thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
25Τελικα ποσο χρονων ειναι?
25Τελικα ποσο χρονων ειναι?
Η λιζα δεν ειναι Βερονικα... Ειναι ενα περιεργο κραμα αναμεσα σε Βερονικα Ναγια κ κατι αλλο... Απο υπηρεσιες λενε ολοι οτι ειναι σουπερ αλλα στο θεμα επικοινωνια εχει θεματα... Εγω προσπαθησα οταν πρωτο εμφανιστηκε να επικοινωνησω ρωτωντας μεσα απο το νημα για να μας ενημερωσεις για υπηρεσιες κτλ. Τελικα δεν εγραψε ποτε ανοιχτα παρα λεει μονο με πμ.
Μια μερα που ελεγα να κλεισω ραντεβου στελνω πμ κ ρωταω τι προγραμμα εχει κ αν κανει κάποια πραγματα που δεν αναφερονταν στις λιγες ως τοτε κριτικες κ μου απανταει αμεσα. Αλλα με ενα υφακι δηθεν κ μου λεει γιατι ρωτας. Λεω για να κλειναμε κανα ραντεβου κ η απαντηση της ηταν εμενα με ρωτησες αν θελω?
Κ αφου της εξηγησα πως πανε περιπου τα πραγματα, ε μετα δεν ασχοληθηκα κ αλλο κ ουτε θα ηθελα ραντεβου μου την εσπασε. Ε φαινεται ειναι επιλεκτικη η κυρα οπως κ η Ναγια αλλα βαριεται κ να απαντησει στα μηνυματα μιας κ θα εχει φτιαξει την πελατεια της. Τουλαχιστον η Βερονικα ειχε κ 2000+ μηνυματα κ καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα εμπαινε ελεγε ενα γεια μια φωτο κατι ασχολιοταν με το προφιλ. Η Λιζα μπηκε τσιμπησε οσους ηθελε κ εξαφανιζολ...Αν στερεψει η πηγη θα απαντησει κ σε κανα πμ για να βαλει λιγο νεο υλικο
Μπορω να έχω το τηλέφωνό σου;
Ευχαριστώ
ε βεβαια ρε φιλε, ελληνιδες ειναιΤΕΛΙΚΑ ποσο χρονων ειναι μαθαμε??
25 λεει ο ενας ενω σε αλλη κριτικη λεει 30 με 32 εχει διαφορα
παντως εγω δεν περνω γιατι ηθελε να ξερει το νικνειμ για να επικοινωνησουμε
μαυρο απο μενα
ακου θελουν και το νικ οι πουτανες μηπως να τους δωσουμε και ε9 ?
αντε γεια
Καλησπέρα. Εγω ΔΕΝ θελω το τηλ. σου. ΕΣΕΝΑ θελω παλι!!kalispera θελω το τηλ..............για ραντεβου.............
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο αδερφε......αλλα σε ενα σαιτ με πουτανες το να ζητας το τηλεφωνο και να ξερεις οτι υπαρχει ομερτα αναμεσα σε πουτανα και πελατες ειναι πραγματικα ενδιαφερον....η συγγεκριμενη δε εχει αλλαξει και δυο τρεις φορες τηλεφωνο οπου θεωρω οτι ειναι επειδη ανοιχτικε ο αριθμος της.....Εμενα αντιθέτως δεν μου απαντησε καθολου η Βερονικα!
Τωρα το τι κοιταει καθε κοπελα για να παρει την
αποφαση να σου στειλει, είναι άλλο θεμα κ άλλο θεμα
επισης είναι να κλεισεις και να κάνεις συνάντηση!
Παίζει ισως ρολο ο τροπος που θα την προσεγγίσεις
το αβαταρ σου το νικνειμ σου και γενικα το ιστορικο
σου που της δίνουν (της καθε κοπελας που έχει αυτό
το τρόπο επικοινωνίας) το δικαίωμα να επιλέγει κατά
το δοκούν!!!
Αλλα το να κανεις εγγραφη η να έχεις εναν ανενεργό
λογαριασμό και με πρώτη που σε καύλωσε να παρακαλάς
για τηλ είναι και το ποιο
ειναι να ποστάρεις για τηλ. ..αφού οι πιθανότητες να σου
απαντήσει είναι ...σα να παιζεις τζοκερ!!
Εμενα αντιθέτως δεν μου απαντησε καθολου η Βερονικα!
Τωρα το τι κοιταει καθε κοπελα για να παρει την
αποφαση να σου στειλει, είναι άλλο θεμα κ άλλο θεμα
επισης είναι να κλεισεις και να κάνεις συνάντηση!
Παίζει ισως ρολο ο τροπος που θα την προσεγγίσεις
το αβαταρ σου το νικνειμ σου και γενικα το ιστορικο
σου που της δίνουν (της καθε κοπελας που έχει αυτό
το τρόπο επικοινωνίας) το δικαίωμα να επιλέγει κατά
το δοκούν!!!
Αλλα το να κανεις εγγραφη η να έχεις εναν ανενεργό
λογαριασμό και με πρώτη που σε καύλωσε να παρακαλάς
για τηλ είναι και το ποιο
ειναι να ποστάρεις για τηλ. ..αφού οι πιθανότητες να σου
απαντήσει είναι ...σα να παιζεις τζοκερ!!
...και να στο πω και διαφορετικά...μπορει να μην διαχειριζεται η ιδια τα πμ της . ποτε δεν ξερεις.
και να ναι απο πισω κανενας μπαμπης απο κορυδαλλο που δεν εχει και πολυ υπομονη.
...και να στο πω και διαφορετικά...
...αν έχεις 500 p.m. να περιμένουν στην ουρά...πριν τα σβήσεις...και αν γουστάρεις να παίξεις λίγο...δεν σε χαλάει να κάνεις και λίγο πλάκα με τα 400 από αυτά!...αφού με τα υπόλοιπα θα κάνεις την δουλειά σου!...xexexe!...
υ.γ γραφουμε και καμια σοβαρη μαλακια να τσιμπησουμε και κανα πμ
...ναι...οι περισσότερες είναι σοβαρές...πνεύμα και ηθική που έλεγε και ο αείμνηστος!!...xexexe!...ναι μπορει να παιζει και αυτο ποτε δεν ξερεις αν και εγω πιστευω οτι τα call-girls στο bou ειναι αρκετα ωριμα ως γυναικες και δεν κανουνε τετοια παιχνιδακια και πανω απο ολα εχουνε ηθος και αξιοπρεπεια.
υ.γ γραφουμε και καμια σοβαρη μαλακια να τσιμπησουμε και κανα πμ