mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Καλώς σας ξαναβρήκαμε λοιπόν.
pm.......
Καλώς σας ξαναβρήκαμε λοιπόν.
Χρύσα ποιά Χρύσα; τρέχω κάποιον μαλάκα θα βρω να κράξω και στης Χρύσας!!!!Ρε μαλάκα και εσύ, δεν μπορείς απλά να διαβάζεις και να γελάς?
Πρέπει να κράξεις?
Σε αυτό το νήμα και στο άλλο της Χρύσας, τα άτομα απλά δεν υπάρχουν....
Α το σωστο να λεγεται. Στο καλο φιλε μου , ετσι μεγαλωνουν οι δικες μας πιθανότητεςΑγαπητοί συναγωνιστές έστειλα και εγώ όπως και όλοι μας φαντάζομαι μήνυμα στη liz αλλά απάντηση γιοκ ..καταλαβαίνω οτι η κοπέλα έχει δουλειά, πολλά πμ κλπ. αλλά για μένα η περίπτωση τελειώνει εδώ!!! υπάρχει μεγάλη προσφορά εκεί έξω για όλα τα γούστα και θα δώσω εκεί τον οβολό μου , εξάλλου εγώ είμαι ο πελάτης εγώ επιλέγω τι και πως ;)
καλή σου επιτυχία φίλε μου ειλικρινά !Α το σωστο να λεγεται. Στο καλο φιλε μου , ετσι μεγαλωνουν οι δικες μας πιθανότητες
Αγαπητοί συναγωνιστές έστειλα και εγώ όπως και όλοι μας φαντάζομαι μήνυμα στη liz αλλά απάντηση γιοκ ..καταλαβαίνω οτι η κοπέλα έχει δουλειά, πολλά πμ κλπ. αλλά για μένα η περίπτωση τελειώνει εδώ!!! υπάρχει μεγάλη προσφορά εκεί έξω για όλα τα γούστα και θα δώσω εκεί τον οβολό μου , εξάλλου εγώ είμαι ο πελάτης εγώ επιλέγω τι και πως ;)
χαχα μάλλον θα τα βγάλει ένεκα του επαγγέλματοςΚαι αυτή τωρα θα βάλει τα μαύρα.
χαχα μάλλον θα τα βγάλει ένεκα του επαγγέλματος
Στο κόπο μπήκα πριν κανα δίμηνο στέλνοντας Email στην αγγελία της ...ούτε καν πμ. Είμαι σίγουρος οτι η κοπέλα κάνει καλή δουλειά αλλά αυτό μου είναι αδιάφορο προσωπικά . Αγαπούλης δεν ήμουν και δε θα γίνω τώρα στα γεράματα!!Πάντως μη σκας και πολυ. Δεν νομίζω με αυτο να αλλάξει γνώμη μπάς και σε χάσει. Αλλα για να μιλάμε σοβαρά η τυπισσα κανει σπουδαία δουλεια. Σε δυο μήνες εχει μαζέψει ενα σωρό κριτικες πολυ υψηλής βαθμολογίας. Αυτο που λες για περιπτωςεις ανάλογες της Λιζ, ειναι παραμύθι. Αν ηταν ετσι δεν θα εμπαινες καν στη προσπάθεια.
Κανονας : με το που βγαινει ενα καινουριο μουνι στην πιατσα μην πεφτετε με τα μουτρα να το γαμησετε λες και ειστε αγαμητοι για χρονια γιατι ετσι θα το γαμησουνε οι πρωτοι 50 και οι υπολοιποι θα παρουμε τα αρχιδια μας....
Γιατί να νοιαστουμε τι θα παρετε?
ακριβως αυτο λεω και εγω ρε .
γιατι να μας νοιαζει αν θα γαμησει ο αλλος ?
Και πάλι λάθος είσαι. Δεν μας βλέπουν αυτές για να διαλέξουν ποιος τους καβλώνει και ποιος όχι. Αλλά εμείς τις βλέπουμε. Δεν έχει να κάνει με το αισθητικό από άποψη ομορφιάς πελάτη. Για σκέψου λίγο, τι θα μπορούσε να κοιτάει καποια που της λεει ο άλλος, χωρίς αν τον ξέρει και να τον έχει δει, θέλω να σε συναντήσω; Και για να σε βοηθήσω, ούτε τα αστέρια του, ούτε οι κριτικές του.Τότε δεν λέγεται επαγγελματίας Zebu...
Η γνώμη μου ειναι αυτή.Εγω προσωπικά δεν εχω να πω κάτι για την τιμη.Τοσο την έχουν και οποίος γουστάρει ψωνίζει,αλλα το να δίνουν τηλ σε οποιον τους καβλωνει ειναι μαλακια.Στο κατω κατω αμα οικονομανε τόσα πολλά να βάλουν τηλεφωνήτρια για τα ραντεβού τους.Εγω πολύ γουστάρω να γαμησω Λιζα και Βερόνικα οταν ανέβω Αθήνα στις 3/12 (και μάλιστα 2ωρα η 3ωρα ραντεβού έλεγα να παίξω) αλλα σιγά μην περιμένω ποτε και αν θα μου απαντήσουν.Οποτε σε γραφειάκι θα απευθυνθώ που ειναι άμεσο.
Το ότι προσέχει σε μια e-κοινότητα που είμαστε όλοι κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα, δεν την κάνει αντιεπαγγελματία, αγαπητέ μου. Το έπιασες τώρα, ή όχι;Τότε πως θεωρείς εσυ οτι επιλέγουν σε ποιον θα απαντήσουν και σε ποιον οχι;;;Αλλα και πάλι,μόνο που μπαίνουν στην διαδικασία της επιλογής ειναι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά..