Μπραβο ρε τύπε, κάνε spread το τηλεφωνο εσυ, μεγαλη μαγκια.
Αν κατι εχει πραγματικα κουρασει, ειναι η επιμονη μερικων να μην αντιλαμβανονται τα αυτονοητα, λες και μπηκαν χθες για πρωτη φορα εδω μεσα.
Κι εγω το εχω το τηλεφωνο ρε τύπε, και τι εγινε?
Αν αρχισω να το μοιραζω σε δεκαδες ατομα κι αυτα σε αλλα τοσα ο καθενας, τι θα επιτυχουμε εκτος απο το να αλλαξει η κοπελα τηλεφωνο?
Το εχουμε ξαναδει αυτο το εργο. Καποιοι να διαρρεουν ενα τηλεφωνο και μετα η κοπελα να αναγκαζεται να το αλλαξει.
Στέλνεις πμ και αν θελει η ιδια θα στο δωσει. Τελεία, παραγραφος.
Ξερεις ποσα αματουροτηλεφωνα εχω ανταλλαξει εδω μεσα σχεδον 10 χρόνια? Φανταζομαι και εσυ πολλά...
Ετσι απλα... Βγαινει ενα ονομα στην πιατσα, δυο τρεις πληροφοριες, καποιος εξιταρει το νεο το σπρωχνουμε απο δω και κει το ζηταμε μας το δινουν and so the story goes
Το οτι σας επιβαλει σιωπηλα μια πουτανα νομο συνωμοτικο και οτι οποιος εχει το τηλ της ειναι ο εκλεκτος αυτο τρολαρω φιλτατε
Σας παιζει στα δαχτυλα και αντρες που πληρωνουν να γαμανε γινονται αγαπουληδες μη χαλασουν τη ζαχαρενια της πουτανας!.
Φυσικα και αν δε θελει δε το δινει δε το σηκωνει κλπ κλπ... Να υοστηριζεις ομως οτι εδω μεσα εμεις οι ανδρες πρεπει να τηρουμε τους κανονες της με βρισκει αντιθετο.
και Fb προφιλ στελνω και φωτος και ολα για οποιες εχω ιδιωτικα και ξερω!
Αποψη σου Αποψη μου. Τελεια Παυλα Παραγραφος παμπαρακατ