Stefanakis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 476
- Πόντοι
- 280
Lizaki στείλε μου σε παρακαλώ p. M. Να κανονίσουμε μιάμιση ωρίτσα... (+@n@l)
ακριβως το ιδιο και εγω... οταν εφτασε η ωρα της κρισης δεν κανονιστηκε ποτε το ραντεβουκαι να το χεις το τηλ δεν σημαινει οτι θα απαντησει..εγω το πηρα παρολο που μιλησα μαζι της κι ειπαμε τις συστασεις οταν θελησα να κλεισω ραντεβου κι ηταν καμποσες φορες δεν πηρα καν απαντηση ...οποτε παμε γι αλλα...εφοσον θελει να δουλευει ετσι η να δουλευει κοσμο διοτι για μενα ετσι ειναι εφοσον σε γραφει καποια εστω σε μια στοιχειωδη απαντηση του δεν μπορω..παμε γι αλλα
δεν παρακαλαμε φιλε μου..αυτη ειναι η πολιτικη της αν καποιος θελει ας παρακαλεσει..εγω παρακαλετο γαμησι δεν κανω..εστειλα 3-4 φορες ουδεμια απαντηση δεν πηρα να μου πει εστω οτι δεν εχει χρονο..ι ενω ειχαμε μιλησει πριν μερες στο τηλ κιολας..δεν πειραζει,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιεςακριβως το ιδιο και εγω... οταν εφτασε η ωρα της κρισης δεν κανονιστηκε ποτε το ραντεβου
Και εμένα.ακριβως το ιδιο και εγω... οταν εφτασε η ωρα της κρισης δεν κανονιστηκε ποτε το ραντεβου
Θα σου πιπέρι πρόσεχε..συμβαίνουν τέτοια πράγματα?
Τι υπαινίσσεσαι κε Στεφανακη ?Lizaki τώρα το καλοκαίρι προσπάθησε να μας χωρέσεις και εμάς!!!
Εγώ θέλω το fax της κοπελιάς και διεύθυνση της μαμάς της, για να πάω να την ζητήσω!
Αυγουστιάτικες καλησπερες! ;)
θεικο απλαΕπετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Εξαιρετικό το κορίτσι...Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα. Είναι ένας από τους πολύ σοβαρούς λόγους που θα ήθελα να συναντήσω την συγκεκριμένη κοπέλα, διότι δεν είμαι και πιτσιρικάς...Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα πω μιας που είμαι τελείως ερασιτέχνης σε σύγκριση με αλλά μέλη που πραγματικά έχουν ιδρώσει την φανέλα.Προτιμω το call girl που θα κλείσω να δουλεύει σε κλειστό κύκλο παρα να φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα παράξενο.
Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!
Επετειακές φωτογραφίες!!!!! Για την παρέα που μου κρατάτε δύο χρόνια τώρα!!!!!