Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Συμφωνώ ότι το Λιζάκι έχει σωματότυπο και δερματάκι πολύ μικρής κοπέλας
Από τις πιο απαλές επιδερμίδες! Ήταν ένα στοιχείο που μου έκανε αμέσως ευχάριστη εντύπωση! Συμφωνώ απολύτως!
Συμφωνώ ότι το Λιζάκι έχει σωματότυπο και δερματάκι πολύ μικρής κοπέλας
..εμ..δεν το κανουν ολα τα κοριτσια ομως.. Μονο η Λιζα το κανει!Οποτε ευκολα καποιος μπορει να συναντησει πολλες αλλες κοπελες!!καλά, δεν είναι και το απόλυτα λογικό αυτό που λες φίλε μου...
δλδ χωρίς κριτικές γιοκ τηλέφωνο? αν το κάνουν όλα τα κορίτσια αυτό πως θα τις συναντήσει ένας καινούργιος?
..εμ..δεν το κανουν ολα τα κοριτσια ομως.. Μονο η Λιζα το κανει!Οποτε ευκολα καποιος μπορει να συναντησει πολλες αλλες κοπελες!!
Οσο για το 'πιπινακι'.. οποιος την εχει συναντησει.. καταλαβαινει τι εννοω...
Τετοια επιδερμιδα κ τετοιο 'νινακι'.. δυσκολα να βρεις σε αλλη κοπελα...
δικε μ... ακριβως το ιδιο κ εγω!!!Το σκεφτόμουν εχθές. Το μουνάκι της Λίζας είναι το μοναδικό μουνάκι CG που έχω γλύψει
Με τον πονο μας παιζεις?Για να εξάψω την φαντασία όσων δεν έχουν δει το μουνάκι της Λίζας, είναι αυτά τα σχετικά - όχι απόλυτα "κλειστά" μουνάκια, που τα μουνοχειλάκια θέλουν ένα απαλό άγγιγμα για να φανούν και να είναι προσβάσιμα, υπερβολικά περιποιημένο και απαλό, από τα μουνάκια που αν το έχει η κοπέλα σου, θεωρείσαι πολύ τυχερός σε σχέση με κάτι μουνιά που μοιάζουν με ξεχαρβαλωμένα βιβλία
Με τον πονο μας παιζεις?
Αραχνιασαμε να περιμενουμε
Για να εξάψω την φαντασία όσων δεν έχουν δει το μουνάκι της Λίζας, είναι αυτά τα σχετικά - όχι απόλυτα "κλειστά" μουνάκια, που τα μουνοχειλάκια θέλουν ένα απαλό άγγιγμα για να φανούν και να είναι προσβάσιμα, υπερβολικά περιποιημένο και απαλό, από τα μουνάκια που αν το έχει η κοπέλα σου, θεωρείσαι πολύ τυχερός σε σχέση με κάτι μουνιά που μοιάζουν με ξεχαρβαλωμένα βιβλία
την εχεις συναντησει παιχτη?...η απο αυτα που βλεπεις,συμπεραινεις?εχειι απίστευτη κωλαρα η γυναικα και γενικά είναι τρελό μουνί
Σωστοός....την εχεις συναντησει παιχτη?...η απο αυτα που βλεπεις,συμπεραινεις?
την εχεις συναντησει παιχτη?...η απο αυτα που βλεπεις,συμπεραινεις?
όχι δεν την έχω συναντήσει από αυτό που βλέπω συμπεραίνω και από τα σχόλια που διαβάζω με κάνουν να θέλω να τη συναντήσω.την εχεις συναντησει παιχτη?...η απο αυτα που βλεπεις,συμπεραινεις?
όχι δεν την έχω συναντήσει από αυτό που βλέπω συμπεραίνω και από τα σχόλια που διαβάζω με κάνουν να θέλω να τη συναντήσω.
Καλησπέρα θα ήθελα το τηλ πως μπορώ να το έχω ? γιατί είμαι καινούργιος και ψάχνομαι , ευχαριστώ
Καλησπέρα θα ήθελα το τηλ πως μπορώ να το έχω ? γιατί είμαι καινούργιος και ψάχνομαι , ευχαριστώ