pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Δεν αντιλέγω και δε με αφορά κιόλας, μία παρατήρηση έκανα.
Π
Π
Πρέπει να ρίξεις μία ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις...
Μονο αυτους που ξερουν ελληνικα παιρνει πατριωτακιολουσ στο περιμενε τουσ εχει
Κανονικότατα.Αυτη είναι ακόμα στο παιχνίδι?
Ρε σεις μήπως της έχουμε δώσει μεγάλη αξία;Κανονικότατα.
Λοιπον...εγω τηs εστειλα πμ για τηλεφωνο αμεσωs μολιs μπηκε στο ΒΟU,με ευγενια παντα, ξαναδοκιμασα γιατι απαντηση γιοκ κ μετα 6 μηνεs πηρα το τηλεφωνο.
Μετα...6 μηνεs τωρα εχω το τηλ αλλα δεν εχω καμια απαντηση στα,ευγενικα,sms που στελνω για ραντεβου.
Κ οταν λεω καμια το εννοω,οχι δεν μπορω σημερα αλλα μπορω αυριο,η οχι αυτη την ωρα αλλα μια αλλη...
Λοιπον...εγω τηs εστειλα πμ για τηλεφωνο αμεσωs μολιs μπηκε στο ΒΟU,με ευγενια παντα, ξαναδοκιμασα γιατι απαντηση γιοκ κ μετα 6 μηνεs πηρα το τηλεφωνο.
Μετα...6 μηνεs τωρα εχω το τηλ αλλα δεν εχω καμια απαντηση στα,ευγενικα,sms που στελνω για ραντεβου.
Κ οταν λεω καμια το εννοω,οχι δεν μπορω σημερα αλλα μπορω αυριο,η οχι αυτη την ωρα αλλα μια αλλη...
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με εμένα. Ενώ μου εστειλε η ίδια το τηλ.δε μου απάντησε ποτέ στα μυνήματα μου για ραντεβού.Λοιπον...εγω τηs εστειλα πμ για τηλεφωνο αμεσωs μολιs μπηκε στο ΒΟU,με ευγενια παντα, ξαναδοκιμασα γιατι απαντηση γιοκ κ μετα 6 μηνεs πηρα το τηλεφωνο.
Κανε ρελανς στον τυπο με συναυλια στο ηρωδειο.Ρε παιδια εχουμε εμπειρια στον αγοραιο τωρα ολοι εδω μεσα... Κι εγω εχω στειλει πολλα pm στη liza δεν λεω, αλλα οταν βλεπεις κριτικες με 6 ωρα ραντεβου κ συνοδεια σε μπαρ (προσωπικα που το θεωρω απαραδεκτο καποιος να παρει συνοδεια πληρωμενη-γνωμη μου παντα ετσι).
Μαλλον δεν κανει η κοπελα για το ευρυ κοινο...οι περισοτεροι θελουμε 1-2 η ακομα και 3 ωρες ραντεβου οι κιμπαριδες αλλα μεχρι εκει.
Το κοριτσι παιζει σε πολυ κλειστο κυκλο τελικα, θα κουραστεις να παρεις τηλ και ακομα ποιο πολυ για να την συναντησης.
θα ηθελα σιγουρα να την συναντησω με τοσα που διαβαζω αλλα οκ!!! Υπαρχουν επιλογες για ολους!!!
Δεν υπολόγισες το κυριότεροεφόσον έχεις το τηλέφωνο της, γιατί δεν κάνεις το εξής απλό:
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.
Τα SMS τα είχαμε στο Λύκειο και δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας. Εγώ νομίζω ότι γι αυτό δεν σου απαντάει.
Τηλέφωνο και ξεμπέρδεψες.
Κανε ρελανς στον τυπο με συναυλια στο ηρωδειο.
brittania κακως κανεις και ασχολεισαι
οτι επειδη εγραψε καποιος οτι την εκλεισε για 6 ωρες κτλ δεν σημαινει οτι θα εγινε κι ολας ;)
Αν διαβασετε τα σχολια στη κριτικη του τυπου με το εξαωρο , θα καταλαβετε πολλα πραγματα. Η Λιζα ειναι κυρια. Δεν παει σε στριπτιζαδικο ή σκυλαδικο. Παντα με καλη διαθεση . Καλημερα σας