Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Στο στελνει αυτη αν ειναιτροπος επικοινωνιας ποιος ειναι ρε παιδια εστειλα απο ινστα αλλα τζιφος υπαρχει κανα τηλεφωνο?
Αλλιως και να στο δωσουν δεν απανταει.
Στο στελνει αυτη αν ειναιτροπος επικοινωνιας ποιος ειναι ρε παιδια εστειλα απο ινστα αλλα τζιφος υπαρχει κανα τηλεφωνο?
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαθα ξαναστειλω ο μυθος που παιζει γυρο απο το ονομα της αξιζει να ξαναπροσπαθησω
Πολύ ωραίο κορμί (μικρούλι βυζάκι βέβαια) και καλές υπηρεσίες. Τα αξίζει 100% τα χρήματα που ζητάει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δευτεράντζα και μαζί με την εμφάνιση, τις υπηρεσίες και τον επιλεκτικό τρόπο που διαμόρφωσε το πελατολόγιο της, έχει χτίσει τον μύθο της. Την είχα πάρει μια φορά πριν 3-4 χρόνια νομίζω (πριν αλλάξει τηλέφωνο) και αφού είχε αλλάξει την μύτη όμως και με χαρά θα την έπαιρνα ξανά, αλλά δεν έχω προσπαθήσει να πάρω το νούμερό της.θα ξαναστειλω ο μυθος που παιζει γυρο απο το ονομα της αξιζει να ξαναπροσπαθησω
Μην περιμένεις άμεση απάντηση από την Λιζα , απλώς να έχεις υπομονήτροπος επικοινωνιας ποιος ειναι ρε παιδια εστειλα απο ινστα αλλα τζιφος υπαρχει κανα τηλεφωνο?
Σε μένα πάντως απαντησε μέσα σε 1 ώρα μέσω insta αρχές εβδομάδας..Μην περιμένεις άμεση απάντηση από την Λιζα , απλώς να έχεις υπομονή
Κι απο μας τι θες φιλε μου ? Το τηλεφωνο της Λιζας ή του αισθητικου γιατρου ?Πολύ ωραίο κορμί (μικρούλι βυζάκι βέβαια) και καλές υπηρεσίες. Τα αξίζει 100% τα χρήματα που ζητάει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δευτεράντζα και μαζί με την εμφάνιση, τις υπηρεσίες και τον επιλεκτικό τρόπο που διαμόρφωσε το πελατολόγιο της, έχει χτίσει τον μύθο της. Την είχα πάρει μια φορά πριν 3-4 χρόνια νομίζω (πριν αλλάξει τηλέφωνο) και αφού είχε αλλάξει την μύτη όμως και με χαρά θα την έπαιρνα ξανά, αλλά δεν έχω προσπαθήσει να πάρω το νούμερό της.
Ιδανικά, φροντιστήριο στην ειρωνεία!Κι απο μας τι θες φιλε μου ? Το τηλεφωνο της Λιζας ή του αισθητικου γιατρου ?
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά, αλλά και για μένα είναι overrated...Δοκίμασα πρόσφατα την λιζα. Συνεννόηση μέσω ινσταγκραμ. Ωραία παρουσία. Φαίνεται ότι δεν θέλει να δουλέψει και ότι το κάνει αγγαρεία. Για 100€ δεν είναι. Όταν έδωσα λίγο παραπάνω με έκοψε και δεν μπορούσε. Φιλια έδινε στον αέρα, ίσα ίσα που ακουμπούσε. Κάτω του μετρίου στον αγώνα
Ποιο ειναι το ινσταγκραμ της Λιζας???Σε μένα πάντως απαντησε μέσα σε 1 ώρα μέσω insta αρχές εβδομάδας..
Κάνε ένα search και θα το βρεις....@lizavvvipΠοιο ειναι το ινσταγκραμ της Λιζας???
Ποιο ειναι το ινσταγκραμ της Λιζας???
ανθρακας ο θησαυρος.
ο βρώμικος Χάρι δεν εχει φαει ποτε????Ἀκόμη καί ὁ Λούκι Λούκ ἔφαγε φόλα; Τί κατάντια!
ο βρώμικος Χάρι δεν εχει φαει ποτε????
Δοκίμασα πρόσφατα την λιζα. Συνεννόηση μέσω ινσταγκραμ. Ωραία παρουσία. Φαίνεται ότι δεν θέλει να δουλέψει και ότι το κάνει αγγαρεία. Για 100€ δεν είναι. Όταν έδωσα λίγο παραπάνω με έκοψε και δεν μπορούσε. Φιλια έδινε στον αέρα, ίσα ίσα που ακουμπούσε. Κάτω του μετρίου στον αγώνα
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά, αλλά και για μένα είναι overrated...
ανθρακας ο θησαυρος.
Τι τρέλα είναι και αυτή με τα socialτι να το κάνεις ρε φίλε το ινστα; στείλε ενα πμ εδώ να σου στείλει κινητό και να κανονίσεις ραντεβού
Φιλε θα σηκώσω το γάντι και θα τοποθετηθώ, αν και δεν θεωρώ οτι ειπα κατι τραβηγμένο για την κοπελα.. καταλαβαινω ομως το bigger point του σχολίου σου.. καταρχας, να ξεκαθαρίσω οτι δεν πρόκειται περι φόλας, σε καμια περίπτωση. Αλλα: εμφανισιακά, την προτιμώ στην εκδοχή προτού πειράξει την μυτούλα, καπως έχασε στο σύνολο αφου την πείραξε. Επισης, πιστευω οτι αδυνάτισε πολυ με τα χρονια, και έχασε και στο δυνατό της σημείο (κωλαρα).. στα του αγώνα, μου φάνηκε και εμενα ανορεχτη λιγο, σα να το κανει για να το κανει .. θεωρώ δεδομένο οτι δεν ταίριαξαν και οι χημείας μας .. ελπιζω να βοήθησαμαγκες εγω βλεπω μια ομορφη κοπελα με μεσους ορους σε 108 κριτικες
Γενική βαθμολογία 8.6
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8.0
Εμφάνιση (σώμα) 8.5
Γενική συμπεριφορά 8.8
Επικοινωνία 8.9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 8.7
Σχέση αξίας/κόστους 8.8
δεν ξερω αν καταλαβαινετε, αλλα τα νουμερα αυτα παιζει να ειναι τα υψηλοτερα σε ανεξαρτητη των 100 ευρω και οχι απο 10 ατομα αλλα απο 100+. Πως θα σας φαινοταν να γραψετε τις ενστασεις σας για ενημερωση σε μια μικρη κριτικη εκαστος;
Εκτος βεβαια κι αν φχαριστηθηκατε τις φολες που φαγατε και θελετε να τις φανε και οι υπολοιποι, ή την επομενη φορα που θα επιλεξετε αλλο CG να σας ξαναφολιασει επειδη οι κριτικες ειναι παλι υψηλου μεσου ορου που δεν συναδει με την πραγματικοτητα.....