Καλα κανεις!Αλλα δεν εχουν ολοι το πορτοφολι σου!
Δεν είναι θέμα πορτοφολιού όσο θέμα μπάτζετ.
Έχω ένα μπάτζετ το χρόνο και κανονίζω πώς φεύγει.
Ή θα τα δώσω 3 φορές από 1 ώρα, ή 1 φορά από 3 ώρες, κυρίως γιατί έχω ελάχιστο χρόνο διαθέσιμο.
Επίσης, όντας ελεύθερος, δεν ξοδεύω λεφτά σε σχέσεις, εξόδους, ταξίδια, δώρα, επετείους κλπ, συνεπώς αν τα βάλεις κάτω, το ίδιο μπατζετ έχω.
Πχ, δε θα ξοδέψω σε εστιατόρια, κλαμπ, ταξίδια, σκ σε θέρετρα, διακοπές σε ξενοδοχεία, κλπ. Το μπάτζετ συνεπώς βγαίνει από κει.
Ούτε θα βάλω ζαντολάστιχο στο 10ετίας αυτοκίνητο, τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά, καθώς για μένα δεν έχουν σημασία.
Στις κοπέλες τα δίνω από επιλογή και για μένα είναι η καλή έξοδος μια φορά το μήνα.
Ζω άνετα, δεν παραπονιέμαι, έχω καλό επάγγελμα, αλλά εννοείται δεν είμαι πλούσιος, απλά ό,τι κάνω είναι μετρημένο.
Δηλαδή, αν πάει κάποιος 3 μέρες για σκι με τη γκόμενα στην Αράχωβα θα χαλάσει λιγότερα από το 3ωρό μου με μια κοπέλα;
Όπως έχω πει και σε άλλο θρεντ, αυτά που θα ξόδευα σε σχέση, τα δίνω σε ραντεβού, μια η άλλη έρχεται αν τα βάλεις κάτω.
Πχ έχω την νοοτροπία της χρηματικής ισοφάρισης από μικρός.
Όταν μου μένει χρήμα από κάπου που μου έφευγε παλιότερα, το δίνω κάπου που περνάω καλά, πχ σε μια κοπέλα.
Γενικά, δεν είμαι μίζερος και φυσικά πλούσιος ούτε κατά διάνοια.
Είμαι της άποψης 'δε θα τα πάρεις μαζί σου' αν σε κάλυψα.