αργα πιατυπε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις αποτελεσμα
τωρα της εχω μουτρωσει
αργα πιατυπε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις αποτελεσμα
Μηπως δεν σου απανταει γιατι εισαι Βαζελοςαργα πια
τωρα της εχω μουτρωσει
Εγώ είμαι βαμενος Ολυμπιακός και Πειραιωτης και θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακε μουΜηπως δεν σου απανταει γιατι εισαι Βαζελος
για σκεψου.., γιατι κατι τετοιο ακουσα,
φιλε την εκατσες τη βαρκα -
Σε σενα θα απαντησει ρε συ ακουσε με ΘΑ ΤΟ ΔΕΙς !Εγώ είμαι βαμενος Ολυμπιακός και Πειραιωτης και θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακε μου
αμα ειναι γαυρος δινω οσο οσο για να τηνΜηπως δεν σου απανταει γιατι εισαι Βαζελος
τώρα κατάλαβα γιατί δεν απαντάει σε μένα..Μηπως δεν σου απανταει γιατι εισαι Βαζελος
Ε να βλεπεις τη κανεις ?αμα ειναι γαυρος δινω οσο οσο για να την
συγγνωμη τυπεΕ να βλεπεις τη κανεις ?
αυτα βλεπει και σε εχει στο BLACK LIST.
τι να σου πω !
Δεν εχεις αδικο μια απο τα ιδια και εγω !συγγνωμη τυπε
απωθημενα ειν αυτα
Αλήθεια απωθημένο εινσι θα την δω άμεσαΣε σενα θα απαντησει ρε συ ακουσε με ΘΑ ΤΟ ΔΕΙς !
Αμα σου μιλαω εγω εχω ενστικτο..Αλήθεια απωθημένο εινσι θα την δω άμεσα
Μακαρι....παλι για δρομολογια θα παρακαλαω ν αλλαξω!!!!!Αμα σου μιλαω εγω εχω ενστικτο..
και εγω δεν πεφτω εξω..
Ρε μπαγασα για τη Lisa μεχρι και το δρομολογιο αλλαζεις..,Μακαρι....παλι για δρομολογια θα παρακαλαω ν αλλαξω!!!!!
θα μου στειλει με περιστερι!!!!!θα βαλω αλλον να το παει και εγω θα ειμαι στο κρεββατι.........αλλα σε ποιο κρεββατι δεν θα πω! ;)Ρε μπαγασα για τη Lisa μεχρι και το δρομολογιο αλλαζεις..,
Αυτα θα βλεπει ποσο Λιωνεις για παρτυ της και θα σου στειλει το τηλεγραφημα,
Απ ότι ξερω η Λιζα είναι από Κορυδαλο. Αρα μαλλον "Προοδευτικη" είναιαμα ειναι γαυρος δινω οσο οσο για να την
νουμερακι και στην σειραΈνας τηλέφωνο μπορώ να έχω?
Και τι σειρά....μπαίνεις με δίπλωμα για παπί και μέχρι να φτάσεις έχεις για διαστημόπλοιονουμερακι και στην σειρα