Όπως τα λες τύπε μου! Γιατί όταν την είχα πάρει (μια φορά, για δεύτερη δεν θεώρησα ότι άξιζε όταν έβρισκα την Εύα όποτε ήθελα) ως Πένυ ή Κέλλυ (δεν θυμάμαι τώρα πότε ακριβώς, γύρω στο 2011 πρέπει να ήταν) δεν μετρούσε! Έπρεπε να την πάρω όταν το είχε αλλάξει κι είχε προσθέσει το VIP.
Eίπαμε. "Καλά σας κάνουν!!
Γνώμη μου
Η Λίζα, όταν ξεκίνησε ως Πένυ, κάνοντας τα ρεπά της Ευας 22, δεν ήταν κάτι το φοβερό. Μια φορά είχα συναντηθεί μαζί της, τέλη του 2012 με αρχές του 2013 αν θυμάμαι καλά, με 130€ αν θυμάμαι καλά για φουλ προγραμμα, γιατί είχα πάρει την Ευα, δεν ήταν διαθέσιμη και μου πρότεινε την Πένυ. Μάλιστα είχα κλείσει δίωρο αλλά στην ώρα βρήκα μια πρόφαση και το έληξα.
Όταν την ξαναείδα μετά από μια πενταετία (και αφού είχε φτιάξει την ελαφρως κυρτή μύτη της - για όσους θυμάστε), την αναγνώρισα από το τατουάζ που είχε στην ομωπλατη (ένα πόνυ αν θυμάμαι καλά). Ήταν σαφώς καλύτερη κ θεωρώ πως για τα 100 που ζητούσε τότε (80+20 αναλ), ήταν μια πολύ τίμια επιλογή.
Έπαιξε καλά το παιγνίδι της διαφήμισης γι αυτό κ τόσα χρόνια επιβιώνει σε αυτόν τον δύσκολο χώρο, χωρίς γραφεία. Πλέον όμως υπερπλαστικοποιήθηκε, αν και δεν μεγάλωσε πολυ - λογικά πρέπει να είναι 32 το πολυ. Προσωπικά, 200€ για αυτήν την κοπέλα, δεν θα τα έδινα.