοι το τηλ της, μονο η ιδια, παρακαλω μη στελνετε αλλα πμ.
Ευχαριστω.