Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Οχι φιλε μου...δεν ισχυει !Το τηλ. Της που είχα από παλιά που τελειωνει σε 959 δεν πρέπει να παίζει πλέον εε..?
Οχι φιλε μου...δεν ισχυει !Το τηλ. Της που είχα από παλιά που τελειωνει σε 959 δεν πρέπει να παίζει πλέον εε..?
daΤο τηλ. Της που είχα από παλιά που τελειωνει σε 959 δεν πρέπει να παίζει πλέον εε..?
Καλά συνάντησε την πρώταΕγω παντως καταφερα μεσω Ινστα να κανω επαφη και να κλεισω ραντεβου με το Λιζακι !!!Ms Liza Vip (@lizavvvip) • Instagram photos and videos
2,072 Followers, 581 Following, 9 Posts - See Instagram photos and videos from Ms Liza Vip (@lizavvvip)www.instagram.com
Έχουν γίνει 2 συνατησεις φίλε μου με την Λίζα!Καλά συνάντησε την πρώτα
Έχουν γίνει 2 συνατησεις φίλε μου με την Λίζα!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την παράθεση σου και την αμφισβήτηση σου !
Συγουρα οχι .Το τηλ. Της που είχα από παλιά που τελειωνει σε 959 δεν πρέπει να παίζει πλέον εε..?
Καλημερα φίλε μου!
Λοιπόν κοίτα.. αντικειμενικά το Λιζακι είναι μια όμορφη κοπέλα, δοτική.με πολύ όμορφο σώμα.. αυτό που βλέπεις στις φώτο..αυτό θα δεις από κοντά!Για κάποιους μπορεί το στήθος τις να φανεί μικρό( για εμένα προσωπικά ήταν οκ ?) και με τρομερή ρωγα !Από ότι μου είπε θέλει κάποια στιγμή θελει να το φτιάξει!
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ !
Όσο για το δωράκι, το να σου πω... τα 100€ είναι μια χαρά το + 50 € για το πρωκτικό που ζηταει(το οποίο το ζει και το γουστάρει) είναι λίιιγο too much ! Και το λεω γιατί με το δωμάτιο πας στα 175€-180€!
Τέλος δεν τα κλαις τα €€ σου !!!
Αν μπορέσεις..live the myth of LizaVip !!
Ελπίζω να βοήθησα ?
Μπορείς να δεις εδώ φίλε μου μια μίνι "κριτικη" ποσταρισμα για την Λίζα .Καί ἐγώ δέν καταλαβαίνω γιατί δέν ἔχεις βάλει κριτικές!
καλο ομως συναγωνιστη ειναι να γραφεις κριτικες ..Μπορείς να δεις εδώ φίλε μου μια μίνι "κριτικη" ποσταρισμα για την Λίζα .
Όπου μάλιστα το μέλος που πριν με αμφισβήτησε αν την έχω συνάντηση με "ευχαριστή"!
Όσο για κριτικες δεν γράφω για τους δικούς μου λόγους!
Έτσι και αλλιώς δεν έχω συνάντηση πολλές κοπέλες!
Και αν προσέξεις τα όποια μηνυματα μου είναι σχεδόν οι απόψεις μου σε άλλους μυστες που ρωτάνε για κοπέλες που ΈΧΩ συναντήσει!!
Ελπίζω να σε κάλυψα!!
Μπορείς να δεις εδώ φίλε μου μια μίνι "κριτικη" ποσταρισμα για την Λίζα .
Όπου μάλιστα το μέλος που πριν με αμφισβήτησε αν την έχω συνάντηση με "ευχαριστή"!
Όσο για κριτικες δεν γράφω για τους δικούς μου λόγους!
Έτσι και αλλιώς δεν έχω συνάντηση πολλές κοπέλες!
Και αν προσέξεις τα όποια μηνυματα μου είναι σχεδόν οι απόψεις μου σε άλλους μυστες που ρωτάνε για κοπέλες που ΈΧΩ συναντήσει!!
Ελπίζω να σε κάλυψα!!
καλο ομως συναγωνιστη ειναι να γραφεις κριτικες ..
Όπως είπα και πριν έχω τους δικούς μου λόγους που δεν γράφω!καλο ομως συναγωνιστη ειναι να γραφεις κριτικες ..
και δεν ειναι μονο αυτο μην ξεχνας εδω μεσα επειδη καποιοι ολη την ημερα ειναι στην μαλακια απο το πρωι εως το βραδυ οταν βλεπεις ενα μελος χωρις κριτικες τον βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους αλλουςΤώρα ποὺ τὴν εἶδα τὴν κριτική τὴ θυμήθηκα... ἀλλά δέ θά ψάχνουμε καί ὅλο τὸ νῆμα... Γι'αὐτό ὑπάρχουν οἱ καρτέλες!
Eχεις μυγουλα η μου φαινεται? Δεν αμφισβήτησα τυχόν συνάντηση αμφισβήτησα το επειδη μιλησες μαζι της στο insta θα κλεισεις και ραντεβου. Εφοσον την συναντησες οπως λες ολα οκ και μπραβο.Έχουν γίνει 2 συνατησεις φίλε μου με την Λίζα!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την παράθεση σου και την αμφισβήτηση σου !
Eχεις μυγουλα η μου φαινεται? Δεν αμφισβήτησα τυχόν συνάντηση αμφισβήτησα το επειδη μιλησες μαζι της στο insta θα κλεισεις και ραντεβου. Εφοσον την συναντησες οπως λες ολα οκ και μπραβο.
Καμία μύγα.. όσο για το ινστα ναι εκεί έγινε η πρώτη επαφή και άμα ρίξεις μια ματιά στο παρών νημα αλλά και σε κάποιες κριτικες είναι συνάδελφοι οι οποίοι λεν ότι και εκείνοι έκαναν την πρώτη επαφή μαζί τις στο ινστα και μετά τους έδωσε το τηλ τις!Eχεις μυγουλα η μου φαινεται? Δεν αμφισβήτησα τυχόν συνάντηση αμφισβήτησα το επειδη μιλησες μαζι της στο insta θα κλεισεις και ραντεβου. Εφοσον την συναντησες οπως λες ολα οκ και μπραβο.
μυγοφωλια εχεις μου φαινεται. Αντε φιλε μου τραβα παρακατω...Καμία μύγα.. όσο για το ινστα ναι εκεί έγινε η πρώτη επαφή και άμα ρίξεις μια ματιά στο παρών νημα αλλά και σε κάποιες κριτικες είναι συνάδελφοι οι οποίοι λεν ότι και εκείνοι έκαναν την πρώτη επαφή μαζί τις στο ινστα και μετά τους έδωσε το τηλ τις!
Αρκετά σπαμαρεμε το νημα !!
Για να τελειώνουμε δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεση!!μυγοφωλια εχεις μου φαινεται. Αντε φιλε μου τραβα παρακατω...
Ολόκληρο σμήνος από μύγες εχεις τελικα. Προσεχε γιατι μετα ερχονται οι σφηγκες..!Για να τελειώνουμε δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεση!!
Όσο για το τραβα "παρακατω" είσαι πολύ ωραίος !
Ολόκληρο σμήνος από μύγες εχεις τελικα. Προσεχε γιατι μετα ερχονται οι σφηγκες..!