Chocolatito
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μωρακι εχεις ΠΜ απ τον ομορφοτερο αντρα του Site
ουτε θυμαμαι ποσα εχω στειλει τι αλλο να κανω υπομονη και επιμονηΡε παιδιά στείλτε pm στην ίδια...
Βρε Λοιζο από που μας ερχεσαι?To τηλ σου για συνάντηση τις επόμενες μέρες ,ευχαριστω !!
Ειναι μαγικο που σε καθε νεο θρεντ που ανοιγει και αναφερεται σε καποια καινουρια εισοδος στο χωρο , το 70% τουλαχιστον των μηνυματων ειναι απο νεα μελη τα οποια οπως φαινεται εκαναν εγγραφη , μονο για να ζητησουν τηλεφωνο (εννοω εχουν απο 1 εως 5 μηνυματα στο φορουμ).
Τι διαολο , ολοι με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο περιμενουν να ορμηξουν?Και που ειναι ολο τον προηγουμενο (και τον επομενο) καιρο?
Κι αν ειμαστε τοσοι πολλοι και διαθεσιμοι , γιατι δεν κανουμε κι εμεις ενα κινημα - κομα να σωσουμε τη χωρα?
Αν φυσικά μιλάμε για υπαρκτά και νοήμονα άτομα...Εντάξει είναι φανερό ότι οι νέοι αυτοί συμπαίκτες μας κάνουν πλάκα...Δεν εξηγείται αλλιώς.....
Εντάξει είναι φανερό ότι οι νέοι αυτοί συμπαίκτες μας κάνουν πλάκα...Δεν εξηγείται αλλιώς.....
κάτι βρωμαει.ετσι ανεβαίνουν οι δημοτικότητες κ σε λίγο κ οι τιμές.Αν φυσικά μιλάμε για υπαρκτά και νοήμονα άτομα...
κάτι βρωμαει.ετσι ανεβαίνουν οι δημοτικότητες κ σε λίγο κ οι τιμές.
λιζα καλημερα ,θα ηθελα το τηλεφωνο σου παρακαλω για να βρεθουμε,ευχαριστω
ναι σωστα.τη κοπέλα δεν την ξέρω.αν κ σκοπεύω να τη γνωρίσω άμεσα.ισως θα έπρεπε να ανοιχθεί θρεντ για το θέμα νέοι κ ζήτηση τηλεφώνων call girl.ε είναι πολύ έντονο τελευταιαΚι αυτο σωστο (αν και στην περιπτωση τη Λιζας , της οποιας χρησιμοποιουμε το θρεντ για ολη αυτη την κουβεντα , δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει καποια συμμετοχη σε αυτο)