dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 3.936
Καλα στειλε pm ΕΑΝ θεςνα πω θα πεσει κλαμα μετα
Καλα στειλε pm ΕΑΝ θεςνα πω θα πεσει κλαμα μετα
Άρα που διαφωνείτε με μένα; Εγώ μίλησα για την συγκεκριμένη κοπέλα και όταν μιλώ για αποδείξεις εννοώ εάν το έκανε ο ίδιος και όχι να ανακυκλώνει κάτι που είπε κάποιος άλλος. Για παράδειγμα, εγώ δεμ θα μπορούσα να δώσω μία αντίστοιχη πληροφορία, για ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, γιατί απλά δεν το ζήτησα ποτέ μου (το ακάποτο)!Πάντως για να το τελειώνουμε γιατί δεν θέλει και πολύ να σκάσουν αγαπητικοί-προμοτορες και να αρχίσουν να γράφουν για την κοπέλα ότι
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΚΑΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ
Κατανοητός νομίζω?
ρε Μακεδονα έλεος ρε αγόρι μου, θες πάλι να τσακωθούμε?Άρα που διαφωνείτε με μένα; Εγώ μίλησα για την συγκεκριμένη κοπέλα και όταν μιλώ για αποδείξεις εννοώ εάν το έκανε ο ίδιος και όχι να ανακυκλώνει κάτι που είπε κάποιος άλλος. Για παράδειγμα, εγώ δεμ θα μπορούσα να δώσω μία αντίστοιχη πληροφορία, για ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, γιατί απλά δεν το ζήτησα ποτέ μου (το ακάποτο)!
χαρα στην υπομονη σου φιλε μισο να σου δώσω κατι θα σου χρειαστειρε Μακεδονα έλεος ρε αγόρι μου, θες πάλι να τσακωθούμε?
Δεν έδωσα καμία πληροφορία τρομερή!
Αν είσαι στον χωρο του πληρωμένου sex όλο και κάτι μαθαίνεις!
Και εγώ όταν το έμαθα, έπεσα απο τα σύννεφα, τώρα αν με ρωτήσεις το έχω πάρει ψύχραιμα, αυτό δεν σημαίνει ότι το ζητάω, έλεος δηλαδή!
μαλάκα έλεος δηλαδή!χαρα στην υπομονη σου φιλε μισο να σου δώσω κατι θα σου χρειαστει
Καλά, άσε το αγόρι μου στην άκρη γιατί μπορεί να σου ρίχνω και καμμιά15ετία, με ότι σημαίνει αυτό. Επειδή δεν σε βλέπω να κωλώνεις, πες για την συγκεκριμένη λοιπόν. Κάνει ακάπωτο ή όχι. Μην γράψεις πολλά. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" φτάνει!ρε Μακεδονα έλεος ρε αγόρι μου, θες πάλι να τσακωθούμε?
Δεν έδωσα καμία πληροφορία τρομερή!
Αν είσαι στον χωρο του πληρωμένου sex όλο και κάτι μαθαίνεις!
Και εγώ όταν το έμαθα, έπεσα απο τα σύννεφα, τώρα αν με ρωτήσεις το έχω πάρει ψύχραιμα, αυτό δεν σημαίνει ότι το ζητάω, έλεος δηλαδή!
μακεδονα ο καθενας μπορει να πει για τον εαυτο του,αν την εχει γαμισει.την εχω γαμισει την λιζα και λεω ΟΧΙ ,δεν κανει.Καλά, άσε το αγόρι μου στην άκρη γιατί μπορεί να σου ρίχνω και καμμιά15ετία, με ότι σημαίνει αυτό. Επειδή δεν σε βλέπω να κωλώνεις, πες για την συγκεκριμένη λοιπόν. Κάνει ακάπωτο ή όχι. Μην γράψεις πολλά. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" φτάνει!
Μακεδόνα είσαι τέρμα βλάκας στο έχω ξαναγράψει και στο ξαναγράφω!Καλά, άσε το αγόρι μου στην άκρη γιατί μπορεί να σου ρίχνω και καμμιά15ετία, με ότι σημαίνει αυτό. Επειδή δεν σε βλέπω να κωλώνεις, πες για την συγκεκριμένη λοιπόν. Κάνει ακάπωτο ή όχι. Μην γράψεις πολλά. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" φτάνει!
Αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ. Το ότι κάποιες θα το κάνουν, προφανώς και πρέπει να ισχύει αλλά το εδώ νήμα αφορά μία συγκεκριμένη κοπέλα!μακεδονα ο καθενας μπορει να πει για τον εαυτο του,αν την εχει γαμισει.την εχω γαμισει την λιζα και λεω ΟΧΙ ,δεν κανει.
και είσαι εκτός απο βλάκας και τυφλός!Γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει ακάποτα;
Αναφέρθηκε στο σάλιο και στο φιλί!Φιλε οταν κανει ακάποτα και δινει γλωσοφιλα δεν υπάρχει καμια ασφάλεια, αυτα που γραφεις ισχυουν μονο στην φαντασία σου.
Απο το σαλιο μεταδιδοντε ολοι οι ιοι, το εχουμε γραψει απειρες φορες στο φορουμ.
Μην γραφετε πράγματα που δεν ξερετε....
όχι να μην πεις!να πω θα πεσει κλαμα μετα
Μακεδόνα είσαι τέρμα βλάκας στο έχω ξαναγράψει και στο ξαναγράφω!
Δεν ξέρω τι κάνει και τι όχι Μακεδόνα αγόρι μου, εγώ πάντα θέλω το τσιμπούκι χωρίς και το γαμήσι με!
Σε κάλυψα?
Τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν!
Και απορώ πως απασχολούν εσένα που δεν συνεισφέρεις τίποτα, όλο λόγια λόγια και στην πράξη τίποτα!
Τώρα το οτι μπορεί να μου ρίχνεις 15 χρόνια αυτό μόνο όταν ήμασταν 10 χρονών και παίζαμε σουπερ ατου!
42 είμαι δεν έχω θέμα με την ηλικία μου!
Οκ...Μακεδόνα είσαι τέρμα βλάκας στο έχω ξαναγράψει και στο ξαναγράφω!
Δεν ξέρω τι κάνει και τι όχι Μακεδόνα αγόρι μου, εγώ πάντα θέλω το τσιμπούκι χωρίς και το γαμήσι με!
Σε κάλυψα?
Και απορώ πως απασχολούν εσένα που δεν συνεισφέρεις τίποτα, όλο λόγια λόγια και στην πράξη τίποτα!
Τώρα το οτι μπορεί να μου ρίχνεις 15 χρόνια αυτό μόνο όταν ήμασταν 10 χρονών και παίζαμε σουπερ ατου!
εχει ξαναγραφει θα ψαξω καλυτερα παω παωΜακεδόνα είσαι τέρμα βλάκας στο έχω ξαναγράψει και στο ξαναγράφω!
Σε κάλυψα?
Δεν ξερωPm εδώ δεν κοιτάζει?
Το πληκτρολόγιο δεν οδηγεί πουθενά! Το τελειώνω εδώ γιατί μπορώ κι εγώ να σου πω να πα να γαμηθείς αλλά δεν βοηθάει πουθενά αυτό. Τέλος πάντων, συνέχισε εσύκαι είσαι εκτός απο βλάκας και τυφλός!
Δες τι έγραψε
Αναφέρθηκε στο σάλιο και στο φιλί!
Είναι ξεκάθαρο!
Και εσύ το πήγες στην διείσδυση με τον δικό σου. ηλίθιο τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι να μην πεις!
Την ξέρουμε και οι 2!
Φτάνει!
καλύτερα να πάω να γαμηθώ, παρά να διαβάζω ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις απο κάποιον που δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει τι γράφτηκε ακριβώς!Το πληκτρολόγιο δεν οδηγεί πουθενά! Το τελειώνω εδώ γιατί μπορώ κι εγώ να σου πω να πα να γαμηθείς αλλά δεν βοηθάει πουθενά αυτό. Τέλος πάντων, συνέχισε εσύ
ενεργητικος ??καλύτερα να πάω να γαμηθώ, παρά να διαβάζω ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις απο κάποιον που δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει τι γράφτηκε ακριβώς!
ενεργητικος ??
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω που βρισκεις την ορεξη απορω