Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 11.836
OkΠολύ νωρίς, πριν τα 25 της σίγουρα.
OkΠολύ νωρίς, πριν τα 25 της σίγουρα.
Αυτό το πουτανάκι κι αν ήταν πάρα πολύ ξύπνιο! Ξεκίνησε από τα 80, πήγε στα 120 και της γκρίνιαζαν, οπότε λέει "Θα το πάω στα 250, να δείτε!" και είδε αυτή πως την παρακαλούσαν να της δώσουν 250. Είδε με την πλάκα πως την έπαιρνε να ζητάει τόσα κι έγινε μεγαλοβίζιτα, χάθηκε από εδώ...Μεγαλυτερο ντόρο είχε κάνει το τηλ της Valeria ind..
Κατά σειρά πορνοκατάταξης:Συγκριτικό test ανάμεσα σε Εύα, Πένυ, Τζούλη και Φαίη έχεις προλάβει να κάνεις; Φαντάζομαι όχι γιατί δεν σε θυμάμαι προ 10ετίας, είσαι νέος μάλλον.
Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος. Το μνημόσυνο του μακαρίτη το κάναμε (του εαυτού μου μη εξαιρουμένου)ρε γεροντομαλακες,τα μνημοσυνα τι τα θελεται?φρεσκα και καλα υπαρχουν?πειτε.
Το ανέφερα μια φορά αυτό ακριβώς κι έγινε ο κακός χαμός. Τέλος πάντων στ' αρχίδια μου κι όλας για το τί λέει η κάθε πουτάνα των 70, ο κάθε αγαπούλης της πουτάνας των 70 κι ίσως κι ο κάθε προμότορας της ίδιας, απλά βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις...Η κοπέλα καλά έκανε και έφυγε από εδώ γιατί εδώ πλέον δεν έχει ψωμί για σοβαρές βίζιτες .
Εδώ πλέον επιβιώνουν κάτι σάπιες το 70 80 ευρώ .
Φίλε, η Liza VIP ενημέρωσε κάποια στιγμή για το νέο της προφίλ «Victwria…κάτι», και άλλαξε πλεον και το παλιό της προφίλ σε Victwria VIP!Καμμια από αυτές δεν είναι η vip
Εάν και πάει 10+ χρόνια που την συνάντησα νομίζω ότι αυτή με το μωβ της φέρνει πολυΦίλε, η Liza VIP ενημέρωσε κάποια στιγμή για το νέο της προφίλ «Victwria…κάτι», και άλλαξε πλεον και το παλιό της προφίλ σε Victwria VIP!
Η δεξιά με το μωβ λοιπόν, είναι αυτή που εμφανίστηκε στο νέο προφίλ, εμφανίζει το πρόσωπο της φορά παρτίδα, μας «ενημερώνει» για τις εξόδους κ τα ταξιδια της και κάνει κολλητή παρέα με της Νεφέλη-Χρυσηίδα!!
Τώρα αν είναι ή όχι η Λίζα αυτή, μόνο όσοι την έχουν συναντήσει μπορούν να πουν! Εγώ δεν έχω άποψη… θα μπορούσε η Λίζα να πούλησε το προφίλ της σε κάποια άλλη βιζιτα (μαζί με το πελατολόγιο της! Χαχα…)
Πάντως η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι…είναι όντως αυτή με το μωβ και η αλήθεια επίσης είναι ότι μοιάζει πολύ με τις παλιές φωτό που ανέβαζε (χωρίς πρόσωπο)!
για ποια λες? την Εύα την είδα πριν 3,4 χρόνια και ήταν....άστα να πανεH αλήθεια είναι πως από την αρχική παρέα της Γλυφάδας (Eύα-Τζούλυ-Πένυ) η μόνη που βλέπεται ακόμα είναι και μάλλον καλύτερη από τότε που ξεκινούσε, χωρίς να είναι κάτι σούπερ βέβαια. Γιατί κοντά στα 35 που είναι όλες τους (Η Εύα είναι ακριβώς 35, το ξέρω, αλλά κι οι άλλες πόσο να είναι, πριν το 2010 είχαν βγει στη βίζιτα) οι άλλες δύο που τις ξέρω με ονοματεπώνυμο και τις παρακολουθώ στα social media δεν βλέπονται πλέον, σαν να παράτησαν τον ευατό τους.
Κάτι σαν "η εκδίκηση του ασχημόπαπου" μου κάνει...
Ναι αλλα ολες απο τα φτωχαδάκια του μπου λιγδωνει το αντερακι τουςΤώρα άμα εσείς δεν έχετε να τα δώσετε όσα ζητάει πιάνεται το πουτανομητρωο ποτέ άρχισε γιατί άρχισε από άρχισε πως άρχισε που κατουράει που κλάνει που χεζει γιατί χεζει και ουτο καθεξής .
Τέτοια μουνια πλέον δεν ασχολούνται με αργόσχολους και άφραγκους του πληκτρολογίου
Το έχω ξαναγράψει, ότι απ τη στιγμή που έχουμε ελεύθερη οικονομία και οι υπηρεσίες σεξ δεν είμαι σε διατίμηση, η κάθε κοπέλα είναι ελεύθερη να ζητήσει όσα θέλει.Τώρα άμα εσείς δεν έχετε να τα δώσετε όσα ζητάει πιάνεται το πουτανομητρωο ποτέ άρχισε γιατί άρχισε από άρχισε πως άρχισε που κατουράει που κλάνει που χεζει γιατί χεζει και ουτο καθεξής .
Τέτοια μουνια πλέον δεν ασχολούνται με αργόσχολους και άφραγκους του πληκτρολογίου
Καμμια από αυτές δεν είναι η vip
1. Ευα (έπαιρνε πρωτάθλημα από Νοέμβριο και με 25 βαθμούς διαφορά)
2. Φαίη
3. Πένυ
Τζούλη δεν έτυχε να δοκιμασω
Sorry φίλε αλλά αν έχεις στο χώρο 15 χρόνια (τόσο έχει η Πένυ/Κέλλυ/Λίζα/Βικτώρια) έχεις πολύ εύκολο τρόπο να αποφεύγεις όσο μπορείς τους μαλάκες φτιάχνοντας ένα σσυγκεκριμένο πελατολόγιο από κάποιους που ξέρεις και περνάς καλά μαζί τους, δεν είναι μαλάκες τουλάχιστον γιατί ο Μπραντ Πητ βέβαια δεν "ψωνίζει" από το bou.Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη οι κοπέλες ανατινάζουν τιμές για να διώξουν την σαβούρα πελατεία
Όταν κόσμος μασάει με χρυσά κουτάλια από τον ιδρώτα των κοριτσιών, γίνονται θαύματα..Αυτό το πουτανάκι κι αν ήταν πάρα πολύ ξύπνιο! Ξεκίνησε από τα 80, πήγε στα 120 και της γκρίνιαζαν, οπότε λέει "Θα το πάω στα 250, να δείτε!" και είδε αυτή πως την παρακαλούσαν να της δώσουν 250. Είδε με την πλάκα πως την έπαιρνε να ζητάει τόσα κι έγινε μεγαλοβίζιτα, χάθηκε από εδώ...