Λίζα λοιπόν...
Έχω να θυμάμαι από προ 3-4 ετών, δύο συναντήσεις με εξαιρετική ανάμνηση.
Όμορφη, πεντακάθαρη, σικάτη, εύθυμη και καλλιεργημένη. Επαγγελματισμός επιπέδου, προσαρμόσιμη σε διάφορα levels, με ξεκάθαρο προορισμό να ικανοποιήσει τις ορέξεις και να ανεβάσει τη διάθεση του πελάτη.
Πλήρες ρεπερτόριο με κορμί δυνατό. Καλλιτεχνική πίπα, εξαιρετικά στησίματα, καβλωτικά λόγια και συμμετοχή υψηλή.
Και στις δύο φορές το αποτέλεσμα ήταν άριστο.
Κι επειδή περνούν τα χρόνια δεν κάνει κακό μια επανάληψη των δυνατών εμπειριών..
Το συζητούσαμε κάνα 20ήμερο να βρεθούμε για μια ωρίτσα στα μέρη μου αλλά μια το άστατο πρόγραμμά μου, μια οι δικές της υποχρεώσεις, μια η κάθοδος των Ρώσων, πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γαρνιρισμένη με σχόλια τύπου "ψηλά ο αμανές", "την έχει δει κάπως", "ακριβοθώρητη" και άλλα που λέγονταν ή γράφονταν, βάλε και τα στιχάκια πέρα δώθε με θέμα το τηλέφωνο φάντασμα (!!!), μου δημιούργησαν μια σκέψη μήπως φλερτάρω κι εγώ με πόρτα..
Τη μέρα που κλείσαμε, συμφωνώντας πλέον και την ακριβή ώρα, έλαβα διευκρινιστικό μήνυμα συνάντησης για δίωρο των 200€. Σε αναφορά μου ότι τόσο καιρό το κανονίζαμε για 1 ώρα και δεν μπορώ δίωρο, η απάντησή της έγραψε το τέλος!
"Μωράκι για μια ώρα δεν ανεβαίνω βόρεια".........
Το παραπάνω κείμενο που ανέβασα ως κριτική για μια συνάντηση που ΔΕΝ έγινε, "κόπηκε" από τους admin. Μου δόθηκε εξήγηση, που δε με κάλυψε, και μου πρότειναν να την ανεβάσω στο νήμα της.
Δεν ήθελα να εμπλακώ με κουτσομπολίστικα σχόλια και προτίμησα να εκφρασθώ μέσω κριτικής για την εμπειρία μου ως πελάτης της προ ετών, αλλά και να αποτυπώσω την πικρή πρόσφατη επίγευση..