Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Κορίτσαρος...!!!
Εισαι καλη κουκλα μου τι να λεμε τωρα!!! ελπιζω να εισαι και στο προγραμμα σου!!!
Ελα μια μια να μαζευει τους φιλους της
Οι διακοπες στοιχιζουν πολυ στα κοσμικα νησια
Ποτε δεν ξέρεις από που θα κολλήσεις κάτι! Το παν είναι η κάθε κοπέλα να προσέχει η ίδια τον εαυτό της!Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα πω μιας που είμαι τελείως ερασιτέχνης σε σύγκριση με αλλά μέλη που πραγματικά έχουν ιδρώσει την φανέλα.Προτιμω το call girl που θα κλείσω να δουλεύει σε κλειστό κύκλο παρα να φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα παράξενο.
Εξαιρετική ! Ποιός τυχερός να τράβηξε τις φώτο αραγε ....Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Εσύ όμως δεν μας κράτας παρέα κ δεινης επιλεκτικά τηλ μονο εκεί που θες η θέλουν !!Να περνάς καλά.Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!!!
Μοιράζετε εγκεφαλικά καλοκαιριάτικα ...Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!!!
Επειδή κάποιοι δεν εννοείτε να καταλάβετε. Μην ζητάτε τηλέφωνα ρε σεις. Η κοπέλα δεν είναι για τσίπικα ραντεβού της μίας και των δύο ωρών στο Μπίλ κλπ ξενοδοχεία των 20 ευρώ. Μπορείς να ξοδέψεις; Ίσως το συζητήσει...