kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.996
- Πόντοι
- 6.256
σε κανα βιντεακι να ελπιζουμε?Ποσες κριτικες θελεις ρε φιλε?
Η κοπέλα εχει αρκετες με τελευταια την δική μου
σε κανα βιντεακι να ελπιζουμε?Ποσες κριτικες θελεις ρε φιλε?
Η κοπέλα εχει αρκετες με τελευταια την δική μου
σε κανα βιντεακι να ελπιζουμε?
Όλες οι κοπέλες που χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο επικοινωνίας προβαίνουν σε επιλογές βάση διαφόρων και διαφορετικών κριτηρίων.
Εμένα π.χ., που ήμουν από τους πρώτους που ζήτησα μέσω π.μ. στοιχεία επικοινωνίας από πολλές κοπέλες, (αναφέρω ενδεικτικά) Χριστιάνα, Νάγια, Λίζα, Μερόπη και Αγγελική, η μόνη που δέησε να μου απαντήσει, ήταν η τελευταία. Φυσικά δεν δύναμαι να γνωρίζω με βάση ποιών κριτηρίων μου απάντησε αυτή, και με βάση ποιών κριτηρίων δεν μου απάντησαν οι υπόλοιπες.
Άρα...δεν υπάρχει ελπίδα!!!Κρίμα...
Όλες οι κοπέλες που χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο επικοινωνίας προβαίνουν σε επιλογές βάση διαφόρων και διαφορετικών κριτηρίων.
Εμένα π.χ., που ήμουν από τους πρώτους που ζήτησα μέσω π.μ. στοιχεία επικοινωνίας από πολλές κοπέλες, (αναφέρω ενδεικτικά) Χριστιάνα, Νάγια, Λίζα, Μερόπη και Αγγελική, η μόνη που δέησε να μου απαντήσει, ήταν η τελευταία. Φυσικά δεν δύναμαι να γνωρίζω με βάση ποιών κριτηρίων μου απάντησε αυτή, και με βάση ποιών κριτηρίων δεν μου απάντησαν οι υπόλοιπες.
Nαγια,Βερονικα,Λιζα ένα εξυπνο κύκλωμα δηθεν κριτικες μην τσιμπατε
Ναι .....
και είναι να ασχολούμαστε με τέτοια ρετάλια ;;;;
Επίσης λέει να κανονίζεις 2-3 μήνες νωρίτερα να έχεις βρει το τηλέφωνο της τάνας
για να τη γαμήσεις μετά από 2-3 μήνες ;
Και να κλείνεις ραντεβού 2-3 βδομάδες νωρίτερα ;;;;;;
Λίγη σοβαρότητα ........
ισχυειΕίναι ευκαιρία όμως ρε τύπε.
Κοντή στα 250 ευρώ την ώρα , χωρίς τα εξτρά, δεν βρίσκεις συχνά να πηδήξεις.
Nαγια,Βερονικα,Λιζα ένα εξυπνο κύκλωμα δηθεν κριτικες μην τσιμπατε
Εσυ εχεις προσωπικη εμπειρια?απαγορευεται να πω την αποψη μου?ειμαι μαλακας επειδή γραφω τι πιστευω?δωσε τα λεφτα σου στις πουτανες κοροιδοΣυνάδελφε, από πότε κρίνεις την αξιοπιστία άλλων συναδέλφων που έχουν πραγματικές εμπειρίες με τις κοπέλες, αληθινή συνεισφορά στο φόρουμ,
και ανεβάζουν κριτικές; Μην νομίζεις ότι όλοι κάθονται σαν κι εσένα μπροστά από τον υπολογιστή και αυνανίζονται με τις φωτογραφίες
των κοριτσιών που υπάρχουν στα νήματα, ώστε να γράφουν έπειτα δήθεν κριτικές, με τον ίδιο τρόπο που εσύ γράφεις εδώ την δήθεν ψαγμένη γνώμη σου. Αντε ξεκόλλα το μυαλό σου, που έγινες κι εσύ κριτής εκ του μακρόθεν για κοπέλες και συναδέλφους, δίνοντας μάλιστα και
συμβουλές.
Εσυ εχεις προσωπικη εμπειρια?απαγορευεται να πω την αποψη μου?ειμαι μαλακας επειδή γραφω τι πιστευω?δωσε τα λεφτα σου στις πουτανες κοροιδο