nick4haris
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ φίλε μου, ομορφούλα αλλά κομοδίνοΒάση απόδοσης είναι για max 100 αν το θέτεις έτσι....
Συμφωνώ φίλε μου, ομορφούλα αλλά κομοδίνοΒάση απόδοσης είναι για max 100 αν το θέτεις έτσι....
παλια ηταν.....αν τις αναγκαζουν ειναι.....απο τη στιγμη που το κανουν οικιοθελως δεν ειναι.....ειναι επιλογηδεν νομιζω αυτη η δουλεια ειναι ψυχοφθορα για τις κοπελες
Ποτέ μια γυναίκα δεν τις αρέσει να έχει τον καθένα πάνω από το κεφάλι τηςπαλια ηταν.....αν τις αναγκαζουν ειναι.....απο τη στιγμη που το κανουν οικιοθελως δεν ειναι.....ειναι επιλογη
Τι εννοείς ακριβώςΒάση απόδοσης είναι για max 100 αν το θέτεις έτσι....
Όπως οι περισσότερες.τι πιο οκ πόσο για ανεξάρτητη τα 100Βάση απόδοσης είναι για max 100 αν το θέτεις έτσι....
Καλησπερα κουκλα , στειλε μου το τηλ σου να βρεθουμε.Ο κόσμος λέει πρώτα ένα "Καλό Μήνα" !!!
Μιας και θίχτηκε το θέμα θα τοποθετηθώ.
Ξέρω πολλές κοπέλες που κατά καιρούς ανεβάζουν τιμές, κυρίως για νέους πελάτες.
Εννοείται ότι δεν απαγορεύεται και είναι καθαρά θέμα όρεξης και πορτοφολιού.
Αν κάποιος θεωρεί ότι τα 150 τα έχει τα δίνει. Αν θεωρεί ότι δεν είναι σωστή η σχέση απόδοσης-τιμής πάει παρακάτω.
Προσωπικά το ανώτερο που έχω δώσει για 1 ώρα ήταν 700 γιούργια, στη Σουηδία στο κλαμπ της Puma Swede, για Σουηδή μοντέλο που δε βρίσκεις στα ελληνικά δρώμενα, ούτε σαν σιτυ τουρ, ούτε σαν μοντέλο.
Δεν τα έκλαψα, ήταν σα να έκανα κράτηση να οδηγήσω Porsche για μια μέρα, άλλη αίσθηση.
Η τοποθέτηση, δεν αφορά μόνο τη Λίζα, αφορά όλες τις κοπέλες που κάνουν τη δουλειά.
Αν η κοπέλα σε κάνει και περνάς καλά και το οικονομικό δεν είναι θέμα δίνεις και παραπάνω.
Αν όχι περιορίζεις τις επιλογές σε χαμηλότερα μπάτζετ, λογικό είναι.
Προσωπικά και το έγραψα και παραπάνω, 2 στάνταρντ έχω, δεν αλλάζω πλέον εύκολα, η Λίζα είναι η μια από τις 2.
Κι αυτό γιατί η ποιότητα των κοριτσιών έχει πέσει αισθητά και τα κριτήρια στην εμφάνιση και διάφορα άλλα είναι σημαντικά για μένα.
Δίνω σημασία στο σόσιαλ, συνεπώς κυρίως Ελληνίδες (καμία σχέση με ρατσισμό, απλά θέλω να λέω και 2 μαλακίες) και τα ραντεβού μου είναι πάνω από 4 ώρες πάντα, οπότε μου αρέσει η κοπέλα να έχει μια κάποια σκηνική παρουσία.
Και ξαναλέω όποιος δε θέλει μπορεί να βρει κάλλιστα μια κοπέλα με 80, το έκανα και εγώ στο παρελθόν, πχ με την Άντζελα, απλά σπανίζουν οι ποιοτικές κοπέλες με 80 ευρώ πλέον.
Καλά να περνάτε, κι αν προσπαθήσετε να με κράξετε ως αγαπούλη, καμία σχέση, 1 φορά το μήνα κάνω συνάντηση με κωλ γκερλ απλά προσέχω τις επιλογές μου.
Και οι δυο τα λέτε ολοσωστα ,ότι μπορεί ο καθένας βρίσκει ανάλογα με τις δυνατότητες του περνάς καλά κάποια φορά με 40 -50 ώρα όπως και με 800-900 ώρα χρηματιστήριο είναι τα πάντα,να περνάτε όλοι καλά..Καλά τά λές... Ὁ καθένας κάνει τίς ἐπιλογές του μέ βάση τὰ γοῦστα του, τὴν τσέπη, τὴν ἡλικία του (φάση στὴν ὁποῖα βρίσκεται), κλπ. Καί συγχαρητήρια γιά τὴν Puma! Τὰ σἐβη μου...
Καλα κανεις!Αλλα δεν εχουν ολοι το πορτοφολι σου!Μιας και θίχτηκε το θέμα θα τοποθετηθώ.
Αν κάποιος θεωρεί ότι τα 150 τα έχει τα δίνει. Αν θεωρεί ότι δεν είναι σωστή η σχέση απόδοσης-τιμής πάει παρακάτω.
Προσωπικά το ανώτερο που έχω δώσει για 1 ώρα ήταν 700 γιούργια, στη Σουηδία στο κλαμπ της Puma Swede, για Σουηδή μοντέλο που δε βρίσκεις στα ελληνικά δρώμενα, ούτε σαν σιτυ τουρ, ούτε σαν μοντέλο.
Δεν τα έκλαψα, ήταν σα να έκανα κράτηση να οδηγήσω Porsche για μια μέρα, άλλη αίσθηση.
Η τοποθέτηση, δεν αφορά μόνο τη Λίζα, αφορά όλες τις κοπέλες που κάνουν τη δουλειά.
Αν η κοπέλα σε κάνει και περνάς καλά και το οικονομικό δεν είναι θέμα δίνεις και παραπάνω.
Προσωπικά και το έγραψα και παραπάνω, 2 στάνταρντ έχω, δεν αλλάζω πλέον εύκολα, η Λίζα είναι η μια από τις 2.
Κι αυτό γιατί η ποιότητα των κοριτσιών έχει πέσει αισθητά και τα κριτήρια στην εμφάνιση και διάφορα άλλα είναι σημαντικά για μένα.
Δίνω σημασία στο σόσιαλ, συνεπώς κυρίως Ελληνίδες (καμία σχέση με ρατσισμό, απλά θέλω να λέω και 2 μαλακίες) και τα ραντεβού μου είναι πάνω από 4 ώρες πάντα, οπότε μου αρέσει η κοπέλα να έχει μια κάποια σκηνική παρουσία.
Και ξαναλέω όποιος δε θέλει μπορεί να βρει κάλλιστα μια κοπέλα με 80, το έκανα και εγώ στο παρελθόν, πχ με την Άντζελα, απλά σπανίζουν οι ποιοτικές κοπέλες με 80 ευρώ πλέον.
Καλά να περνάτε, κι αν προσπαθήσετε να με κράξετε ως αγαπούλη, καμία σχέση, 1 φορά το μήνα κάνω συνάντηση με κωλ γκερλ απλά προσέχω τις επιλογές μου.
Συμφωνώ με όσα γράφεις. Με εντυπωσίασε το τετράωρο. Τι κάνετε τόσες ώρες;Μιας και θίχτηκε το θέμα θα τοποθετηθώ.
σωστός, όχι πως διαφωνώ με το sugardadis για το Λιζάκι, είναι πολύ καλό, αλλά 4 ώρες ρε φίλε, τι κάνετε; φαντάζομαι σόσιαλ καλό αλλά και πάλι αυτά τα δωμάτια στα "ημιδιαμονής" είναι πολύ κουραστικά για τετράωρο, να φανταστώ πως πας σε καλύτερα ξενοδοχεία ΄ή σε σπίτι; χώρια την αμοιβή της κοπέλας που πρέπει να είναι γύρω στα 600 ευρώ;Συμφωνώ με όσα γράφεις. Με εντυπωσίασε το τετράωρο. Τι κάνετε τόσες ώρες;
Σκέψου πως γράφει για πάνω από 4ωρα ραντεβού μόνο.σωστός, όχι πως διαφωνώ με το sugardadis για το Λιζάκι, είναι πολύ καλό, αλλά 4 ώρες ρε φίλε, τι κάνετε; φαντάζομαι σόσιαλ καλό αλλά και πάλι αυτά τα δωμάτια στα "ημιδιαμονής" είναι πολύ κουραστικά για τετράωρο, να φανταστώ πως πας σε καλύτερα ξενοδοχεία ΄ή σε σπίτι; χώρια την αμοιβή της κοπέλας που πρέπει να είναι γύρω στα 600 ευρώ;
Να τα χαίρεσαι πάντως που μπορείς και τα δίνεις και περνάς καλά.
Κρασάκι, πάρλα και λίγο σεξ, εν συντομία. Μπορεί να είναι και 5ωρο και περισσότερο, δεν κοιτάζω ώρα.Συμφωνώ με όσα γράφεις. Με εντυπωσίασε το τετράωρο. Τι κάνετε τόσες ώρες;