f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
ολοι καλα τα λετε αλλα ο σκοπος ειναι να μη πεσεις στην περιπτωση και φας φολαΣωστα, απλά το θέμα είναι να σου μιλήσει εδώ...
ολοι καλα τα λετε αλλα ο σκοπος ειναι να μη πεσεις στην περιπτωση και φας φολα
και οταν λεω φολα να μη περασεις καλα ! μου εχει τυχει
Για αυτο ειναι αυτο το σαιτ να λεει καποιος τη γνωμη του για να προσττατεψει τους αλλους.
Το οτι δεν δινει τηλεφωνο η συγκεκριμενη δεν θελει να καει,
πας αλλου αλλα υπαρχει και το ρισκο !
και εγω της εχω στειλει μηνυμα αλλα τιποταΣωστος !!
Η αληθεια ειναι οτι εχω στελει και εγω ΜΝΜ στην Liza ενα μηνα τωρα, ουτε φωνη ουτε ακροαση
παμε γι αλλα !!
φαινεται δινει τηλ μονο εκει που γνωριζει αλλα υπαρχουν και αλλα κοριτσιακαι εγω της εχω στειλει μηνυμα αλλα τιποτα
δεν δινει οπου γνωριζει...εγω σαλονικος ειμαι και το εδωσε..απλα μου ειπε οτι με το που μπηκε μεσα σε 5 δευτερολεπτα της ηρθε...ητανε ευγενικο και της αρεσε ο τροπος που το ζητησα..αρα συμπερενουμε οτι δεν μπαινει λογο τρεχαματος..κι αμα μπει εχει καμαι 20 μυνηματα τα οποια δινει σε οποιο της κανει κλικ η δεν τα ανοιγει ολα..αυτο...φαινεται δινει τηλ μονο εκει που γνωριζει αλλα υπαρχουν και αλλα κοριτσια
δεν χανομαστε !
Με το ζορι φιλε δεν γινεται τιποτα -δεν δινει οπου γνωριζει...εγω σαλονικος ειμαι και το εδωσε..απλα μου ειπε οτι με το που μπηκε μεσα σε 5 δευτερολεπτα της ηρθε...ητανε ευγενικο και της αρεσε ο τροπος που το ζητησα..αρα συμπερενουμε οτι δεν μπαινει λογο τρεχαματος..κι αμα μπει εχει καμαι 20 μυνηματα τα οποια δινει σε οποιο της κανει κλικ η δεν τα ανοιγει ολα..αυτο...
ε ναι...εγω απλα ημουνα κωλοφαρδος!!Με το ζορι φιλε δεν γινεται τιποτα -
και εγω δεν περιμενα της Αγγελικουλα και μου ηρθε ουρανοκατεβατο και περασα σουπερ αυτα εχει η Ζωη !
Πες το και ετσι - και Σαλονικιος ? καντε ολοι στη παντα ...ε ναι...εγω απλα ημουνα κωλοφαρδος!!
Ναι τωρα θα στο στειλουν περιμενε κανα 2 μηνεςΤο τηλ της Λίζας μόνο μέσω ΠΜ; Γιατί είμαι νιούφης και δε μπορώ να στείλω ΠΜ ακόμη...
2 μήνες??? εγώ κλείνω χρόνο σε λίγο..... μιλάμε για πολυυυυ στενό κύκλο.....Ναι τωρα θα στο στειλουν περιμενε κανα 2 μηνες
πρέπει να είναι τρελό μωρό..
την εχω συναντήσει και είναι όντως από τις καλύτερεςοι κριτικές αυτό λένε!
την εχω συναντήσει και είναι όντως από τις καλύτερες