Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 2.036
Από πίτα που δεν τρώς, τι σε νοιάζει κι αν καείΗ Λιζα δουλεύει ακόμα μάγκες? Τις έχω στείλει κάνα 2 φορές στο whatsapp αλλά μας γράφει κανονικά..
Από πίτα που δεν τρώς, τι σε νοιάζει κι αν καείΗ Λιζα δουλεύει ακόμα μάγκες? Τις έχω στείλει κάνα 2 φορές στο whatsapp αλλά μας γράφει κανονικά..
Έχουμε φάει ήδη φίλε... Να ξαναφαμε πάμεΑπό πίτα που δεν τρώς, τι σε νοιάζει κι αν καεί
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη φίλτατε. Σου το εύχομαι, αφού εμείς δεν τα καταφέραμε!Έχουμε φάει ήδη φίλε... Να ξαναφαμε πάμε
Εμένα προσωπικά συναγωνιστή δεν μου απάντησε ποτέΠροσπαθηστε μεσω instagram. Εγω ετσι ηρθα σ επαφη μαζι της αρχικα.
Aπαντω μονο και μονο για να δηλωσω ποσο πολυ συμφωνω με την αναρτηση σουΕίμαι από τους τυχερούς που έχω βρεθεί με την κοπέλα και έχω περάσει τέλεια!Το κορίτσι μας πλέον κανονίζει μόνο μέσω instagram.Κάνει ελάχιστα ραντεβού οπότε έχει κάνει ένα κλειστό κύκλο και για να κανονίσει ραντεβού με κάποιον πρώτη φορά απ ότι έχω καταλάβει ''κόβει φάτσες''.Πάντως από μένα αξίζει να προσπαθήσει κάποιος καθώς μιλάμε για μια κλασάτη γυναίκα που δεν θυμίζει σε τίποτα πουτάνα!Α και κάτι τελευταίο...τιμήστε το κωλαράκι της?
Το ανέφερα γιατί ήταν αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ από την liza.Είναι μια κλασάτη πεντακάθαρη γυναίκα που θα ήθελες πολύ να την κυκλοφορήσεις έξω.Aπαντω μονο και μονο για να δηλωσω ποσο πολυ συμφωνω με την αναρτηση σου
Μάλιστα........To instagram ισχύει!
Ms Liza Vip (@lizavvvip) • Instagram photos and videos
2,072 Followers, 581 Following, 9 Posts - See Instagram photos and videos from Ms Liza Vip (@lizavvvip)www.instagram.com
Αχ τι μου θυμίζει...To instagram ισχύει!
2,072 Followers, 581 Following, 9 Posts - See Instagram photos and videos from Ms Liza Vip (@lizavvvip)www.instagram.com
Πολυ σωστή που τοποθετήθηκες!!!To instagram ισχύει!
Νέους πελάτες δέχεσαι;To instagram ισχύει!